Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Lányok, totál zavarban vagyok...
Senkinek nem ajánlott a dokija szilikon tapaszt vagy gélt a hegesedés ellen? Kinek, mennyire látszanak vagy halványulnak a műtéti vágások nyomai? Kell-e egyáltalán ilyen piszok drága akármi?! Különösen a régen műtöttektől kérdezem.
Rozi, ahogy írtad, Zeradermből csak kenőcs van, ilyen tapasz nincs is. - Valami Mammopatch tapasz van kifejezetten ezekre a vágásokra szabva akár, "csupán" 14.000 Ft és 4-5 hétig használható. Kell-e ez egyáltalán, vagy szépen begyógyul e nélkül is - idővel?
Van esetleg valakinek valamilyen olcsóbb ötlete a hegekre? Amúgy zömében szépen összeforrt, van egy néhány pont ahol még csúnya, különösen a varrat-csomóknál. No de hát még annyira friss az egész!
Bocs! Varrat lazításra!
Binguska
Sziasztok Lányok!
Ismét köszönöm a válaszaitokat!
Anyukámnál töltöttem két napot, tegnap haza is jöttem. Az a helyzet, hogy én tök jól vagyok, semmim nem fáj, inkább a tapasz alatt viszket a bőröm illetve a háton alvás miatt a derekam fáj. Kicsit érzem ugyan, hogy belül megy a rekonstrukció, de még csak a kellemetlen jelzőt sem használnám. Merem remélni, hogy így marad. Csütörtökön megyek varratszedésre.
Nagyon furcsa szembe nézni a tükörképemmel. Érdekes. Persze minden lötyög rajtam. Tegnap egy családi-baráti banzájon voltam és mindenki közölte, hogy olyan, mintha tíz kg-ot fogytam volna! Na ez igen jól esett!!
Már várom a vásárlást!!!
Üdv mindenkinek, a gyógyulgatóknak különösen!!
Binguska
Nos, én meg alig várom, hogy lyukadjon már a jobb oldalam is, annyira feszül és kőkemény, szerintem ödémás is - érzem, hogy kikívánkozik onnan valami.
Rozi, te örülhetsz...
Hogy lehet,hogy kilyukadtál?
Hány hete műtöttek?
Szia!
Gratulálok, ezek szerint látványos az eredmény, ha megnőttek a polóid:-)))
A Neogranormon a lyukakra kell, hogy behámosodjon.
Nekem azt mondta a doki, hogy azzal kenjem, ha szétnyílik a seb, de szerencsére semmi ilyen nem volt.
Hahó lányok!
Nagyon szépen köszönöm a drukkolást és jó kívánságokat.
Túl vagyok rajta! Eddig azt kell, hogy mondjam,minden ok! Semmi gondom nem volt! Egyedül a derekam fájt, de a sebeim, a mellem egyáltalán nem! Inkább egy KICSIT kellemetlen. J doki nagyon kedves volt, jókat viccelődtünk. a két nővér, akik műszakban voltak, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak!
Szokatlan nagyon, hogy ilyen picurkák lettek. Nekem 90 D-ről ment le C de inkább B-re.
Én műtét után rögtön beszedtem homeopatias bogyót, egyet, Bellis p. c200, másnap arnica C200-at és tényleg nem fájnak. De csak a műtét után szabad!!! A homeopata orvosom azt mondta, hogy ennyi elég is, nem kell a kisebb potenciált szednem ( c9), mert ez az én szervezetemnek elég volt. Csodaszerként én First-öt, Aloe gellyt és aloe lipbalzsamot fogok használni. Nekem ez többszörösen bevált és minden sérüléshez, égési sebhez, horzsoláshoz is használható később.
alig várom, hogy felfrissítsem a melltartó, fürdőruha és blúz állományomat!!!!
Üdv mindenkinek!
Ha van kérdésetek, inkább az emailemen, amit megtaláltok az adataim között! Most kicsit korlátozottabb a számítógéphez való hozzáférésem!
Nem jön jobban, de ahogy mondtam - felkészített arra az esetre is hogy esetleg jobban váladékozik majd és kifakadhat a másik is, így hát emiatt ne parázz, elvileg ez velejárója az egésznek...
Amúgy meg tök jó érzés varrat nélkül, mintha egy következő abroncsot vettek volna le rólam. Sajna, nem tudta mindet kihúzni, mondván hogy a kórház persze nem a legjobb minőségű anyagot szerzi be - nem akart kicsúszni, folyton beleszakadt. Lehet, hogy "kimászik" valamikor, de lehet, hogy bennmarad :( amúgy van még belül is, ami összetartja a mirigyállományt. Kíváncsi vagyok a következő mammográfiára... fognak-e rémüldözni, hogy mi van ott?! Nekem most is nagyon megvizslatták, mert tele volt mindenféle elmeszesedett tejmiriggyel, egy részét ki is szedte a doki, szövettan rendben!