Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem ő csinálta és 100%-ig elégedett vagyok. Ma láttam a ciciket és NAGYON tetszik! :-)))
Ha akkor jön meg akkor kérj másik időpontot. Nekem mondta a konzin, h számoljam ki és ahhoz igazítsuk.
Sziasztok!
Ma voltam G-nél és május 5-re kaptam időpontot! Van vki, akinek ő csinálta a cicijét?
Ja igen, mennyire rossz az, ha vkinek épp akkor jön meg? Akkor nem lesz műtét?
Sziasztok Csajok!
Igen akkor kifogtam Amerikát ezzel a nővel, Ő volt az.:( Ilyen bunkó stílussal én még nem nagyon találkoztam pedig mostanában igen sok dokinál megfordultam. Nekem kellett volna őt megérteni, hogy halálosan ideges és én biztos megértem őt:(
Tiszta hülye volt.
Ja és a mai vérnyomásom 125/75. No comment
Nem tudom,hogy mi néha fáj néha nem.
Úgy is fogalmazhatnám ő az én kellemetlenségem.
Mert amikor kidudorodik akkor csak merevítő nélküli teenager melltartót tudok felvenni.
Pontosan ha jól emlékszem,mert miután ez meg történt anyukám el vitt a főnőkéhez,és ő vette kézbe az ügyem.
Csak sajnos ő már nincs köztük,de biztos van más megoldás mint ez a doktornő(lelki sintér).
Szerintem sem lesz, mert ahogy írod, már nem szivárog több, ez az alvadt vér pedig előbb-utóbb felszívódik.
Gyönyörű lett egyébként a tiéd, hatalmas grt hozzá, irigylésre méltó, és az is, ahogy gyógyulsz! :)
Sziasztok,
Kend:Ki volt az az altató orvos Tán nem a Dr.Futó Judit mert ő volt először nekem is.
Olyan szinten alázott meg a folyóson a betegek előtt,hogy el sírtam magam.
Ha szeretnéd szívesen segítek.
Nekem ez nem kerül semmibe se,és szívesen segítek mert voltam úttörő.
Nem hívtam fel ,várok még vele .Azt mondta ,ha gondolom 2 hét múlva menjek el ,az jövő hét szerda,de rám bízza mivel messzire lakom .Neki úgy is jó ha 6 hét múlva kontrolra megyek ,mert felszívódik ez csak nagyon lassan.Meg azt is ő mondta ,ha beszívódik a szövetek közé akkor nen jön ki.
A fiam nagy virág mániás ,volt egy év amikor mindenféle alkalomra virágot ,meg kaktuszokat kért ,mert ráadásul a kaktusz a gyengéje.Ha véletlenül kilocsolok egyet ,megsiratja,mert hát nekem cirka 2 év kellett ahhoz ,hogy megszokjam a kaktuszt ritkán kell locsolni.
Hát én pakolászok folyamatosan! Kert az sajna vidéken! Nagyon hiányzik! Na, így látatlanba is komálom a fiadat. Én is ilyen voltam. Egyik éven annyi karfiolt termeltem, hogy utána évekig még a szagától is hányingerem volt. :-)
Hál' istennek én nem viszketek, a bőröm is kezd rendbe jönni, már csak alig van foltom, azok is inkább sárgák. Csak a hegek nem túl szépek, de hát még nem gyógyult be teljesen. Ha nagyon nem szép lesz, akkor kipróbálok valami Zeradermet vagy Contratubexet (vagy mi a neve)
A dokival már beszéltél a feketeségről? Mit mond róla?
Én is tegnap vezettem először ,a lakás nemt tudja mi van ,úgy kivikszoltam már ,lassan a végére is érek ,ilyen évek óta nem történt.Ma már az udvar következik ,tegnap a virágokat raktam rendbe,a fiam meg a virágos kertet,nagy virág mániás és csak lesek ,hogy megcsinálta .Szikla kert meg minden féle van benne .Most konyha kerttel próbálkozik.Nekem nem kell mondanom semmit neki ,mindennek utánna néz.
Nekem a viszketés nem nagyon akar múlni,meg idegesít a bevérzés ,a bőröm felületén mindenképp terjedt a feketeség ,remélem nem azért mert még vérezne.Ha meg a meglévő vér terjed szét a szövetek közé akkor meg hiába is mennék szerdán újra a dokihoz ,úgy sem tudja kiszippantani onnan.