Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mellplasztika tapasztalatok fórum

Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: mellplasztikázók képei
49. Mimóza (válaszként erre: 38. - Gigi.01)
2006. okt. 18. 22:50

Szia!

Új belépő vagyok,és én is nagyon szeretnék mellnagyobbító műtétet.És ha nem vagyok túl indiszkrét,megkérdezhetem,hogy mekkora és milyen fajta implamtátumokat választottál?

Válaszodat előre is köszönöm. Üdv.

48. Sirga (válaszként erre: 44. - Szoszike)
2006. okt. 17. 11:00
Látom, műtéti időről esett szó: azt elfelejtettem beírni. Szóval, a felvarrásra azt mondta doktor bácsi, hogy 2,5-3,5 óra. Ritka, hogy 2 óra alatt végezzenek, de az is, hogy a 4 órát elérjék. Nagy tudású orvosról van szó, rá merném bízni magam - csak a gyerekeket kire bíznám addig? :)))
47. Gigi.01 (válaszként erre: 42. - Hajasbaba)
2006. okt. 17. 10:13

Szia!

Számomra szimpatikus orvos, de a munkájáról a műtét után tudok írni.

A műtét idejét nem tudom megmondani, mert nem tudom, hogy milyen beavatkozást akarsz.

Az enyémre egy jó órát, talán másfelet mondott.

Még beszélek vele, meg tudom majd mondani pontosan.

46. Sirga (válaszként erre: 44. - Szoszike)
2006. okt. 17. 10:03
Még egy kis adalék: tegnap beszéltem Dr. Mucs Mihállyal mellfelvarrás ügyben. Kis mell esetleg megáll 300 alatt is, az enyém 350-400ezer között lenne. Ódzkodom az altatástól, de a fő visszatartó erő, hogy műtét után 2-3 hétig semmi házimunka, de még séta sem! (Nem igazság! Ezt akkor tudja megtenni az ember - talán -, amikor még nincs gyerek. Ha már van, akkor valószínűbb a megereszkedés - viszont luxus az előírtak betartása!) Egyébkén tnagyon alapos: pl. előtte vérvételre, mammográfiára is elküld(ene, ha vállalhatnám). Puszi mindenkinek!
45. Gigi.01 (válaszként erre: 43. - Szoszike)
2006. okt. 17. 10:02

Biztosan szépek lesznek. Bízom benne.

Árakban nincs nagy különbség magánklinikákon. Azt olvastam egy másik fórumon, hogy akinek olcsóbban csinálták, azt rendes kórházban műtötték.

Az a fontos, hogy mindenki a maga számára megfelelő orvost válasszon. Van sok plasztikai sebész. Akik már átestek a műtéten és elégedettek az eredménnyel ajánlják az orvosukat.

44. Szoszike (válaszként erre: 40. - Sirga)
2006. okt. 16. 19:42

Köszönöm Sirga:)

nagyon aranyos vagy, nagyon sokat segítettél.

megnézem amiket írtál:) köszi:)

43. Szoszike (válaszként erre: 38. - Gigi.01)
2006. okt. 16. 19:40

ennyiért már nagyon gyönyörűnek kell lennie:)

biztos szép lesz ne aggódj:)

42. hajasbaba (válaszként erre: 35. - Gigi.01)
2006. okt. 16. 13:26

Sziasztok!!

Érdekelne hogy milyen orvos a Dr.Bajusz Huba?Mennyi ideig tart a mütét?

Köszi

2006. okt. 16. 11:38
Sziasztok! Nincs esetleg vm információtok dr Urszán Albertről?Már jó ideje tervezek 1 mellnagyobbító műtétet,és most úgy tűnik lesz is rá lehetőségem,de mindenképp a legjobb dokit szeretném választani.Ha esetleg tudtok valakit ajánlani,azt is nagyon megköszönöm.
40. Sirga (válaszként erre: 37. - Szoszike)
2006. okt. 16. 10:21
Többen is vannak ilyen árkategóriában, de akire én gondoltam, az Dr. Toperczer Zsolt. Nagyon szimpatikus! Csak pesti, úgyhogy részemről ő - a család miatt - "ugrott". De ott van Dr. Viczián Csaba Szegeden. Az ő reakciójával is elégedett vagyok. Viszont találtam itt, Fehérváron is valakit, aki - elméletileg - megcsinálja ennyiért. Ma beszélek vele, megnézi a "hozott anyagot". (www.plasztikaisebészet.linkcenter.hu oldalt ajánlom: itt jó orvosok vannak! Meg a www.plasztikaisebészet.lapozz.hu-t is érdemes megnézni.)
39. Gigi.01 (válaszként erre: 36. - Szoszike)
2006. okt. 15. 21:50
Az orvosról még csak annyit tudok írni, hogy szimpatikus. A műtétet követően a munkáját is szimpatikusnak illetve nagyon jónak akarom leírni! Azt viszont tudom, hogy amilyen szaktudása egy plasztikai sebésznek lehet az neki megvan. A weblapján láthatod, hogy mindent elvégzett, amit lehet; dolgozott Amerikában és Angliában is.
38. Gigi.01 (válaszként erre: 36. - Szoszike)
2006. okt. 15. 21:45

Szia!

870 ezer. Ebben az implantátumok, a műtét és a melltartó ára van benne. Az egy éjszakás megfigyelésre a szoba ára 15.000.-.

Az implantátumok ára drága, mert a legjobb minőségű mellett döntöttem. Mivel ez egy komoly és hosszú távú tervem és régi álmom ezért nem ezen akarok spórolni. Köszönöm a biztatást! Ha bármilyen kérdés van írj/atok. A műtétről mindent megírok.

37. Szoszike (válaszként erre: 34. - Sirga)
2006. okt. 15. 19:41

Szia Sirga:)

ÉS ki mondott 400 ezeret? Nagyon rossznak látszott?

36. Szoszike (válaszként erre: 35. - Gigi.01)
2006. okt. 15. 19:40

Szia Gigi

És mennyibe kerül ha nem vagyok indiszkrét?

Egyébként én is néztem nagyon szimpatikus orvosnak látszik:) Sok sikert:)

35. Gigi.01 (válaszként erre: 28. - Eva28)
2006. okt. 13. 23:10

Sziasztok!

November 14.-én dr.Bajusz Huba fog operáni a Forrás Magánklinikán. Szimpatikus orvos. Mellnagyobbítás. Tapasztalataim leírom a műtét után.

34. Sirga
2006. okt. 13. 07:57
Az interneten keresgéltem orvosok után, és néhánynak elküldtem ugyanazt az érdeklődő levelet. Van ugyan a városban plasztikai sebész, és az egyik igen jónevű, de érdekelt, mit találok. Igen széles az árskála, van, aki 600ezerért vállalja, van, aki 400-ért. Végül beszéltem a helyi dokival, és megértettem a különbségek - egyik, lehetséges - okát. Azt mondta, attól is függ, mennyi a rizikófaktor (pl. szívbetegség, és hasonlók), meg, ha valakiről tudja, hogy peres ügyben áll orvossal, akkor annak eleve 3x-os árat mond. Szóval, szerintem az már lehet mérce, hogy egy orvos mennyire körültekintő (árajánlatnál rákérdez-e korábbi betegségekre, vagy csak mond egy árat).
33. litsa (válaszként erre: 31. - Eva28)
2006. okt. 12. 19:53

Fogalmam nincs. Valószínűleg aki mondta nem volt vele megelégedve a beszélgetésen. Talán.

Nekem Dr. Wagner Pált ajánlották. Láttam is egy "munkáját". Gyögyörű...:)

32. 991217
2006. okt. 12. 18:31

Sziasztok!

Én még csak távlatokban beszélek, én is nézegettem ezeket a dolgokat, de egyenlőre sem pénzem sem merszem nincs hozzá! Egyébként szedtem egyfajat mellnövelő kapszulát is , meg voltam vele elégedve 4 cm-t nőttek de nekem még így is 75 B-s cickótartó kell, ami még egy kicsit nagy is. Szóval alapvető problémáim vannak, amit később csak plasztikai műtéttel fogok tudni renoválni.mindenesetre nagyon érdekelnek a z orvosokkal kapcsolatos tapasztalataitok, véleményetek!Üdv mindenkinek!

31. eva28 (válaszként erre: 30. - Litsa)
2006. okt. 12. 18:17

Helló!

Kérdezném, hogy miért mondták neked, hogy ne menj Bajusz Hubához? Én voltam nála egyszer konzultáción és nekem ott elsőre szimpi volt.Még ő mondta, hogy jól gondoljam át az egészet érdemes megkérdezni más dokit is. Vagyis nem erőltette magát, hogy ő lesz a tökéletes. Csak persze mint minden dokinál nála is szeretném tudni más páciense véleményét akik már a kése alá feküdtek.

30. litsa
2006. okt. 12. 14:43

Sziasztok!

Én is érdeklődtem már dokik után.

Minden ember mást mond.A Bajusz Hubára azt mondták, hogy hozzá ne menjek.

Nekem Wagner Pált ajánlották a Kontur Klinikán, Bp-en.

Viszont az egyik internetes oldalon olvastam, hogy ahhoz az orvoshoz nem szabad menni, aki 400e forint alatt megcsinálja!

Mindenki döntse el, hogy kinek mit hisz el!

Ha az orvos szimpatikus, rendes, jól képzett, akkor jó.Lehet másnak nem tetszett, de lehet Neked pont ő lesz jó.

29. 991217 (válaszként erre: 28. - Eva28)
2006. okt. 9. 09:39
Ez engem is érdekelne, ugyanis szerintem a legjobb neten keresztül nézve ez a magánklinika. Két doki is neves ott a Bajusz Huba meg még egy most nem jut eszembe a neve, ha bárkinek van valamilyen infója írja le, köszi!
28. eva28
2006. okt. 8. 23:37

Helló mindenkinek!

Van-e bárkinek bármilyen infója, tapasztalata a szegedi Forrás Magánklinikáról? Előre is köszönöm!

27. agi26
2006. okt. 5. 16:28
Sziasztok. Uj belepo vagyok olyan gondom van ,hogy nagymerteku fogyastol a melleim fogytak el igazan es szeretnem megcsinaltatni oket a nagyobb baj az, hogy angliaban elek es nincs tul sok szabadsagom tehat otthon nem tudom megcsinaltatni itt kint viszont 2x annyi. Bar nem is a penz a lenyeg hanem valahogy jobban megbizom a sajat honfitarsamban meg a komunikacio is jobb lenne. azt kerdeznem valakitol, hogy nem tud e veletlenul egy magyar orvost aki dolgozik angliaba?koszonom
26. nagykira (válaszként erre: 25. - 93c2b3c42f)
2006. okt. 1. 16:09

Szia Berna,

sima felvarrás, vagy implantátumos műtéted volt?

2006. szept. 30. 19:10
Sziasztok. Új belépő vagyok, és szeretnék hozzászólni a témához.Én szülés után 2002-ben plasztikáztattam meg a melleimet, és igen jól sikerült. A heg ugyan látszik, de egyáltalán nem gáz. Simán minokinizek.Jó dokit kell választani,meg az is fontos milyen a bőrötök.
24. nagykira (válaszként erre: 23. - Andrea77)
2006. szept. 30. 18:25

Megkérdezhetem, hogy ki és hol műtött téged? Én dr. Gáspár Leventénél voltam konzultáción az Istenhegyi Klinikán. Szimpinek találtam.

De a hegektől tényleg félek.

Bár a heg felöltözve nem látszik, a párom pedig azt mondta, hogy támogat bárhogy is döntök.

Persze műtét nincs vágás nélkül, de mégsem mindegy, hogy egy nagy-vastag-vörös csikról vagy másról van szó? Szerinted? Vagy ne kergessek hiú ábrándokat?

Mennyi ideig kellett sportmelltartót viselned?

23. Andrea77 (válaszként erre: 22. - Nagykira)
2006. szept. 29. 21:05
SZia! Igen sajnos a mellfelvarrás heggel jár kinek atrófias ,kinek keloidos lényeg az hogy egyik se szép. mérlegeld hogy vagy ugy nézel ki mint most ,vagy egy kicsit telt formával ,de hegessen.-egyik se jó! az én orvosom azt mondta ,hogy kell egy év is míg a hegek helyre állnak.
22. nagykira (válaszként erre: 18. - Andrea77)
2006. szept. 29. 17:09

Szia,

írtad, hogy májusban műtöttek és a hegedről jobb nem is beszélni. Ezt hogy érted?

Eltelt több mint 4 hónap és még mindig olyan borzasztóak?

Nagyon foglalkoztat a mellfelvarrás téma, de a hegesedéstől nagyon félek.

Kira

2006. szept. 29. 17:07

Sziasztok,

friss belépő vagyok mind a fórumra, mind a témában.

Fogyás miatt szeretném korrigáltatni a cicimet, és mivel a méret megfelelő, így egy sima mellfelvarrás érdekel.

Örülnék, ha ajánlanátok orvost, illetve azt is szívesen veszem, ha azt mondja valaki, hogy kihez ne menjek.

A héten voltam Dr. Gáspár Leventénél. Ő nagyon szimpatikus volt. 350-380 ezer Ft-ot mondott a műtétre. Ez reális? Sok-kevés?

Kérlek segítsetek, mert ebben a témában nehéz ismerősöket találni. Köszi!

Kira

20. Andrea77 (válaszként erre: 19. - 991217)
2006. szept. 28. 19:41
SZia! Nekem mell felvarásom volt, ugy hogy sajnos nem tudok segíteni.
Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook