Mi a tapasztalat Tunéziáról, melyik városába érdemes menni? (tudásbázis)
Szép nagyon a krokodilfarm, az egész park igényesen van kialakítva. Egy programnak jó. Mert Djerba-n tényleg nincs hová menni, ide a pihenni vágyók menjenek.
Viszont a part és a homok igen tiszta. :-)
De jó!!!! :)
Hová mentek? Hurghada vagy Sharm?
Családdal vagy barátokkal mentek?
Most nagyon vonz Djerba, szívem szerint oda mennék.
Csalnak is oda..
van krokodiltelep, és egyáltalán nem drágább..magamból kiindulva nem csábultam vásárlásra,nem volt első látásre szerelem, nem nyűgözött le a bazársor szokvány választéka..
Mégegyszer hangsúlyozom, társasággal érdemes menni, együtt-egymást szórakozatatva kikapcsolódni, nagyot tengerpartozni, erre tökéletes Djerba!
Van krokodiltelep is vagy mi, nem? :)
Az igaz, hogy drágább mint pl Sousse?
Ott van kagyló? Sousseban voltam tavaly és ott hiába kutattam csak minikagyló volt.. :P
Pedig szeretnék ám szépeket gyűjteni.
Ha kell, Djerbára megyek. :)
Háromszor voltunk egymás után nyaralni Tunéziába. Szuper jó volt! :-)
Először MONASTIR-ba SKANES BEACH szállodába, ami Dino Clubb egyben. Ide kisgyermekkel érdemes menni. Animátorok vannak és szórakoztatják a gyerekeket.
Másodszor SOUSSE-ba a RIAD PALM szállodába, közvetlen a tengerparton van. Sousse-ban a szállodák nem a parton vannak.
Harmadjára DJERBA szigetére mentünk HOLLODAY INN-be. Itt volt a legmelegebb és a legszebb a part és a víz.
Most Egyiptomba gondolkozunk, de lehet, hogy Tunézia marad. Imádom! :-D
Szia!
Látom te is mennél vissza.. :)
Én is szeretnék, csak utitárs is kellene és szabadság a főnöktől :)
További ajánlott fórumok:
- Aki már járt Egyiptomban, kérem írja meg tapasztalatait! Minden érdekel, nászútra szeretnénk oda menni!
- Van esetleg valakinek olyan tapasztalata, hogy pár lépés után totál bedagad a vádlija és nem tud tovább menni csak bicegve?
- Eladónak menni tapasztalat nélkül... Kiderül?
- 4D UH tapasztalatok, Budapesten hova érdemes menni?
- Tudtok nagyon jó szállást Hajdúszoboszlón?:) Nagyon jó lenne wellness szállodába menni, de persze elérhető áron:) Tapasztalat?
- Brassó városában