Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
jóóóó reggelt! :)
hogy vagytok?
hátfájás: én így csináltam: lefekvéskor teljesen vízszintesen voltam. körém készítettem egy rakás kisebb-nagyobb párnát, és mikor éreztem, hogy kezd fájni a derekam (nekem ez volt a kényes), akkor elkezdtem egyesével bepakolni a párnákat. így tudtam aludni, igaz kb. egy-két óránként én is felébredtem, hogy kezd fájni.
Jajj baby, most látom, hogy még csak 3 napos vagy... Akkor inkább nem mondtam semmit, az én dokim 1 hét után engedi az oldalra fordulást. Bár neked nincs implid, úgyhogy nincs ami rosszul tapadjon meg...
Passz
En ha parnakkal varialok, akkor is faj. Kb egy orat tudok aludni es azutan arra ebredek, hogy faj a hatam. Masodik ejszaka telt el ugy, hogy ket ilyen egy oras alvasom volt :(
Olyanokat probaltam meg, hogy ajtofelfanal masszirozom a hatam, de sokat az sem segit:)
Látom van aki korábban kelt, mint mi:)
A hátfájásról én is tudnék mesélni. Nekem addig fájt, amíg oldalra nem bírtam feküdni.
Szia-mia!
Éljen a munkásosztály!
Szia!
Hát, az az igazság, hogy nekem nem fájt a hátam, nekem a három párnás megoldás jött be úgy, hogy deréktól felfelé a párnákon voltam és plussz egy kicsi párnát még tettem a fejem alá, hogy ne legyen nyakfájás sem. És a csípőm forgatásával tudtam kicsit mocorogni, mikor már nem volt kényelmes a fenekemnek.
Azt mondják, hogy ha már tudsz, fordulhatsz az oldaladra, úgyis érzed, mi a jó. Esetleg próbálhat félig oldalra fordulni és a hátad megtámasztani párnával vagy összegöngyölt takaróval, hogy ne billenj vissza. Talán egy kicsit leveszi a terhet a hátadról.
Kitartás!
Kerdes. Szinte mindenki panaszkodott amiatt, hogy faj a hata a hatonfekvestol, vegul hogyan oldjatok meg? Ha jol tudom, jo sokaig (meddig is??) kell igy fekudni azaz aludni.
En mar ulni sem tudok azaz ulve aludni, mert a hatamon egy reszen iszonyuan faj, rakhatok en oda parnat vagy akarmit...
csajok, én elpályázok.
jó éjt nektek is!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok