Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
köszi szépen, megpróbálom
A hozzászólások fölött megtalálod a linket, lehet, nem tudom, hogy ez odavezet-e...
[link]
Látom, valamiért én kimaradtam, pedig jelentkeztem én is még műtét előtt. Mindegy...
melyik táblázatban? köszi a segitség (kicsit butus vagyok)
a tablazatban talalsz neveket.irj nekik priviben..en ezt tettem...
lányok, kit mütött közületek Kelemen, arról elég kevesett lehet hallani.
Szia! Tényleg jó lenne látni valakit, akit régebben műtöttek. Beengedsz engem is?
Szia!
Nekem sincs pótcicim, a gyűrődések meg ki fognak simulni szerintem.
Szia!Jelentkezhetek nálad?
Szia!
Ha amellett döntesz hogy belevágsz ne is habozz, megéri. Nekem 2011.12.05.-én volt a műtétem, szóval most vagyok 1,5 éves. De a hegekkel együtt is úgy gondolom hogy ez egy határozottan jó döntés volt. Én Jósvay-nál voltam. Jó doki, nagyon jó! Pont mostanában gondolkodtam azon hogy teszek fel friss képet a naplómba, na majd este!
Nekem sincs semmiféle pótcici, legfeljebb egy pici gyűrődés a varrathurok miatt - (nekem pl. olyan van), de az remélhetőleg idővel eltűnik, én még csak öt hetes vagyok - pont ma. A doki szerint egy év után lesz teljesen végleges...azaz addig gyógyulgat meg alakulgat.
Sziasztok!Ma voltam a 8 hetes kontrollon,minden rendben:))Aki előtte van ne féljen belevágni,megéri!Prita!Nekem nincs semmiféle pótcicim:)))Ja beengedtelek:)
Sziasztok! Én mostanában elkezdtem olvasgatni a bejegyzéseket 10 év után döntöttem úgy nem halogatom tovább, megszabadulok a légzsákoktól. Mindenféle tanácsot, és információt szívesen fogadok. Még nem választottam ki az orvost, a sokak által emlegetett szImre kórház J és P dokija között vacillálok. Igaz az hogy párban műtenek, tehát tök mindegy kit választunk? És mi a tapasztalat a hónalj alatt ahol véget ér a varrat valóban keletkezik egy picike pótcici?
Persze, igazad van - a lényeg a lényeg!
Hát én már attól sem ilyednék meg,mert tényleg kárpótol a látvány, hogy hogy állnak a fölsők:-)Ez mindenben kárpótol:-)))
Nekem is alaposan összehurkolta egyik oldalon a varrat végét, mondtam is neki, hogy azzal a gyűrődéssel mi lesz - azt mondta, hogy majd meglátjuk egy év múlva. Ha nem simul el, akkor helyi érzéstelenítésben majd kivágja...Hááát...nem annyira jó hír :(
Szia!
Én csütörtökön leszek öthetes és ma éjjelre először nem hagytam magamon a melltartót. Korábban egyszer kétszer napközben is levettem 1-1 órácskára. Kifejezetten jól esett nélküle aludni, de úgy gondolom, hogy még nem rendszeresítem, hanem csak fokozatosan szoktatom magam.
Én csütörtökön voltam 3 hetes,pénteken szedte ki nekem is a varratokat.Nekem azt mondta a doki,hogy 3 hónaposan lehet hason aludni majd,központi kérdés volt nálam is:-))))3 hónapig kell ez a sport melltartó is.Nekem mindkét hónaljamnál,ill. alatta kicsit,tudjátok ahol véget ért az alsó varrat, van egy kis púpom és annak a közepén pedig seb,de nem jön le,mondjuk nem is feszegetem,de ilyen kemény kis borsószemnyi sebecske,a bimbóm körül szinte nekem sem látszik semmi,viszont vedlik mind a két cicim,vékony rétegben jön a bőr mind kettőről.kenegetem a vágások mentén neogranormonnal.Igazából nem zavarnak a pupok sem, mert kárpótol a spagetti pántos trikó és a csőtopp amit melltartó nélkül fogok hordani augusztustól!!!:-)))))
Helló lányok.
Lenne egy kérdésem.Ti hogy viseltétek a melltartó nélküli alvást?Nme tudom miért én kb 2 hónaposan,levettem éjjel a melltartót,de pár nap után éreztem,hogy nem jó,fájnak a cickók,aztán voltam 1 napot itthon is tartó nélkül,de azóta meg állandóan fáj a jobb cicim.Mitől lehet?Az,hogy a bordáim még mindig fájank az már elenyésző probléma.Elég kellemetlen,pedig lassan 3 hónaposak a kicsikék.Amit viszont meg nagyon szeretek,főleg,hogy itt a jó idő és végre hordhatok olyan ruhákat amiről eddig csak álmodoztam:))
Hajni
Sziasztok Lányok!
Én most lettem három hetes! A varratszedés elég fájdalmas volt, de túléltem! A sebeim szépen gyógyulnak, van ami alig látszik már. Mondtam a dokinak, hogy mindent bevetettem. Homeopatia, Aloe Vera, Bioptron lámpa, varázslat... Van is eredménye.
Két kicsi pont van még, ami nehezen gyógyul, az alsó találkozási pont az egyiken, a másikon pedig a felső találkozási pont, de csak egy kicsi kör alakú formában. A mellbimbó körül szinte már nem is látszik. Viszont az egyik úgy belilult, mintha behúztak volna egyet. A doki mondta, hogy majd lassan felszívódik. Nekem is fáj a bordám. Oldalt tudok aludni. Hason mikortól lehet?? Arra válaszoljatok "tapasztalt" rókák, hogy meddig lesz az a kemény cici érzés??
Mindenkinek szép napot!!
Binguska
a kollegája, Dr Kosztolányi Gábor, csinos, fiatal..., de, hogy, hogy müt....? Ki tudja?
Kecskeméten dolgozik,és érdekelne minket,hogy valaki került e már a kezei közé.? :)
mütött közületek vkit Dr Kunos Csaba?
Valóban - szerintem innen felgyorsul a gyógyulás. Én csütörtökön voltam négyhetes, már szinte alig érzem, hogy ért valami "trauma" - szinte csak a látvány és a jó érzés emlékeztet a műtétre!
akkor most már, nap mint nap jobb lesz
Sziasztok!Ma voltam varratszedésen,tegnap voltak három hetesek a cicik:-)Jááááj,hát nem mondanám,hogy kellemes volt!!!Kicsit csípett,de nem baj!!!!!2 hónap múlva control:-)
Szia!
Nem látom a jelentkezésed.
További ajánlott fórumok: