Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Mell implantátum kivétel előtt állok. Újabb implantot nem akarok berakatni, csak felvarratni. Nem tudom melyik orvos jó felvarrásban, nem igazán lehet implant nélküli felvarrott mellekre vonatkozó képeket találni. Meg ugye az adott oldalakon nem dicsekednek a nem jól sikerült munkákkal. Az egyik plasztikás Face. csoportban javasolta egy kedves hölgy, hogy itt a hoxán informálódjak. Valami naplót emlegetett, ha csinálok én is egy naplót, akkor tudom megnézni ebben a témában mások naplóit, ahol sok kép is található. Nem igazán vagyok itt jártas, fogalmam sincs mi ennek a menete, ehhez szeretnék segítséget kérni.
Annyit még megemlítenék, hogy Jósvay doktornál voltam eddig konzultáción, van-e valakinek vele kapcsolatban mellfelvarras tapasztalata. Előre is köszönöm a segítséget.
Köszi :)
Közben a kontrollon kiderült, hogy a jobb mellem amire azt éreztem hogy gáz van vele mert puhább es rugalmasabb a normális és a bal nem gyógyul ugyanabban az ütemben.
Szia.
Szerintem várd meg a fél évet, az a biztos. De igazából 1 évig változhat, alakulhat.
Sziasztok!
07.26-án volt mellnagyobbításom. 75B lógósabb alapra kaptam 375 cc impliket, dual plane technikával, varrni nem kellett. Előlről szép kerek, de oldalról elég csúnya kúp formájú és a jobb mellemben pár napja más érzésem van. A bal sokkal jobban feszül még, és keményebb is. A jobb meg néha mintha nem is lenne benne semmi. Konkrétan nem mozog, de puhább és olyan rugalmasabb is. Séta közben mintha érezném, hogy mozog. Formára semmit sem változott, de ez normális? A gyógyulási folyamat része? Megyek kontrollra természetesen megkérdezem, de kiváncsi vagy olyan véleményére is aki már átesett mindezen.
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem.
Mellimplantátumot szeretnék. Ezért fordulok hozzátok. Jó plaszikai sebészt ajánlanátok nekem.? Meg a doktorral kapcsolatos tapasztalaitokat is szívesen fogadom.
Szia!
Nekem kombinált műtétem volt 11 éve, decemberben volt cserém.
Akkor és most is Krasznai csinálta, akivel maximálisan megvoltam elégedve.
Az éb izlésemnek megfelelően Révészt és Kovács doktort tudom még ajánlani, tőlük láttam a legszebb munkákat😊
Sziasztok!
6 évvel ezelőtt Dr. Gáspár Leventénél csináltattam a melleimet, aki elrontotta.
Szeretném újra megcsináltatni. Anno Révész Zsoltról nagyon jókat olvastam, hogy jó a komplikált esetekben. Esetleg tudtok még ajánlani valakit, kihez lenne érdemes elmenni konzultációra?
Köszönöm a segítséget!
Itt :)
D. Sobor György magánrendelésének tudja valaki a telefonszámát?
Az is lehetséges, hogy csak a dr Rose-ban rendel és műt, de valahol láttam, hogy van ezen kívül magánrendelése is.
Megköszönöm, ha valaki válaszol! :)
Kedves Csokifagyi!:)
Nagyon szepen koszonom a valaszodat, azota voltam az orvosomnal, es azt mondta, az implantatum rendben van, es egy felvizesedesrol van szo, ami bar az en szememben nagy, orvosi szemmel kis merteku, es sokminden okozhatta. Azt mondta legyek turelemmel, es majd idovel felszivodik magatol, es rendben lesz. Egyebkent en is Kovacs dokis vagyok, biztos vagyok benne, hogy ha olyan baj lenne, cselekedett volna. Bar a bizalmam nagy benne, tovabbra is aggodom, mert mar 2 hete ilyen a bal cici, de penteken nezte meg, szoval remelem, hogy igaza van, es felszivodik magatol.
Valakinek esetleg volt mar ilyen problemaja?
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mellplasztikát szeretnék, felvarrás is lesz.
Dr. Kovács Ferencről jókat olvastam, bár most elbizonytalanodtam ….Bármilyen tapasztalatot szívesen fogadok. Köszönöm
Szia!
2016 decemberében csináltattam a cicikókat, 2020 januártól az első baba 14 hónapig szopizott, a második jelenleg majdnem 4 hónapja, a szoptatások között 10 hónap telt el, egyenlőre nagyon szépek a cicik🙏🏻☺️
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok