Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
pedig sikerült magamra két kilót felszedni :D gondolom a szervezetem tartalékol most rendesen....
akkor ezek szerint tényleg okkal tömködtek meg ennyire engem is....remélem teljesül a vágyad és olyan leszel amilyen szeretnél:) bár téged még nem olvastalak,ki műtött,mikor,stb,de mindjárt pótolom:)
Nagyon csini vagy :)
Nekem most ket het utan tomkodtek igy tele hogy kozelebb keruljenek egymashoz, azt momdtak igy marad a hat het vegeig ha szepet akarok :)
ennek örülök:)
de hogyhogy nem hívtak vissza???:O
A szobatársam Törökbálinton lakik,neki is vissza kellett menni...
10-12 között.
volt csövem,de annyira kevés cucc volt benne hogy kivették,de am is ki kellett volna venniük,mert ugye nekem hosszú volt az út haza,meg ma mi nem mentünk :)
tényleg jol tele tömködtek,biztosra mentek :D
te kaptál csövet nem ?kedden hányra mész be ?
igen,a hasas hölgyre emlékszek,szegény félt nagyon .(
én éjszaka nem tudtam jelezni senkinek,hogy kéne vénába vmi,mert oké hogy tűröm azt,hogy minden levegővétel fáj,de jó lenne már pihenni vmicskét mert a 48 órás nemalvásból 72 óra lesz,hát majdhogynem úgy is lett.De ha tudom azt hogy enyhül a fájdalom aztán,miután kimegyek a wcre,esküszöm megteszem hamarabb :D
MEG egyszer ránk is szólt a nővérke kora éjjel,hogy hagyjuk abba a beszélgetést és aludjunk,mert miután a szobatársam hányt és bepánikolt beszéltem hozzá meg próbáltam terelni a figyelmét,úgy látszik sikerült is,mert ő utána rengeteget aludt :)
fent van a kép...
na én "csak" ennyire "vagyok" telitömködve....
ez szerintetek okkal van így?a sok korrekció miatt esetleg? mert nekem ugye kicsit még közelebb vitték egymáshoz a ciciket,azt mondta az orvos,a külső részen is korrigálni kell,mert az oldalvonalnál egyik jobban kiér mint a másik,korrigálták a lecsúszást is,riplingproblémát,stb...
vélemény?
egyébként 485 extrát kaptam mindkettőbe.....
én meg arra emlékszek ,hogy úgy fújtattam,hogy azzal pár száz db lufit fel lehetett volna fújni hirtelen :)))) mondták pedig hogy kicsi levegőket vegyek,de nem fogadtam szót,mert nekem a levegővétel fájt a legjobban,utána is,egész éjjel,reggel 5 kor lett kicsit jobb,miután kimentem 1edül a wcre.....
meg arra emlékszem,hogy a szobában sírtam nagyon,minden hülyeség rámjött,hogy miért van annyira félre rajtam a melltartó,biztos nem egyformák a melleim,istenem mi lesz,meg elmondtam a páromnak vagy ezerszer hogy nagyon szeretlek,arra hogy ő miket mondott,hogy próbált nyugtatgatni,arra is emlékszem ,amiket a nővér mondott,arra hogy egyszer bejött Drúr és rányomott a melleimre,meg ilyen hasonló töredékekre.....aztán onnantól már tényleg csak az utána köv éjszakára amit teljesen ébren töltöttem :/
ja meg két erősebb rosszullétre,mikor leszakadt rólam a víz ott az ágyban és majdnem elájultam mert lezúgott a vércukrom ,meg a vérnyomásom egész 90 alá :/..bár alapbol is alacsony vérnyomású vok,de akkor is nagyon rossz volt.S.
ehhez fűznék egy nagyon jó tanácsot és ezt fogadjátok meg!!!!!
ha van vmilyen betegségetek,vagy szedtek vmilyen gyógyszert,eszetekbe ne jusson eltitkolni! én megmondtam,hogy szedek 1 fajta gyógyszert,őszinte voltam teljesen,a műtétig kb 4-5ember kérdezett rá a dologra,mindenkinek megmondtam mit szedek és abbol mennyit.....mégse számoltak azzal,hogy híg lesz a vérem ,meg hogy nem leszek ébreszthető,csak utolag derült ki hogy nagy valószinűséggel a gyógyszertől.Mondjuk hálistennek ezek mind kiküszöbölhető problémák voltak....szóval mindent mondjatok el ti is,amit kell,mert oké hogy szépészet,de csak műtét,ami akár balabbul is elsülhet/nem riogatni akarok senki,de látjátok,mi kicsi dolgokon múlik minden/
ha priviben megadod a számod,azt nagyon megköszönöm,ha már ott nem tudtunk beszélni...
egyébként még bocsánatot e kértem tőled hogy nem mentem oda hozzád a műtéted előtt,de nem akartalak/akartunk zavarni,láttam ,hogy te is a pároddal voltál,meg láttuk,hogy izgultál is nagyon ,mikor vittek be,Erika nyugtatgatott.....
ehhez képest mikor kitoltak/még akkor is a folyosón ücsörögtünk/,mosolyogtál meg viccelődtél a beteghordó sráccal,bár erre már biztos nem emlékszel :)) én is nem emlékszek csomó mindenre ami történt,és amiket most mondott el a párom.Pl hogy le akartam szállni folyamatosa,felkönyököltem állandóan ,stb.
bár az is igaz,hogy nálam elhúzodott maga a műtét is kutyául,mert nagyon véreztem,meg külön gyógyszerrel ébresztettek fel,mert nem tudtak sehogy :/
nem ,mert kevés fotóm van.....pl azt az állapotot,amivel most mentem meg se örökitettem,csak emiatt nem írok.
a két előző műtét utáni állapotokrol vannak képeim,meg mikor még épek voltak a cicik.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok