Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Gigi! Nagyon jó dolog, hogy ilyen nyíltan leírtad a tapasztalatiadat itt a fórumon.
Én is mellnagyobbító műtétre készülök,...még 3 hét... Légyszíves segíts, és írj nekem mindenfélét! Mire készüljek, mire számíthatok, mennyire fáj utána, meddig kíméljem magamat.. Mit gondolsz, van-e olyan dolog, amire nem hívják fel a figyelmünket, vagy van-e olyan tanács, tapasztalat, amit mindenképpen fontosnak tartanál megosztani velem.
Nagyon köszönöm, és nagyon számítok a válaszodra. :0)
Sziasztok!
Tanácsra és infóra lenne szükségem.Ma van a 10. napja,hogy megműtöttek.(szilikonos mellnagyobbítás,izom alá).Az egyhetes kontrol alkalmával a Dr nő észrevette,hogy az egyik varrás kissé piros és duzzadt.Kezelet valami krémmel,betadinnal és további antibiotikumot kaptam.Két nap múlva újra mentem,szerinte láható javulás,de még sem az igazi.Nyomásra váladék ürül.A seb nem záródik teljesen,így kaptam 3 új öltést.Ismét krém,kötés stb....
Volt már valaki hasonló helyzetben?Nagyon félek,mert a legrosszabb esetben ki kell venni az implantátumot!
Ha tudnátok adni némi infót arról,ilyen esetekben mi segíthet a gyógyulásban,nagyon megköszönném!
Üdvözlettel:Reni
ez sok mindentol fugg az implantatum markajatol, korhaz vagy klinika, es a dokitol termeszetesen, aztan hogy hol teszik be az implantatumot az is nyom a latba
a legjobb tudomasom szerint 430,000- egeszen 1,500,000 Ftig is hallottam mar rola, altalaban 600-850,000 kozott...csinaltatjak a lanyok
Sziasztok!
Kérném a segitségeteket.Mellnagyobbito műtétet fogok csináltatni magamon.Megtudná nekem mondani valaki hogy melyik altatás a legjobb?Ugye van a vénás,az epidurális(ezt nem is tudom pontosan mit jelent???Valaki tudja???),és a mély altatás.Vagy az ugyan az mint az előzö?A mély altatásban intubálnak?Nekem azt mondta az egyik ismerösöm hogy igen.
Előre is köszönöm!
SZia!
Személysen még nem estem át beavatkozáson, de láttam már nem egy munkáját a Kelemennek.
Itt Pécsett mindenki nagyon dícséri. Hát ennyit tudok róla. Tényleg csak pozítívat hallani, de azért én inkább Tizedes párti vagyok:)
Üdv
Semmi baj. Nem haragszok! Gondoltam inkább privátban írom le, de szívesen megírom a közösbe is, hiszen nem titok.
Puszi
Szia Gigi,01!!
Köszönöm szépen hogy voltál olyan kedves és válaszoltál a levelemre.Ha kényes kérdést tettem fel legalább annyit beirhattál volna hogy semmi közöm hozzá!
Sziasztok!
horvathne és kerika74: nem ismerem az orvosokat, de próbáljatok informálódni az interneten. A keresőbe beírjátok a nevüket és ha van weboldaluk ott mindent megtudhattok róluk és a munkájukról.
Szia Gigi,01!
Érdekelne hogy te mennyit fizettél az orvosnak külön?A zsebébe?És mennyi idő telt el az első időpont egyeztetéstől a műtétig és hányszor kellett visszamenned?
Szia Gigi,01!!!!
Rettenetesen irigyellek.Én most tartok ott hogy keresem a megfelelö orvost mert elszántam magam.Én is oda mennék ahol te voltál de tőlem egy kicsit messze van.Majd meglátom.Remélem nekem is szépek lesznek.
Ameddig a fiam állandóan a nyakamon lóg, cipelteti magát, és az ölemben ül, addig én nem tudom megcsináltatni! :-( De remélem, jövőre az ovi jó hatással lesz rá, és leszokik az ilyesmikről (cipeltetés), és akkor én is megcsináltatom! Legalábbis nagyon szeretném!
Gigi, hol vágtak?
Reggel ezen gondolkodtam, fájhat-e annyira, mint a gátseb?
Szia Kangaroo! Mosolyogtam, amit írtál. Én is álmodtam hasonlót műtét előtt.
Engem Szegeden a Forrás Magánklinikán műtött Dr.Bajusz Huba. A műtét kb. másfél órás volt. Igen, ahogy végeztek felkeltettek. Nagyon jó volt, amikor felébredtem és megláttam a két cicit! Nagyon jó érzés!
Köszönöm Sirga! A műtét utáni utasítások folyamatosan mások. Közvetlen a műtét után kötelezően minimum egy hetet ( aki tud legalább két hetet )nem lehet dolgozni. Ez kötelező, mert a lehető legtöbbet pihenni kell, feküdni. Házimunkát sem lehet ezen a héten végezni. Egy-két pohár és tányér mosogatása még elmegy, de mosás, vasalás, takarítás, vásárlás kizárt. Akinek kicsi gyermeke van mindenképp szerezzen segítséget, mert kötelezően be kell tartani, hogy 2 kg-nál nehezebb súlyt nem lehet emelni. Mivel sportmelltartót hordok és szorítópántot éjjel-nappal (szintén kötelező) fürödni és zuhanyozni sem szabad. Marad a cicamosdás. A 4. napon tusolhatok először, de utána vissza a sportmelltartó és a szorítópánt. Egy hetesen megyek varratlazításra, akkor kapom a következő utasításokat, vagy már az engedélyeket.
Puszi
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok