Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia)
Én Németh Tamást szívből ajánlom neked!
Emberileg is szakmailag is. És árban sem rossz.
Hűha! Meglepődtem a negatív véleményeken, de jól jönnek ezek is. ;) Dr. Gáspár Levente még a kiszemeltem. Ő róla már olvastam hideget,meleget is, ami nem rettentett el engem, attól hogy felkeressem (tetszenek a munkái és azt is el tudom fogadni, ha esetleg nem vállal engem)
Köszönöm az eddigi válaszokat! Természetesen kutakodok még és szívesen várom a neveket is, hogy kiket ajánlotok.
Szupeeeeeeer)))))
Mesélj, mi történt, hogy törént??
Én hozzá biztos nem mennék. Egy büdös paraszt aztán ha gond van te vagy a hibás.
Van nála ezerszer jobb orvos is. Kutakodj szerintem.
Szia!
Hát ha jót akarsz magadnak keresel másik orvost inkább....vannak nála sokkal jobb, emberségesebb, profibb szakemberek akik nem vesznek semmibe majd ha veletlenül lesz valami problémád( bár isten ne adja ezt )
Engem ő mütöt és most mehetek ujra mert ez bem az lett amire befizettem es mikor szova tettem azonnal törölt es tiltott mindenhonnan!!
Sziasztok!
Dr. Pap Páter műtött valakit? Tapasztalatok? Árat hozzávetőlegesen tudtok? Nekem nagyon tetszenek a munkái, de nem nagyon találok róla véleményeket.
De jó ! Örülök nagyon 😍😘
Nagyon lemaradtam .. írsz majd ?
Sziasztok!
Mellnagyobbítás előtt állok! A segítségeteket szeretném kérni. 20.-ára van időpontom Dr Gáspár Leventéhez. Mostnában műtött valakit? Vélemények érdekelnének!
Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok