Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Új belépő vagyok,és én is nagyon szeretnék mellnagyobbító műtétet.És ha nem vagyok túl indiszkrét,megkérdezhetem,hogy mekkora és milyen fajta implamtátumokat választottál?
Válaszodat előre is köszönöm. Üdv.
Szia!
Számomra szimpatikus orvos, de a munkájáról a műtét után tudok írni.
A műtét idejét nem tudom megmondani, mert nem tudom, hogy milyen beavatkozást akarsz.
Az enyémre egy jó órát, talán másfelet mondott.
Még beszélek vele, meg tudom majd mondani pontosan.
Biztosan szépek lesznek. Bízom benne.
Árakban nincs nagy különbség magánklinikákon. Azt olvastam egy másik fórumon, hogy akinek olcsóbban csinálták, azt rendes kórházban műtötték.
Az a fontos, hogy mindenki a maga számára megfelelő orvost válasszon. Van sok plasztikai sebész. Akik már átestek a műtéten és elégedettek az eredménnyel ajánlják az orvosukat.
Köszönöm Sirga:)
nagyon aranyos vagy, nagyon sokat segítettél.
megnézem amiket írtál:) köszi:)
ennyiért már nagyon gyönyörűnek kell lennie:)
biztos szép lesz ne aggódj:)
Sziasztok!!
Érdekelne hogy milyen orvos a Dr.Bajusz Huba?Mennyi ideig tart a mütét?
Köszi
Szia!
870 ezer. Ebben az implantátumok, a műtét és a melltartó ára van benne. Az egy éjszakás megfigyelésre a szoba ára 15.000.-.
Az implantátumok ára drága, mert a legjobb minőségű mellett döntöttem. Mivel ez egy komoly és hosszú távú tervem és régi álmom ezért nem ezen akarok spórolni. Köszönöm a biztatást! Ha bármilyen kérdés van írj/atok. A műtétről mindent megírok.
Szia Sirga:)
ÉS ki mondott 400 ezeret? Nagyon rossznak látszott?
Szia Gigi
És mennyibe kerül ha nem vagyok indiszkrét?
Egyébként én is néztem nagyon szimpatikus orvosnak látszik:) Sok sikert:)
Sziasztok!
November 14.-én dr.Bajusz Huba fog operáni a Forrás Magánklinikán. Szimpatikus orvos. Mellnagyobbítás. Tapasztalataim leírom a műtét után.
Fogalmam nincs. Valószínűleg aki mondta nem volt vele megelégedve a beszélgetésen. Talán.
Nekem Dr. Wagner Pált ajánlották. Láttam is egy "munkáját". Gyögyörű...:)
Sziasztok!
Én még csak távlatokban beszélek, én is nézegettem ezeket a dolgokat, de egyenlőre sem pénzem sem merszem nincs hozzá! Egyébként szedtem egyfajat mellnövelő kapszulát is , meg voltam vele elégedve 4 cm-t nőttek de nekem még így is 75 B-s cickótartó kell, ami még egy kicsit nagy is. Szóval alapvető problémáim vannak, amit később csak plasztikai műtéttel fogok tudni renoválni.mindenesetre nagyon érdekelnek a z orvosokkal kapcsolatos tapasztalataitok, véleményetek!Üdv mindenkinek!
Helló!
Kérdezném, hogy miért mondták neked, hogy ne menj Bajusz Hubához? Én voltam nála egyszer konzultáción és nekem ott elsőre szimpi volt.Még ő mondta, hogy jól gondoljam át az egészet érdemes megkérdezni más dokit is. Vagyis nem erőltette magát, hogy ő lesz a tökéletes. Csak persze mint minden dokinál nála is szeretném tudni más páciense véleményét akik már a kése alá feküdtek.
Sziasztok!
Én is érdeklődtem már dokik után.
Minden ember mást mond.A Bajusz Hubára azt mondták, hogy hozzá ne menjek.
Nekem Wagner Pált ajánlották a Kontur Klinikán, Bp-en.
Viszont az egyik internetes oldalon olvastam, hogy ahhoz az orvoshoz nem szabad menni, aki 400e forint alatt megcsinálja!
Mindenki döntse el, hogy kinek mit hisz el!
Ha az orvos szimpatikus, rendes, jól képzett, akkor jó.Lehet másnak nem tetszett, de lehet Neked pont ő lesz jó.
Helló mindenkinek!
Van-e bárkinek bármilyen infója, tapasztalata a szegedi Forrás Magánklinikáról? Előre is köszönöm!
Szia Berna,
sima felvarrás, vagy implantátumos műtéted volt?
Megkérdezhetem, hogy ki és hol műtött téged? Én dr. Gáspár Leventénél voltam konzultáción az Istenhegyi Klinikán. Szimpinek találtam.
De a hegektől tényleg félek.
Bár a heg felöltözve nem látszik, a párom pedig azt mondta, hogy támogat bárhogy is döntök.
Persze műtét nincs vágás nélkül, de mégsem mindegy, hogy egy nagy-vastag-vörös csikról vagy másról van szó? Szerinted? Vagy ne kergessek hiú ábrándokat?
Mennyi ideig kellett sportmelltartót viselned?
Szia,
írtad, hogy májusban műtöttek és a hegedről jobb nem is beszélni. Ezt hogy érted?
Eltelt több mint 4 hónap és még mindig olyan borzasztóak?
Nagyon foglalkoztat a mellfelvarrás téma, de a hegesedéstől nagyon félek.
Kira
Sziasztok,
friss belépő vagyok mind a fórumra, mind a témában.
Fogyás miatt szeretném korrigáltatni a cicimet, és mivel a méret megfelelő, így egy sima mellfelvarrás érdekel.
Örülnék, ha ajánlanátok orvost, illetve azt is szívesen veszem, ha azt mondja valaki, hogy kihez ne menjek.
A héten voltam Dr. Gáspár Leventénél. Ő nagyon szimpatikus volt. 350-380 ezer Ft-ot mondott a műtétre. Ez reális? Sok-kevés?
Kérlek segítsetek, mert ebben a témában nehéz ismerősöket találni. Köszi!
Kira