Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
Hogy tetszenek a szőke,szilikoncicis főzőkislányok?
Egyik ügyesebb,mint a másik.Kár,hogy nem tudnak szépen beszélni.
Én tegnap este azon röhögtem, hogy a hétfői adásba megjelenik e H Péter!?
Sose lehet tudni :-DDD
a NévShowR az 2001-ben indult és szerintem sokáig egy szuper műsor volt :)
Dömsödi Gáborral csinálta Hajdú Péter,szerintem szórakoztató volt :)
Azóta tátog kb.Viki is :)))))
Egyébént meg ha itt tartunk Pataki Beán rakta ki a legnagyobb dolgot az asztalra...
ÍJah, ha jól láttam a reklámot, akkor ma Katus bemutatkozik, hogy milyen tapintatos tud lenni.. Láttátok?
Pitz, az itthoni asztalra raktam le már én is... Sz elöbb egy kis husi levest:))))
s jól tettem:)))
Együttesben tátog.... de ő évek óta amédiában van... )nem tudom, hogy mikor alakúlt az együttesss.....
Pitz, ne engem támadj, én nem tettem ezt feléd....
Pontosan.
Viki meg ráadásul tátogott éveken keresztül.
Az igaz, hogy itt tényleg nem kell letenni semmit az asztalra, hogy valaki minden áldott nap címlapon legyen, itt tartunk sajnos.
de miért kell letenni valamit az asztalra? :)
amúgy kata is inkább kitett :DDDDDD
Itt nem a Vikiről folyt a vita hanem a Petyáról.
Miért pont Vikit említed, miért nem Sarkikatit? Ő is szerepel a héten. Ő mit tett le az asztalra?
Én nem az egyszerű emberekre gondoltam,hanem tv-ben levőkre.:)))
Ha évek multán meghalljuk a nevét valakinek,akkor is tudjuk,hogy igen ő volt az aki....,nem pedig ,hogy ki is volt,mit is énekelt?)))
való igaz,hogy nem kellett volna egy kalap alá venni itt mindenkit a beírásommal,de Kari 76 kiverte a biztosítékot....
egy kis szűk kör ír(írunk)ide,akik kibeszélik a műsort,a szereplőket,a kajákat a balhékat.És akkor idejön egy neve nincs senki(aki tuti hogy más néven nem mer beszólni)és akkor belém köt....ettől kicsit elszállt az agyam...
szóval csajszik,nem veletek volt a gond,nem kell szeressétek H.P-t,csak ha én azt írom be,hogy én kedvelem,akkor ne azt kapjam,hogy milyen gáz ember vagyok...
értitek? :))
ha már itt tartunk?fresh viki mi tett le az asztalra? :)))
ja,hogy ő kitette? :)))
További ajánlott fórumok:
- "Keresem a családom!" Mit gondolsz a műsorról?
- Segítség, szülő vagyok! című műsorról mi a véleményed?
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Beszélgessünk egy tegnap reggeli műsorról!
- Álomépítőket nézi valaki? Mi a véleményed a műsorról?
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?