Mi a véleményetek a Főiskolai tandíjakról? (beszélgetés)
Ti hol tanultok vagy tanultatok?
Bocsi, de mostmár kíváncsi lettem :)
Vannak iskolák, ahol már fennállás óta ugyanazok a tanárok vannak (anno 1890 :)) Na nekik aztán nagy élmény zh-kat írni.
Szerintem egyébként kinek mit könnyebb tanulni. Van aki simán összerak egy blokkot de a filozófiát heteken át magolná és persze fordítva.
Gondolom azert beszelsz folyton ezekrol, mert csak ezekhez van lovesed. Olyan, mint TTK vagy BTK mar kivul esik a latoszogedbol ;)
A jogi kart meg sem emlitem, hat ilyen helyekre bizonyara csak a hulyek jarnak, nem?
Az nem rossz. Főleg ha valaki nem kap kolit és albérletbe kell menni.
Szerintem ennek az lesz az eredménye, hogy középsuli után mindenki dolgozni megy, és ha sikerült valamennyit megtakarítani, akkor jöhet a főiskola.
keresőképes? - vannak iskolák ahol annyira sokat kell tanulni, hogy az ember örül, ha nem rúgják ki, nemhogy dolgozni tudjon mellette.
Más már arról is beszéltünk, hogy a kőművesnek ugyanúgy érdeke hogy legyenek hazai orvosok, mérnökök, pedagógusok - itt van a társadalmi szolidaritás - megfizetjük ezeket a képzéseket, hisz az hogy legyenek képzett emberek a társadalom közös érdeke.
Megint más: az vicc ha valaki még elhiszi, hogy ez így megspórolt pénzből neki származhat bármilyen előnye - nálunk???
További ajánlott fórumok:
- Egészségügyi Főiskolai Karokon van távoktatás?
- Tudja valaki, hogy van-e nem nappali tagozaton főiskolai oktatás, ami államilag támogatott?
- A korábbi 4 éves főiskolai képzés diplomát adott?
- A főiskolai diplomámhoz még nem kellett anno nyelvvizsga. 40 elmúltam bőven, újra tanulnék, de nem nyelvet... lehet?
- Mi a különbség az egyetemi / főiskolai végzettség között?
- Önéletrajzban a főiskolai tanulmányt érdemes feltüntetni, ha az nem szükséges az álláshoz? Lehet hátrány?