Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm!
Inkább nem nézem meg!:)
Livi!
Gratulálok...minden nap jobb lesz ;)
Sziasztok!
Aki kérdezte annak irom!
Minden szuper volt a Csuha dokinál!A személyzet is az orvos is!Sokmindenre nem emlékszek mert amint megkaptam a vénásat megszünt minden körülöttem!
Éjjel infuziu meg fájdalom csillapitás! Nem mondom,hogy nem fáj!Söt!Nagyon jo lenne ha már 2 héttel öregebb lennék!Még sok nem látszik mert levagyok kötözve meg a gyogymelltarto!De a méret szerintem jo lesz!meg a forma is annak tünik!
Üdvözlöm a kedves szobatársamat akivel egyszerre váltunk cicissé és akinek ua.lett berakva mint nekem!Implitársam!
325cc kerek texurált
Hol találom meg a mütétet a you tub-on?
Sziasztok!
Csajok nem tudjátok véletlenül hogy a gyógyszertárban kapok normál heggyógyulásra is tapaszt? Úgy értem beépített kenceficéktől menteset, csak szolinál szeretném letakarni a heget, egyébként nincsen semmi gondom vele.
szia!
nekem csak felvarrásom volt. igaz, hogy másik dokinál, de ha van kérdésed, csak bátran! :)
A mellfellvarrásról sajnos nem tudunk mindent leírni, mert a lányok többségének "csak" nagyobbítása volt, vagy felvarrás és nagyobbítás
Azok akik Gáspárnál voltak rá esküsznek, akik meg Csuhánál azok meg rá :)
Mindkét doki jó, a szimpátia és nem utolsó sorban a kivánt cici( más a stílusuk) szokott dönteni
Szia/Sziasztok!
Légyszi írj le mindent, mert én is műtétre készülök. Mellfelvarrás. Ráadásul nekem is Csuha doktor a nyerő, a mai napon azért még elmegyek egy konzira Dr.Gáspár Leventéhez és döntök. Április körül tervezem a műtétet.
Aki a két dokiról tud vmit írjon! Köszi!
Nem, attól nem, pangás volt, meg ott volt a "testőröm". :))
Csak mikor a második soron elindultunk, rájöttem, hogy én ezt baromira nem kívánom... kb. 3perc alatt elfáradtam. Úgyhogy célirányosan rástartoltunk a szükséges cuccokra és már ott sem voltunk. Aztán persze, még utaztunk 200km-t hazáig...
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok