Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nagyon szívesen!
Bennem 10 évig érlelődött a gondolat. Mindenki más, viszont nem bántam meg, ez a legfontosabb! Azt kaptam, amit kértem.
Hagyatkozz a női megérzésedre és gondold végig, hogy ténylegesen mit szeretnél.
Legyél határozott.
Ehhez vesd hozzá az orvosod véleményét, előző munkáit, akár a benyomásodat, mikor találkoztatok.
Ha még szükséged van megerősítésre, nyugodtan menj el másik orvoshoz is. Érezni fogod, hogy ki az "igazi".
Aki figyelembe veszi a Te elképzeléseidet, a testalkatodat, aki meghallgat, aki pontos tájékoztatást ad, ő lesz a Te orvosod.
Én csak 1 dokinál voltam, volt egy másik is, de valahogy az ő munkái nem voltak elég meggyőzőek hosszú távon.
Ez a fórum is hatalmas segítség volt nekem, a sok személyes tapasztalat felkészít mentálisan és fizikailag is a műtétre. Én is sok-sok naplót elolvastam és nem is ért semmi váratlanul a műtét után.
Koszonom Szepen a Biztato szavakat!
Mar csak meg kell tennem az lepeseket! 😉
Akinel voltam doki, oktoberben tudna mutetet csinalni.
De csak nala voltam es nem tudom hogy kellene meg mashoz is mennem vagy eleg az o velemenye. Igazabol szamomra pozitiv volt.
Szerintem az a legfontosabb, hogy olyat csináltass, amivel Te fogod jól érezni magad, méretben, formában...A saját álmodat kell megvalósítanod!Ha Te elégedett leszel, a párod is az lesz!
Mert megváltoztat Téged, hogy újra Nőként tekintessz magadra és ez meg is fog látszani Rajtad!
Magabiztosabb leszel, elfogadod magad és ha Te jóban vagy magaddal, akkor más is jóban lesz Veled.
Az én párom is azt mondta/mondja, hogy ő szeret mindenhogyan és igen, a pasik oda vannak a cicikért!
De ő sem szólt bele, mert ez az én döntésem volt, az én testem. Támogatott mindenben, segített mindenben és most ketten élvezzük a műtét eredményét.
Magamon is látom a változást, magabiztosabb vagyok az élet minden területén, nyitottabb, büszke arra, hogy így 45 évesen úgy nézek ki, ahogy mindig is akartam.
😆😆Hat igen!
Valojaban en is erre gondolok szivem melyen.
Kb 1 eve csinaltattunk egy tetovalast a csuklonkra, amit kb 1 perc alatt dontottunk el es 5 perc alatt meg is volt.
Par napja amikor a cicis tema ujra szoba kerult, akkor annyit mondott, hogy ezen mennyit gondolkodtal? Es csak ramutatott a tetovalasra...
Szoval igazad lehet.
Jo ezeket hallani, segitenek azert a dontesemben.
Koszi
Nem ismerem a párod nyilván, de lehet,hogy csak nem szeretne megsérteni azzal,hogy annyira kampányol a nagyobb mellek mellett.
én azt tapasztaltam, nagy részük, akárki-akármit mond, odáig van a nagyobb mellekért, és az sem zavarja őket, ha az nem természetes módon lett akkora,amekkora.
sokaknak tetszik a párja eredeti,kisebb mérete is,de megőrül az újakért :)
Sziasztok!
Én most a 6.hétben vagyok :) ! Ez után már szabad autót vezetnem (a biztonsági öv alá kellhet valami kipárnázás?), illetve minimálisan ránehezedni a karomra?
Kontrollra csak 14.-én megyek, addig meg nem akarom zargatni a dokit ilyenekkel.
Szia,
Igazabol ha nincs mellnagyobbitas, gyerkocok utan akkor is vmennyire megereszkedik gondolom.
Szoptattad is oket? Volt fajdalom melleidben terhesseg alatt vagy szules utan?
Tegnap voltam elso konzultacion, szamomra pozitiv volt a doktor hozzaallasa, elso nekifutasnak meg meretben is azt javasolta amire gondoltam, (nem nagyobbat 300ccnel), nem szeretnem, hogy tul nagy legyen es termeszet ellenes.
Nemtudom masok hogy vannak, en igazabol nagyon szeretnem csak paromtol kicsit jobban varnam azt hogy igen csinald vagy ne.
Azt mondja ra, hogy az en dontesem es neki igy is es ugy is jo. Pedig azt mondta hogy o "cicis" 🙂
Sziasztok!
Szemöldökemelésre illetve zsírleszívásra Dr.Krasznai Zsoltot vagy Dr.Révész Zsoltot ajánlanátok?
Köszi előre is a válaszokat!
Szia!
Köszi szépen a választ! :)
Sziasztok! Oly régen voltam itt, jó ismét olvasgatni.
Lenne egy kérdésem 2018-ban műtött Dr. Traub, (425 magas profil) minden oke vele. DE!
Az évek alatt rájöttem, hogy nekem lehet, hogy ez mégiscsak nagy (zavar) és lentebb is ment a súlytól. Szerintetek, lehet implant után felvarrás vagy esetleg jobb lenne kivenni és úgy felvarratni? Egyébként sem volt pici mellem. Köszönöm ha tudtok válaszolni.
Szia!
Én kb. 8 éve voltam nála és most is hozzá készülök. :) Nagyon elégedett voltam, kedves és figyelmes volt végig! Pont olyan lett, amilyet szerettem volna.
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Fél év nem semmi... :D Szerintem holnap kérek is egy időpontot!:)
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy Dr. Pap Péternél kb mennyit kell várni egy konzultációs időpontra, illetve azoktól szeretném kérdezni akik már voltak nála műtéten hogy a konzultáció és a műtét napja között mennyi idő telt el?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Debrecenben, esetleg Nyíregyházán tudnátok ajánlani orvost? Anno 15 éve műtöttek Pesten, de most inkább elkerülném a sok utazást. Illetve abban tudnátok segíteni, hogy az ÁFÁ-t tokosodás esetén is felszámolják-e? Nem szültem. Nagyon köszi!
Szia!
Babát vállalhatsz, ált. a műtét után 1 évvel javasolják. Optimális esetben szoptatni is tudsz majd, mivel ahhoz a területhez nem nyúlnak. Barátnőmnek is volt teje! De ahogy hallottam, nem az implantátumon múlik!
Én 2 hetet voltam otthon (ennyi szerintem tényleg kell), Én is irodában dolgozok. Tömegközlekedéssel járok be. Mondjuk villamossal, az komfortosabb is, nem ráz úgy, mint a busz, ami azért nem kellemes még a 3.-4.hétben. Igyekeztem mindenhol leülni. Vagy ha kapaszkodnom is kellett, figyeltem,hogy lábbal tartsam magam főleg, hogy nehogy ránduljon a mellizmom.
Ha nem érzed jól magad, akkor én csak támogatni tudlak a műtétben. Én is több évig húztam a dolgot, de fantasztikus érzés, hogy nem egy vágódeszka van a mellkasomon! ;) Remélem pár hét múlva levehetem a kompresszióst, és lehet normálisabb fehérneműben feszíteni! :)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok