Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Fédra!
Nekem a háziorvoshoz kellett elmennem,ő ad beutalót emlőUH-ra,meg laborba,valamint gyerekkori szivproblémám miatt Kardiológiára.Általában elég a háziorvosi kivizsgálás.ÉKG-t ő is meg tudja csinálni,meg a labort.A mi dokink ragaszkodik mindenkinél emlő UH-hoz is.Én megemlítettem neki ,hogy bár 4 éves a legkisebb fiam,még mindig tudok az egyik mellemből tejet kipréselni,azt mondta akkor előtte arra is szednem kell Bromocriptyn-t ,ami a tejtermelést leállítja.Már fel is írattam a nőgyógyásszal.Úgy gondolom,hogy elég alapos orvos.Mutogatott sok képet is,mikor ott voltunk,és bizony volt akinek nem volt nagyon szép a hege,de ez egyénileg változó.Akinek alsó metszése volt,legtöbbnek szép lett,meg ugye kevésbé feltünő.De akinek bimbó körüli volt..az ugye mindig szem előtt van. Ott is volt akinek nagyon szép lett.A cicik formája viszont mindig nagyon szép volt.És ahogy mutatta az előtte képeket is,látni lehetett ,hogy tényleg oda estek a mell szélei ahová műtét előtt rajzolta,tehát jól dolgozik.De erről bővebben a műtét után tudok írni..:)
Szia Kati!
Az áron én is meglepődtem,többre számítottam.Biztos,hogy ennyi,a doki már le is írta a papíromra.A műtéttől most még nem félek,inkább várom,nagyon szeretnék már tetszeni magamnak.A műtét előtti napon bizti a zabszem sem fog beférni...:)))
Bátorság..:))
Szia Fédra!
A megelőző vizsgálataok nekem:teljes vérkép,vizelet,emlőultrahang és azt hiszem 35felett EKG.
Én a nőgyógyászomtól kértem ezekhez beutalót,de adhat a háziorvosod is.Vagy sok helyen elvégzik a klinikán,de azért külön pénzt kérnek.(nekem 26ezer lett volna)
Fontos,hogy az eredmények ne legyenek 1 hónapnál régebbiek amikor mész a műtétre.De ezt úgy is elmondja a dokid!
Sok sikert,szép eredményt!!!!
Üdv Reni
Antea, igaz, hogy csak egy testünk van és éppen ezért nem mindegy, hogy abban milyen érzés élni. Állandóan gátlások között szenvedni vagy bevállalva egy kis minimális kockázatot, de felszabadultan és büszkén...
Amúgy meg az élet minden területére igaz, hogy kockázat nélkül nincs siker, bármibe fogsz, mindennek van kockázata.
Fédra
Sziasztok,
Suelen, számitásaim szerint nekem ápr közepén lenne a műtétem, bár még orvosnál sem voltam, hanem kb 6 hét múlva fogom felkeresni, az ok amiért lesz az az amit te is leirtál magadról.
Kérdés: hogy a műtét előtt milyen vizsgálatokat kell elvégeztetni és ki csinálja őket? Ki ad beutalót?
Fédra
Helló!
Maga az élet is kockázatokkal jár!Ma már kockázatos autót vezetni,busszal utazni,repülőre szállni,enni inni még levegőt venni is!! :o)Még is megtesszük nap mint nap!Szerintem fontos tudni a lehetséges szövődményekről,de nem kell félni tőlük.
Reni
Nekem a műtét óta olyan érzékenyek a mellbimbóim, hogy egy-egy selymesebb anyagú felsőben simán eufórikus állapotba kerülök. Nem vicc, tényleg sokkal érzékenyebbek lettek, nagyon jó irányban :)
És a mammográfiát cseppet sem zavarja az implantátum. Ha oda valaki tisztességgel eljár, akkor nem lesz baj.
Bemasolom amit Hoxa irt be a mellimplantatumom kovetkezmenyeirol: "Szövődmény idegsérülés, savógyülem, gyulladás, tüdőembólia, zsírembólia stb. lehet. A műhiba a mellek elvesztésével is járhat. Kapszulaképződés gyakori, a szervezet ekkor kötőszövetes tokot képez az implantátum körül, majd ez a tok zsugorodik, a mell keménnyé, rugalmatlanná válik. Bármikor kialakulhat, műtéti eltávolítása is szükséges lehet. Néhány vélemény szerint a mellrák korai felismerésének is csökkenhet az esélye az implantátum miatt, ám ezt a rendszeres orvosi vizsgálat kivédheti."
Ezeket nyilvan ti is tudjatok, mert hat olvasni roluk eleget. Nem feltek ezektol? Engem csak ezek fognak vissza, pedig biztos nagyon szep a cicitek, es en is szeretnek nagyon.
Szia!
De jó,hogy ezt írtad,mármint az árról.Nekem mindennel együtt 800 volt.Amikor itt olvasgatom,hogy 500-600-ért is csinálják igen csak gülüzik a szemem!!!Bár én is nézelődttem érdeklődtem több helyen 700-750 alatt sehol nem ígérték!!!(Budapesten)
Szia, nekem 2002-ben volt a műtétem. A műtét után meglepő módon semmien fájdalmam nem volt. (Igaz, elég magas a fájdalom küszöböm.)
Izom alá van beültetve az implantátum és én úgy gondolom, akinek van, az gyakrabban nézegeti-masszírozza a mellét, tehát nem hiszem hogy nagyobb esélyünk van a mellrákra mint másoknak.
Az tény (nálam)hogy teljesen érzéketlenek lettek a mellbimbóim.
Most szeretnénk második gyermeket, az orvosom szerint semmi akadálya nincsen szoptatás szempontjából.
Sziasztok!
Szerintem sem mindegy,hogy mennyit kell utazni.Nekem sajnos az első hónapban 2naponta kellett mennem a vissza.Elég körülményes volt így is,hát még ha messze van.
Reni
Nekem 450.000 volt.....
És Neked mekkora van?
Nekem 2 éve 200.000 Ft/pár volt.
Jan. 1-től volt egy kis áremelkedés, szerintem most 220.000-tól felfelé....
+a műtéti díj.....
Szia!
Én Szombathelyen csináltattam.Elég sokan járnak ide, amikor engem műtöttek, aznap volt sárvári és mosonmagyaróvári is.
sziasztok!
Az ország keleti felében nem tud valaki jó dokit ? Debrecen, Nyíregyháza ?
Szia!
Nekem 490.000 Ft volt, decemberben, januártól 550.000-ért csinálja az orvos, ezért is írtam ennyit priviben mindenkinek.
Tegnap vettem egy fehér, kicsit áttetsző mohair pulcsit, melltartó nélkül próbáltam fel, meg úgy voltam benne egy ideig, és majdnem elbőgtem magam az örömtől, hogy ilyen szépek a cickók. :))
Szia!
Amikor engem műtöttek , volt egy szobatársam, akit szintén mellrákkal műtöttek.
Nekem azt mondta, hogy az implantátumot ki kellett fizetni, viszont a műtéti díj TB-re ment.
Undorítónak tartom azt, hogy nem támogatja a műtétet teljes mértékben a TB ilyen esetekben....
Kinga!
Megkérdezhetem, hogy Neked mennyibe került?