Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Kitartás,meglesz és akkor már nincs vele gond.Nem azért tanultál annyit,hogy ezen bukjon az egész.
még rossz,de jobb mint a kórházba.:)
nincs :( még a mai nap kemény lesz.
Milyen volt az éjszaka?
szia!:)
igen, de nem vészes.
Ügyes vagy! és készen van a prezentáció?
Sziasztok!
Meliga: respect! Amúgy 20 napig kell szúrnod magad? Jesszus, nekem csak 5 napig kellett.
Amúgy jöttem én is off-olni a témát. tegnap éjjel fél4ig toltam a védés prezit, fujjjj
Sziasztok lanyok, mindenkinek nagyon koszonom aki tegnap irt a problemammal kapcsolatban, olvastam mindet de erom nem volt valaszolni.
Ma jobban vagyok, egyelore cataflam mentes a napom, bar az ejszakam kesz gyotrelem volt (meg egyszer nem akarok vizszintesbe lefekudni, mert nem fogok tudni feltapaszkodni), igy parnakkal a hatam mogott probaltam fel orakra elaludni, a hatam bizonyos pontokon nagyon faj, gyotrelem az egesz, de nagyon orulok mar annak, hogy ma ennyivel jobban vagyok (persze ez is rossz, de tegnaphoz kepest megvaltas!).
Azt elhiszem! :)))
Dehát ezt osztotta a sors... nem baj, van szép cicid! :)
Gratulálok!
Mielőbbi jobbulást!
sziasztok!
Megtörtén a mütét minden ok volt!
Leirok mindent majd,de egyenlöre kicsit nehézkesen megy minden!
Livi
Pedig most aztán tényleg nem a tapasztalatokról volt szó....
Rajtad kiigazodni, anyukám!
csak vicc !!:))
ahogy közeledik a mütét én is feltettem a nagy kérdést !! kell ez a sok fájdalom ,riziko ?
és akkor jön a párom és megnyugtat !:)
meglátod örülni forsz !!
sokáig nem akarta ,de látta nekem fontos !
nagy segítségem lessz !! igy bizti könnyeb átvészelni !!:)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok