Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Gigi,01!!!!
Rettenetesen irigyellek.Én most tartok ott hogy keresem a megfelelö orvost mert elszántam magam.Én is oda mennék ahol te voltál de tőlem egy kicsit messze van.Majd meglátom.Remélem nekem is szépek lesznek.
Ameddig a fiam állandóan a nyakamon lóg, cipelteti magát, és az ölemben ül, addig én nem tudom megcsináltatni! :-( De remélem, jövőre az ovi jó hatással lesz rá, és leszokik az ilyesmikről (cipeltetés), és akkor én is megcsináltatom! Legalábbis nagyon szeretném!
Gigi, hol vágtak?
Reggel ezen gondolkodtam, fájhat-e annyira, mint a gátseb?
Szia Kangaroo! Mosolyogtam, amit írtál. Én is álmodtam hasonlót műtét előtt.
Engem Szegeden a Forrás Magánklinikán műtött Dr.Bajusz Huba. A műtét kb. másfél órás volt. Igen, ahogy végeztek felkeltettek. Nagyon jó volt, amikor felébredtem és megláttam a két cicit! Nagyon jó érzés!
Köszönöm Sirga! A műtét utáni utasítások folyamatosan mások. Közvetlen a műtét után kötelezően minimum egy hetet ( aki tud legalább két hetet )nem lehet dolgozni. Ez kötelező, mert a lehető legtöbbet pihenni kell, feküdni. Házimunkát sem lehet ezen a héten végezni. Egy-két pohár és tányér mosogatása még elmegy, de mosás, vasalás, takarítás, vásárlás kizárt. Akinek kicsi gyermeke van mindenképp szerezzen segítséget, mert kötelezően be kell tartani, hogy 2 kg-nál nehezebb súlyt nem lehet emelni. Mivel sportmelltartót hordok és szorítópántot éjjel-nappal (szintén kötelező) fürödni és zuhanyozni sem szabad. Marad a cicamosdás. A 4. napon tusolhatok először, de utána vissza a sportmelltartó és a szorítópánt. Egy hetesen megyek varratlazításra, akkor kapom a következő utasításokat, vagy már az engedélyeket.
Puszi
Gyerekek, én azt álmodtam, h kórházban vagyok, és várom, h megérkezzen a doki. Persze ciciműtét céljából! :-))) Türelmetlenkedtem a folyosón, és lestem a liftet pizsamában meg köntösben! De sajnos a műtétet, meg az eredményt nem álmodtam meg! :-(
Gigi, ki műtött meg? És mennyi ideig tartott a műtét? Ahogy végeztek, felkeltettek?
Sokakhoz hasonlóan én is irigykedem, de tiszta szívből örülök is! Nagyon jó olvasni, hogy milyen elégedett vagy, és, hogy szépet alkotott a dokibácsi! Puszillak!
Azért a műtét utáni utasításokat oszd meg velünk! :)
Ja! Reggel fél tízkor indultunk haza. Nem kell kezelni. Az a fontos, hogy be kell tartani az orvos utasításait. Pihenés!!! Ez most a gyógyír!
Puszi
Kielégítem a kíváncsiságodat: mivel Pest megyében lakok, de nem Budapesten és Szegeden volt a műtét ezért 2 óra volt az út. Fél 3-ra értünk oda anyuval és jelentkeztem az orvosnál. A leleteimet ( labor ) odaadtam és mondta az asszisztensnő, hogy menjek a szobánkba, öltözzek át köntösbe és papucsba. Telefonon szól a szobába, ha mehetek a műtőbe. Fél négykor csörgött a telefon. Nem féltem, nyugodt voltam végig, mert nagyon vártam már ezt a napot. A műtőben felfektettek az asztalra, lekötözték a lábaimat és a jobb kezemet. A bal kezembe ment az infúzió. Pillanatok alatt elaludtam.
Amikor felébredtem mosolyogtam. Rögtön a ciciket néztem. Nagyon boldog voltam: jé, itt két cici! Megkérdeztem a dokit, hogy megfoghatom-e? Mindenki nevetett. Megfoghatom - mondta a doki. Nagyon jól éreztem magam, nem volt fájdalmam, mert adtak fájdalomcsillapítót. Azt mondták, hogy ilyen nem igen van, hogy így mosolyogjon és örüljön valaki műtét után! Még fél órát kellett feküdnöm az őrzőben, de már alig vártam, hogy megmutassam anyunak. Nincsenek nagy fájdalmaim, napközben egyáltalán nem vettem be gyógyszert. Éjszakára veszek be majd algopyrint.
Sziasztok Csajok!
Túl vagyok a műtéten és minden rendben van! Nagyon boldog vagyok! A műtét előtt is teljesen nyugodt voltam, mert nagyon vártam ezt a napot és a műtét után is nagyon jól éreztem magam. Most is jól vagyok. Most sokat kell pihenni, de nem vészes. Személy szerint én jól viselem. Bátran lányok! Kérdésekre szívesen válaszolok. Sok puszi mindenkinek!
eu nagyon gyenge huzas volt a szerkesztoktol, ajanlottunk neked egy masik lapot ahol van egy szuper forum,
szoval gyere es regisztralj a nok lapja cafen, ott forumok/szepuljunk/mellplasztika
sok lany van akiknek van ezzel tapasztalata, erdemes ra kerdezni, bar ugyis sokan a gaspart fogjak ajanlani, mert szinte mindenki hozza megy.
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy van-e valakinek tapasztalata Dr. Wagner Pálról, ill. Dr. Balajthyról?
Mellplasztikára készülök, őket ajánlották, de nem tudok dönteni!! Érdekelne a véleményetek!
Más ajánlatokat is szívesen veszek Bp. területén.
Előre is köszi!
gigi, tul vagy rajta
remelem inden ok, es foleg hogy elegedett vagy...
gyere minel hamarabb forumozni
csinalsz albumot?
Köszönöm hogy vászoltál!
Szurkolunk neked!
Ma van a nagy nap:)))
Köszönöm a választ!
Ma van a nagy napod! Szorítunk ám Neked! :-))
(és páran picit talán irígykedünk is, h Te már ott vagy! ;-P )
Sziasztok
Hát igen! Állitólag a férfiak a nagy mellü nőket szeretik, de érdekes módon én még nem nagyon találtam
olyan melltartót, ami kényelmes, szexis, és talán még megfizethető is.
De végülis nekem nem is az lenne a problémám, hogy nagyok a melleim, hanem az, hogy asszimetrikusak.
Tehát az egyik jóval nagyobb, mint a másik.
Na erre vegyél fel akármilyen ruhadarabot is.
rajtad a vilag szeme, ma delelott beugrott hogy holnap delutan mar a masik taborba tartozol...
mikor radjon az ideg gondolj csak arra az oromre hogy milyen baromi jo lesz osszeallitani az uj melltarto taradat.., nem kell majd fogdosni, hogy vajon eleg puklis benne a szivacs ahhoz hogy mutasson valamit?
ez a multe holnaptol amelyik megtetszik megveheted es raadasul nemsokara fel is veheted, nagyon gondook rad holnap
Szia jeryka!
Köszönöm szépen! 24 óra múlva már úton leszek...
Puszi: Gigi
Szia! Pontosan nem tudom megmondani, hogy az árban mi foglaltatik benne. Kizárólag a magamét tudom leírni: tehát nekem az árban az implantátumok + műtét + melltartó tartozik bele. Ezen kívül kell fizetnem a magánklinika szobáját, ami 15.000.- egy éjszakára, amit ott töltök. Ez két ágyas szoba. A konzultációm ingyenes volt. A műtét napját 20.000.- Forinttal foglalóztam le, amit beleszámítanak már az árba. Úgy tudom, hogy a varratszedéskor már nem kell fizetni, de a további kontrollokról nem tudok. Azt viszont igen, hogy több kontrollra kell menni 1 évig. A későbbiekben több infót tudok írni.
Szia!
A következő oldalt ajánlom figyelmedbe: Nők Lapja Café > Fórum > Szépüljünk > Mellkissebbítés.
Itt kizárólag ebben a témában olvashatsz és kaphatsz választ kérdéseidre!
Szia! A kérdésedre: az időpontot az orvossal együtt egyeztetikek, de Te szabod meg. Azt, hogy télen, nyáron vagy januárban, októberben... ezt Te döntöd el. Viszont, ha van konkrét hónapod, amikor megcsináltatod, akkor már az orvossal együtt választotok napot az adott hónapban, mert csak két mensi között lehet műteni. Persze az időpont függ az orvos elfoglaltságától is, de két hónapot nem kell várni.
Tudomásom szerint a mai legújabb implantátumokat nem kell cserélni, életre szólóak. Korrekciós műtét ( csere ) akkor jöhet szóba, ha mondjuk szélsőséges súlyváltozás következik be. Meg persze vannak olyan hölgyek (bulvár) akik több műtét által lettek pl. 70A-ból 85D-sek, mert ezt egy műtéttel nem lehet elvégezni.
Az, hogy melyik implantátum a számodra jó, arról mindenképpen az orvossal kell beszélned, mert ő ajánlja a lehető legjobbat és a méret is kifejezetten vele együtt választható ki.
A heg után hordható melltartókról nem tudok nyilatkozni, de gondolom csak egy ideig kell sportmellcsit hordani.
Köszönöm a szurkolást! Puszi