Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia:) Igen,nemsokára... Hát én is remélem,jók lesznek az eredmények,én kedden megyek,a Klinikán csináltatom,mindent egybe megcsinálnak.
Majd én is gondolok Rád:)))
Hát, férfiből van...
Lehet, hogy lázasan visszaolvas. :))
Igen.:)
Nagyon szemeztem az ollóval,gondoltam bevágok egy kicsit a hónalj alatt,akkor nem vág be annyira.:)Végül kipárnáztam gézlapokkal,így sem az igazi, de valamivel jobb.
Igen gondolom megéri a szép eredményért...
bár a cicim mostmár kisebb, arra sztem elég a 70 sajnos:(
Sziasztok!!
Csatlakozom h nagyon szar ez a melltartó,(77 a mell alatti méretem és 70B-s melltartót kaptam) meg a hátonalvás...szerdán felvarrt G., az első éjszakát nem kívánom senkinek, 2órát aludtam :(
Hát nálunk egyenlöre apuci tartja a frontot!
Hihetetlen ügyes és azt mondja ,hogy még élvezi is!Persze megkéri az árát ha jol leszek!:DDD
Komolyra forditva ,tényleg mindent ö csinál még irigykedek is néha ügyibb mint én!Én meg sziesztázok és még a pulcsit is segitséggel veszem fel!De azért ma már sokkal jobb mint tegnap!
Szisztok!
Hát lányok!
Ez a gyogymelltarto nagyon szar!
Fáj a hátamma honaljam,meg levegöt is alig kapni benne!
Kedden leveszik a ragasztot!Nagyon kiváncsi vagyok!Ti mikor éreztétek megint legalább 80% an magatokat?
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok