Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Igen ,egy kicsit homályosak lettek.A cicik nagyon szépek.Az ahol a csomók voltak a damilon ,ott sebesebb az a rész aggaszt,mert szerintem az mindenkinek olyan ,az idővel szépen meggyógyul.Egyébként rengeteget változtatott rajtad a műtét.A régi cicis képed közvetlen műtét előtt volt ,mert így kis cicikkel jóval vékonyabnak tűnsz,de tudom hogy fogytál műtét előtt.
Azt hiszem túl homályosra sikerültek, de egyedül elég nehéz éles képeket csinálni.
Raktam fel pár képet. Sajnos amin problémázom, nem tudom mennyire "jön most át" ?
Aloe krémből van egy dm-es, nem a zöld, hanem áttetsző, az nem drága. De mondom, ugyanannyit ért, mint a körömvirág.
Szerintem a lámpát már most elkezdhetnéd használni! Nekem egy helyen szétnyílt a varrat (nem a zsírfolyás, hanem effektíve szétment), és azon csak a lámpa segített.
Tegyél fel légyszí ,képet a cicidről ,mert lehet csak te látod csúnyának ,mi nem.
Csak mert az enyém nem olyan szép, mint a tied. Meg van egykét hely, ahol kifejezetten randa.
Akkor azt hiszem marad a körömvirág krém. Az olcsó és zsíros is, a zöld aloe krém inkább gél állagú. em?
És később, amikor már begyógyult, használtátok a bioptron lámpát? És ha igen, mikortól és hogyan?
Contratubexel én is kentem a hasnál a sebem ,de én is úgy gondolom ,fölösleges pénz kidobás.
Nekem az alloevera készítményeket mondta még a doki a köröm virágon kívül.Én maradok a körömvirágnál ,mert az a lényeg ne száradjon ki ,és a körömvirának sebgyógyító hatása is van(állítólag),na és sokkal olcsóbb.
Őszintén szólva én nem éreztem különbséget egyik krém esetében sem. Használtam körömvirágot, aloe verát, Contractubexet stb. Lényeg, hogy ne száradjon ki, ezért valamivel jó kenni, de extra javulást egyiktől sem tapasztaltam. Volt, aki szilikonos tapaszt tett a hegekre, az állítólag jó volt.
Amúgy Te most mivel kezeled? Mert én körömvirág krémet vettem, de nem tudom, hogy nem lenne-e jobb az aloe vera krém. Vagy az aloe first? Azt régen sok mindenre használtam, meg voltam vele elégedve, csak elég húzós az ára. Valakinek tapasztalat?
:-) Én a hasam miatt a bikinit nem vállalom be.
Turiban én is sokat vásároltam ,mire én elértem a mostani súlyom ,kétszer kellett ruhatárat cserélni ,persze a köztes időben nem vettem túlsok mindent .Ezt anyagilag így tudtam megoldani ,hogy turiba jártam.Van nálunk is egy jó duri ,annyira új cuucokat lehet kifogni ,hogy egyszer Tescoba menet megszólalt a riasztó,nagyon ciki volt,ki be járkáltattak ,aztán semmi a riasztó meg csak szólt ,így hátra vezettek és ott néztek át egy kézi kütyüvel és a csizmában találták meg hála istennek tudták ott is hol keressék ,és nem merült fel a lehetőség ,hogy loptam volna ,így hátul kiengedtek.Azóta figyelem ,nehogy így járjak mégegyszer ,és volt hogy találtam már másban is lopásgátlót .Fürdő ruhát épp tegnap vettem és végre bikinit ,nem egyberészest ami persze melltartós volt ,remélem azok kukásak lesznek!
Nekem pontosan jött meg, teljesen normális, és ugyanúgy beduzzadtak a cicijeim is. Jó, mondjuk én biztos nem vagyok terhes. Amúgy meg csinálj tesztet most, meg 1-2 hét múlva.
Hát eléggé fájt, meg sietett is a doki. Meg előtte éjjel jött meg. Ilyenkor sokkal érzékenyebb vagyok. Jártam már úgy, hogy fogorvoshoz kellett mennem, pont akkor amikor megvolt, és rengeteg "zsibbasztót" kaptam, és mégis fájt, nem hatott rendesen.
Hát igen, az új ruhatár! Tudnék mesélni a régi rossz tapasztalataimról! Fürdőruhavásárlás=sírógörcs+ 2 Xanax!
Viszont én szeretek turiban vásárolni, úgyhogy talán olcsóbban megúszom. Tudok egy pár tuti turkálót, már alig várom, hogy tavaszi felsőket válogassak. Pár régit megtartottam ( imádom a lebegős, muszlin, selyem felsőket, főleg apró virágokkal)és milyen másként állnak! :-))
Nekem is kinlódik a menszeszem, legalábbis késik már egy pár napja. Szerintem normális, legalábbis remélem.
Hát bizakodom, a legrosszabb esetben remélem csinálnak majd.
Lányok ,megjött a menszeszem ,de csak kínlódik harmadik napja.Ez normális lehet így műtét után ,kb közép idős voltam a műtét alatt.Pocinál igaz ,műtét után pár napra jött meg ,de rendesen megvolt.Nem szeretném ,ha azt gondolnám jó megjött és még is kiderülne 1 hónap múlva ,hogy estleg terhes vagyok ,akkor megzakkannék!
Szia Judu!Nagyon sajnálom ,hogy így alakult eddig ,de reménykedj hátha szépen meggyógyul!!!
Fájt ,vagy miért volt rossz a varratszedés?
Hát a ruha csere az a kellemesebb része a dolognak ,még ha zsebbenyúlós is lesz,de élvezni fogod.Még kövéren ,mikor ruhát mentünk vásárolni ,mindig a sírhatnék kerülgetett ,mikor nemcsak hogy nem állt jól ,de fel sem jöttek rám és aztán sose azt vettem ami tetszett ,hanem ami végre feljött rám ,hú még most is rossz visszagondolni rá.Cicinél ,ez az érzés duplán lehet .
Igen, ez a jó szó, hogy kellemetlenül érzékeny.
Bocsánat, 22-én lesz öt hónapja :)))
21-én lesz 5 hónapja. Nem, nekem nem kellett vele semmit csinálni.
Virgilius: nekem totálisan érzéketlen. A másik meg túlzottan, és ráadásul nem is kellemesen nagyon, hanem inkább kellemetenül... Na de nagyobb bajom sose legyen :)
Az érzékelés nálam is hasonlóan alakult, bár azt nem mondanám, hogy semmit nem érzek a ballal, de sokat vesztett az érzékenységéből.
Helloka. Gondolom téged már régebben műthettek. Azt mondta a dokim, hogy próbáljam masszírozni, nyomkodni neked kellett?
Sajnos kell félni a bimbóelhalástól. kb a 7-10. napig. Nekem már a műtét előtt mondta, hogy elég nagy esélyem van rá sajnos, mert óriási méretű melleim voltak. Hát mindegy megpróbálok nem elkeseredni.
Judu: reméljük, azért rendben lesz a bimbód. Én erre nem nagyon tudok mit írni, nekem azon kívül, hogy a ballal nem érzek semmit, a jobb meg fokozottan érzékeny, nincs vele gond.
Helloka! A dokim azt mondja, hogy igazából még nem tudja megmondani, hogy mi lesz vele. Ma megszurkálta és azzal biztatott, hogy rendesen vérzik, tehát még nem halt el. Biztosat jövőhét csütörtökön fog tudni mondani, amikor megyek varrat szedésre. Azért egy kicsit megnyugtattál. Mert amikor ma megláttam igaz nem voltam felkészülve, majdnem elájultam annyira ronda volt.
Hát úgylátom hogy a mi méreteink tök hasonlóak lehettek, mert nekem az egyikből 1150-et, a másikból 1300 g-ot vettek ki.
Még egyet szeretnék kérdezni, hogyan tudják pótolni például a te esetedben? Hiszen neked az egyik megmaradt?
Szia!
Ha a doki nem mondta, szerintem ne aggódj!
Engem dec. 21-én műtöttek, az egyikből 1, a másikból 1,3 kg-ot vettek ki, 23 cm-rel került fentebb a bimbó. Az én dokim szabadságon volt, így csak január közepén találkoztunk újra. Először mindkettő bimbó fekete volt, de aztán az egyik szépen kitisztult. Hívtam, hogy a másik nem, mondta, hogy csak pörk van rajta, de ha én nem akarom, akkor menjek be, ő leszedi. 1 hét múlva kaptam időpontot, de sajnos már nem az volt. Ráadásul mély "kráter-szerű" valami lett, amikor levették a sebet, így hagyni kellett begyógyulni. Most már szépen néz ki, de a bimbót még meg kell majd oldani. Áprilisban megyek újra, addig gyógyul. (Hétvégén megpróbálok képet tenni, ha érdekel.)
Viszont a te helyzeted más, mivel a doki gyakrabban lát. Ő mit mondott rá?
(A hőemelkedésed szerintem a torkodtól van, vagy pedig te is megfáztál a műtőben...De kérdezz rá a dokitól, ő tudja!)
További ajánlott fórumok: