Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
velem pont fordítva van....a szolidárisabb mell sok lányon tetszik,magamon nem tudnám elképzelni.ezért írtam,hogy az a legfontosabb,te milyennel éreznéd jól magad és az alapján méretet választani:)
egyébként nekem se lesz óriási nagy,el ne hidd,eddig is 87 centis mellméretem volt,csak nekem a csípőm is nagyon keskeny meg nagyon vékony vagyok.
remélem sikerül a műtét és jól érzed majd magad a bőrödben:)
én 161 cm 44-45 kg vagyok és 485 cc-t kaptam most,ezelőtt 450-500as implantok vannak bent.És nem azt mondanám,hogy óriási nagyok,"csak" dögösek.
azt neked kell eldöntened ,milyet szeretnél,dögöset,feltűnöbbet v kevésbé,mert AZ SZÁMÍT.és aszerint választani dokit.
nyilván nem a nagy méretre akarunk rábeszélni,inkább arra ,hogy jol gondold át,meg ne bánd utána
Én is pont ugyanolyan parameterekkel rendelkezem mint Szasza..hozzam kopoghatsz
595/485cc
Itt a forumon se a sztár dokik a befutók;-)
De persze az a lenyeg hogy megbizz benne ezt te erzed..kivanom elegedett legyel!
Ja hát én asszimetriaban gyakorlott vagyok..:-/
Igen kell majd...de addig elvagyok így velük.1évig biztos nemtudok most ezzel,foglalkozni.Van egy masik nagy hegem,amiből hamarosan még nagyobb lesz csinalva.Majd azzal együtt akarom korrigáltatni.
nem vagyok,hidd el,nem érzem,hogy az lennék....a cicikkel pl kifejezetten peches. Annyira irigylem azokat a csajokat,akiknek asszimmetriaproblémájuk nincs és csak sima volumennövelés kell,max egy kis korrekcióval,fel se fogják milyen szerencsések....sose gondoltam volna régebben azt,hogy az asszimmetriát ennyire nehéz korrigálni,pláne akkor,ha az ember nem is választ jol orvost,mert én utolag döbbentem rá,hogy nem jól választottam annak idején,hiába voltak szépek azok a ciik közel 8 évig,elszúrt dolgokat,na ez nem vitás,bár ez már tényleg mindegy....
egyébként most néztem bele a naplódba és lehet hogy még kell egy műtét,ahogy írod de én már szépeknek találom őket....az a szép kis völgy közöttük,hogy olyan közel vannak egymáshoz ...:) és a forma is nagyon tetszik!
Most láttam először cipello adatlapját.
Azt hittem Kovácsos cicit latok😳
Én nem gondoltam,hogy Csuha doki így varr.
Nagyon szép lett.
Mondjuk én felvarrast nem is lattam meg tőle,jo volt ezt latni most.
pedig ha hiszed ha nem ez nekem genetika,a hasamra édeskeveset edzek,a hátam miatt nem is bírnék,pláne most,hogy olyan fizikai munkát végeztem,ami a hátamat meg a nyakamat terhelte folyamatosan :/
a ciciméretet még nem látod,sőt,még én sem,tényleg rengeteg tömés van a melltartóban....biztos hogy emiatt is olyan nehéz a levegővétel+ még szoros is az egész...de ha ez kell,akkor elviseljük :)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok