Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én 5 naposan most ülök a fodrásznál. A tavalyi műtétem után varratszedédig nem is próbálkoztam vele
Mellékes a dolog, de nagyon kíváncsi vagyok.. hányadik napon és hogyan tudtatok hajat mosni?
A szorítópánt tényleg nagyon szorít. Elzsibbad a cicim. Ezért sokat igazgatom. Ez normális? Ennyire kell "nyomnia"?
én tudod mivel ütök el sok időt?
cicamicámmal foglalkozok,most is betámasztva a hátam és itt alszik az ölemben,a drága kincsem,pszihésen nagyon sokat segít nekem
sziasztok,jelentem én egész jol vok ma .)
ugy látszik,megszánt a sors,holnap nem kell annyit kínlódni Pestre menet :)
ez az ötödik napom de a film nézés már baromi uncsi,már csak járkálok festem a körmöm naponta 3 x ,hogy ne unatkozzak,de ez a rohadt fájdalom..
Türelem! Nézz valami jó sorozatot, heveréssz, rendelj egy csomó finom csokit... Nekem a műtét után OK volt minden (persze úgy jártam, mint egy befosott 90 éves), aztán a 2. nap este kezdtem bevizesedni. Na onnét a 9-10. napig szörnyű volt. De nálam a túl erős mellizom volt a ludas, neked 2-3 nap még és tutira érzed a javulást.
Sziasztok.Két gyermekes anyuka vagyok,sokáig szoptattam és a melleimet eléggé megviselte szoptatás után nagyon kicsik lettek,szeretném a mellnagyobbitást-Tudnátok ajánlani egy korekt dokit aki meg fizetheto?Esetleg ahol vállalnának részletfizetést is...
azt hittem ez napról napra jobb lesz,hát nálam fordítva van...vége lehetne már a fájdalmaknak :(
köszi,már tegnap ügyeletes gyógyszertában beszereztem :)
Linkeltem elozo hozzaszolasomba!Azt vedd!
Kb barmelyik fehernemu boltban . Vagy interneten.
Sziasztok. Szeretném megkérdezni,h tudjátok e hol tudok venni a bimbóra szilikont. Mindig állnak,zavar,ha látják. Köszike
Csak centrális felvarrást csinált, egy iszonyat lógó mellnél. Az implant sem nagy 390cc. De már a műtét után pár héttel volt esése a mellnek, nem kicsi.
A barátnőmnek nagyon szép a cicije, csak a hegei csúnyák, és az implantot nagyon nagyon lehet oldalt érezni. Bár ez lehet testi adottsága, nem tudom.
Mindenesetre ezzel a túlbuzgóságával nagyon nem szimpatikus ez a doki.
- legalábbis :D Hajnal van még... XD
Nekem sem szimpatikus. Az árai meg...na hagyjuk. Ha valami nagy hírű doki lenne, akkor talán reális lenne az ár. De így...szinte alig ismerik. Legalábbis Fehérváron kívül legalábbis. Balatonalmádiban is rendelt most pár hónapig, de már ott sincs. A barátnőmet több mint 1 év után is szinte havonta hívja vissza, és extra kedves vele... Ettől nekem a szőr feláll a hátamon. Pfff
Teljesen egyedi ki hogy viseli. Mutet utani kozerzetet befolyasolja az is hogy mit hasznalnak altataskor. Nekem 2 mutetem volt egyiknel se volt semmi rossz erzes ebredeskor. Siman el tudtam menni mosdoba (elektromos agy volt es az apolo jelen volt de segitseg nem kellett) a napot tobbe levesbe ataludtam. Masnap reggel egyedul mosakodtam.
ugyanezt írtam én is...szar érzés meg minden,de muszáj.
Eleg felelotlen dolog a szuleidtol ez a tanacs..felulbiralni egy orvos ajanlasat..abba belegondoltak mi van akkor ha pl tudoemboliat kapsz az o "hulyeseguk" miatt??
SziasztokLányok!Mutet elott szedtetek valamit a C-vitaminom meg az E vitaminon kivul?Én majd szedek meg egy homeopatiasat is,csak hatha valakinke van extra tanacsa💁🏼Egy hetem és egy napom van még a mutetig,mar ugy varom😍
Friss kepek a naplomban. Minden velemenyt szivesen fogadok.
ugy értem mikor lett berakva az impli?:D
De hát a móri kórház is a fehérvárihoz tartozik.. kaptam számlát a kórháztól, tőle is, az implantátumról is.. Amúgy mit gondoltok pl Révész hogy csinálja a műtéteket? Minden totál "tisztán" megy?
ugyanez a helyzet nálam is +én ahogy kicsit jobban érzem magam,már "ficánkolok",meg is lett az eredménye,ma többet feküdtem,mint fent voltam .S
Szfvári vagyok, itt “közismert” személy. Eszembe sem jutott, hogy hozzá menjek. Nincs jó híre, max. rémhíre. Fusiban csinálta a mellplasztikát, a fehérvári kórházból ki is rakták.
Lányok, tettem fel képeket a naplómba egy Adidas sportmelltartóról. Véleményetekre lennék kíváncsi! Köszi
Akkor sajnos nem talizunk :(
Nekem is csak csere lesz meg mindig szerintem pedig lassan kiszedhetnek a varratokat mert szeretnek mar furdeni :)
További ajánlott fórumok: