Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
En csak orulok nagyon hogyha valaki konnyeden veszi a mutetet, nem akarom en senki kedvet elvenni a mutettol azert irtam ezt , mert erdemes inkabb felkeszulni a rosszabbra minthogy meglepetes erjen barkit is. Engem a napokig tarto tehetetlenseg idegesitett a legjobban, es teny es valo naprol napra jobb lesz.
Az első Dr Afshin: lórúgás :D
A második Révész doki bolhafing 😂
Lányok!
Szakmai kérdés:nekem az Orvosom azt mondta: 4 hétig kompressziós éjjel -nappal, aztán sportmelltartó nappal, éjjel kompressziós.
Amig a kompressziósat szárítottam tegnap a sportmelltartóban voltam kora délutántól úgy 19 óráig.Azt tapasztaltam:látványra nyílván jóval nagyobbak a cicik, tart is, de nem annyira mint a kompressziós, de estére jobban fájtak az "ikrek" mintha egész nap a kompressziós lett volna rajtam.
Ez normális?Vagy az idő befolyásolja?
Elvileg holnaptól masszíroznom is kell, de a jobb(ami korábban véraláfutásos volt, az nekem jóval keményebb,mint a bal(az szinte vajpuha).S a metszésem is érzékeny és az még sebes, a bal már nem....Holnap hogy fogom a munkát bírni sportmelltartóban?Hozzáteszem a Triumph ezerszer jobban tart,mint a J.press.
Halihó,
engem Kovács dokis lányok nagyobbítás+felvarrás kombos tapasztalatok, naplók érdekelnének... néhány helyre jelentkeztem, de nem mindenkiről tudok, várom a jelentkezéseteket..
magamról: 6 éve kaptam implit Csuha dokinál, ami nem a legjobban siekrült, mert felvarrás is ráfért volna, aztán utána Bognár doktor bimbo körüli felvarrást csinált, ami akkor jobb lett, de mára már sajnos nem elég, meg közbe jött 1 éve a késői seromám, amivel 1 évig kínlódtam, leszívások, szurik stb. egy időre elmúlt , rendeződött, aztán újra előjött, szóval kedden voltam konzin Kovács dokinál csere + felvarrásban állapodtunk meg, aug. 28-án műtét :) jól jönnének a képek , bár tudom hogy jól választottam:)
Az első héten nem árt, ha az is pihen,akinek:bolhafing....és nem nyúlkálunk,nem emeljük a kezeket.
Nyugi, aki műtétre készül, az szerintem tudja, hogy nem lesz kellemes...vagy én legalábbis úgy számolok, hogy nem lesz utána jó kedvem :D Amúgy úgy látom amúgy inkább ember függő, hogy kinek mennyire fáj.
Molnár Csaba: az első nap csikórugás, a kötés és a drain kivétele után izomláz szerű
Lehet, hogy az elso mutet mindig jobban faj?
Nekem egyebkent dr. Balajthy (3 hete): elso nap: lorugas, utana het: eros szunyogcsipes (izomlazszeru), aztan semmi.
Dr. Pap Péter: bolhafing 😃
Dr Balajthy: lerúgás
A második viszont; dr Kovács: bolhafing bolhafingje 😂😂😂
Most már kezdi bökni az én csőrömet is. 😊
Egy kis közvélemény kutatás csajok.
Első műtöttek válaszoljanak ha lehet.
Doki neve?
Műtét utáni fájdalom? :
"Izomlázszerű" bolhafing
"Mozdulni nem bírok" lórugás.
Előre is köszi a válaszokat.
😁
Dr. Révész: lórúgás 😄
Azért ne vegyétek el a kedvét akik most készülnek műtétre. Valóban jobb nagy fájdalomra készülni és inkább pozitívan csalódni és valóban jó ha van segítség,de én és még vagyunk páran már műtét után pár órával sétálgattam és itthon is simán meg tudtam volna mindent csinálni,de ilyenkor kimélni kell magunkat ha fáj,ha nem... A klinikán még másnap is kérdeztem hogy még mindig hat a fájdalom csillapító vagy miért nem akarok épp meghalni, és ott is mondták hogy nem kell,hogy fájjon... Egyedül a hátam akart "beszakadni".
Persze nem vagyunk egyformák,de ne aggódjatok,ha fáj ha nem repülnek a napok,minden nappal könnyebb lesz. Mindenkinek akik műtét előtt vannak a lehető legfájdalom mentesebb és "eredményesebb" cicisedést!
A második műtét után is ugyanúgy fáj? Vagy jobb egy kicsivel?
Én is azon szerencsések közé tartozok aki bármit megtudott csinálni, nem volt semmi fájdalmam csak az izomláz szerű érzés. Pedig nagyon rákészültem, hogy mozogni se fogok tudni, aztán műtét után 2 órával már sétáltam pisilni, csak olyan volt mintha 300 fekvőtámaszt nyomtam volna le előtte 😅
Ez mondjuk abszolut nem igaz, vagy egyenfuggo. :) en elso nap is barmit megtudtam volna csinalni, de jol esett, hogy volt segitsegem.
Két hét elég.Táppénzen voltam,a haziorvosomat beavattam,s lumbago dg.pont jo volt....nem kellett magyarazkodnom legalabb miert görnyedek:-)
Uj kep es bejegyzes a naplomban 🙂 Annyi csak hogy aki mutetre keszul egy hetig mindenkeppen kell segitseg mert meg a felules sem megy egyedul nemhogy a tobbi dolog. Olvastam hogy valaki tojasrantottat kerdezte menni fog e, nos nem fog menni az elso harom napban orulj kb hogy a wcig kimesz es vissza ha fel tudsz ulni hasbol🙂
Két hét. És elmondtam mire kell. De az én főnököm amúgy is tök megértő mindenben.
2 hét szabit vettem ki, tehát jövő hét szerdán vissza kell mennem dolgozni. Irodai munka, most úgy látom, menni fog. Nem tudja bent senki, és nem is szándékozom elmondani később sem. Nem lehet tudni ki hogy reagálna. Csak a szűk családi kör tudja.
Köszönöm szépen, míg élek remélek :-)
Igen nekem is nagyon fura, bar jelenleg olyan mintha ket nagy olomgolyo lenne bent 😅 Nyilvan 3 nap utan nem varok meg csodat, jovo heten megyek dokihoz ellenorzesre , nagyon kivancsi leszek ra 😁
Aki irodai munkakörben dolgozik mennyi idő múlva ment vissza? És ti hogy oldottátok meg a szabit? Elmondtátok hogy miért kell a szabi? :) Még ezen a kérdésen izgulok mielőtt rászánom magam a dologra :D Lehet én parázom túl már most mikor még az orvosom sincs meg :D Próbálok előre felkészülni mindenre mielőtt belevágok.
Türelem!😊
Előbb-utóbb szépen fel fog puhulni.
Az enyémek olyan kemények voltak, mint 2 túlfújt gumilabda. Így, lassan közeledve a 3. hónaphoz kezdenek cickó érzetet kelteni. És még hol a vége ... 😊😗
Én nem kaptam izomlazítót, bár van itthon, nem jutott eszembe bevenni. Egyenlőre vegyes érzéseim vannak a cicikkel így 1 hét után, persze az enyém, de fura! :-)Inkább csak türelmetlenül várom, hogy természetes legyen, most nagyon kemény még és szurkál állandóan.
Sziasztok.Mellfelvarrásom lesz hamarosan helyi érzéstelenítéssel.Volt ilyen valakinek?Mi várható?Mennyire fáj utána?Mire készüljek?A heget kell valamivel kenni?Mikor lehet munkába állni újra?Jöhet privátban is ...próbálok visszaolvasni azért :)
Nekem anno nem mondta a dokim, hogy az izomlazító álmosít. Nem tudtam elképzelni, hogy miért vagyok olyan kómás a műtét utáni 5. napon is. Aztán rájöttem, hogy az izomlazító mellékhatása. Abba is hagytam a szedését. Nagyon ijesztő volt, szinte az egész napot végig aludtam. Azt hittem még az altató hatása. :-)
Koszi a valaszokat! Igen ma elkezdtem szedni a probiotikumokat es jobb is lett az etvagyam, ma van a 3. nap es erezhetoen javult a dolog ugyhogy most meg pozitivabb vagyok :D Nekem este lefekves elott es reggel keleskor a legrosszabb , ilyenkor muszaj bevennem a gyogyikat mert ugy erzem nem birom, de ma pl a delutant is jobban kihuztam. Nekem a doki 3x1 fajdalomcsillapotot es 3x1/2 izomlazitot irt fajdalomra , eltalalta mert a kombo nagyon bevalt , azt mondta is hogy az izomlazitot inkabb este mert bealszom tole, aminek en szemely szerint orulok mert igy kihuzom az estet bar napkozben eleg bagyadt leszek tole szoval probalok atalni tenyleg csak az estekre :) Ti mikortol ereztetek sajatotoknak a ciciket?
Ja, és probiotikumot szedni kell mindenképp (Normaflore, Enterol, stb.)!
További ajánlott fórumok: