Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia,
Van infóm, én Pap dokinál voltam.Mint mindenki a saját orvosáról csak jót tud mondani, így én is.Menj el, beszélgess vele, tedd fel a kérdéseid, ezt én összeírtam előtte, bár amikor tájékoztatott, már nem nagyon volt kérdésem. Menj máshova is, és ha van összehasonlítási alapod, akkor dönts.
Most amúgy is sokat lehet róla hallani. A mai Borsban olvastam, hogy megműtötte a Judyt (groovehouse).
Szia sorstárs!!
nem sokára itt a mi napunk !!:)))
remélem jók lesznek az eredményeim !!
gondolok majd rád !!:)))
de az is lehet hogy,nem tudták miért kell ! a dokim csak azt irtará mellsorvadás !!
vagy ebböl már kiderül ??
kébzeljétek ! elkeztem a vizsgálatokat és kellemesen csalodtam mindenhol !!!
annyian panaszkodtak !
nem volt semmi negativ !!!
aha !!
kéne egy új auto !!:))))
De de !!! jó lesz !:))
már kiosztottam mindenkit milyen ajándékokat kérek amikor jönnek látogatni !!:))))
Halobol keszult fuggoagy, az kene nekunk:))
Most probalok a neten rendelni egy uj szeket, hatha azzal nagyobb szerencsem lesz...Elfekudni nem fekszem el, azt varratszedesig nem vallalom be meg egyszer.
Köszike !:)))
nekem most is fáj a derekam !!
mennyi bajom lesz!!
remélem kibirja a család a hisztimet !!:)))
Sikerült!
A másikat visszavontam! :)))))))))))
Sziasztok!!
én vagyok az elsö ! kaphatok egy csikos napernyöt?:))))
:DDDDDD
Most olvastam el, hogy miért írtad újra a hsz-t. :))))
Sziasztok!
Tegnap voltam G. L. -nél. . . Eddig biztos voltam benne, hogy Csuha dokit választom. . . . Viszont a tegnapi napon ez totál megváltozott. . . (-)
Nekem bejött amiket mondott és a stílusa is (többen írták, hogy eléggé változatos az "előadásmódja"). Szóval G. L. marad. Az időpont április 27. vagy tarcsi időpont május 28. Aki esetleg (azért így jobb) ebben az időpontban jön írjon!
Sziasztok!
Tegnap voltam G.L.-nél...Eddig biztos voltam benne, hogy Csuha dokit választom....Viszont a tegnapi napon ez totál megváltozott...(-)
Nekem bejött amiket mondott és a stílusa is (többen írták, hogy eléggé változatos az "előadásmódja"). Szóval G.L.marad. Az időpont április 27. vagy tarcsi időpont május 28. Aki esetlen ebben az időpontban jön írjon!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok