Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Lehet ,a varratok torzítják ,ha jobban meg van húzva,ha kikerül akkor szép lesz.
Az egyik kerek, a másik nem. Remélem csak a varratok torzítják el az alakját! Amúgy nem lefelé nézőek, csak az alakjuk nem okés.
a mellbimbó alakjával mi a bajod?Neked is lefelé nézőek ,mert az varrat szedéskor sokat javul ,meg még utána is ahogy a helyére mennek a dolgok .
Ém már rég kenem körömvirág krémmel az egészet ,másképp nem is bírtam volna elviselni a viszketést.Bátran tedd te is.Nekem is nagyon száraz volt az egész cicimen a bőr és hámlott is.
Egyrészt sebesebbek, meg a mellbimbók alakja. Maga a mellforma már most tetszik. De lehet, hogy a varratok kiszedése után kellene véleményt mondanom. Meg az is a baj, hogy alapból is nagyon száraz a bőröm, most meg aztán főleg az. Jó lenne már valami zsírosabb krémmel bekenni. "Vedlik" az egész. :-(
Ha kiveszi a varratot sokkal szebbek lesznek!Vagy igazából nem értem ,hogy mondod?Alakjával van bajod ,vagy sebesebb a cicid? Azért írod ezt?
Hűha! Nagyon szépek! Hát az enyémek ehhez képest tök rondák. :-( Kezdek aggódni!
Lányok tettem fel új képet .
Addig fáj kicsit míg megtalálja a pontot amikor vágni tud.A bimbónál egyáltalán nem fájt.Inkább kellemetlen ahogy húzza kifelé és érzed .Na meg sajna a balból nem jött ki , kétszer szakadt el a többit ráhagyta ,hogy azzal mi lesz fogalmam sincs .Nemsokára teszek fel képet ,a fotó már meg van.
Szia! És mennyire fájt az egész procedúra? Arról nem írtál. Én ma megyek és már nagyon be vagyok to..va! Ráadásul az éjjel megjött, amitől az ember kevésbé tűri a fájdalmat, meg már napok óta meg is duzzadtak a cicijeim. :-(
Na most látom, hogy elég értelmesen kérdeztem. Mindenkinek köszönöm az infót!:)
Sziasztok lányok!Túl vagyok a varratszedésen.Egy kis darabot nem tudott még kiszedni,nem jött ki.Azt mondta majd később ezek olyan varratok minél tovább van bent annál könnyebben jön ki.Remélem!A bal cicim alsó vágásánál vér gyűlt össze így szurni kellett.AMi meglepetésemre egyáltalán nem fájt.Kb 10 ml jött ki Görcsi doki segítségével.Azt mondták ,hogy ez kevésnek tűnik biztosan maradt még benne ,de mivel messzire lakom rám bízza ,hogy 2 hét múlva elmegyek e ,vagy csak 6 hét múlva kontrolra .Most még nincs szerinte olyan állapotban a trutyi ,hogy ki jöjjön ,azt mondta el fog folyósodni és akkor lehet kiszívni ,de az is lehet a szövetek között marad és idővel felszívódik.Én most úgy érzem elég jól sikerül kiszívni ,mert szépen fel puhult a kemény részeken a cicim és most úgy gondolom csak 6 hét múlva megyek.Amúgy nagyon vicces kedvében volt a doki és jó volt ,hogy bejött velem a férjem és beszélgettek amíg ráncigálta belőlem a cuccot ,így kevésbé figyeltem arra mit csinál,mert eléggé féltem most.
Drukkolok ezerrel!!!meg gondolom mindenki más is:)
No para!
Ezt majd nekem is mondjátok ám:)
Ja igen, már csak két hetem van:)
vagy:( mert annyi mindent kell még elintéznem...
Milyen volt a varratszedésen?
Szóval, impli, és kisebbítésnél.. Gyorsan írtam sokat. :-))))
Imli csak akkor kell, ha nincs elég állomány, vagy a felvarrás után pl.: szoptatás miatt eltűnik a mell és újta lógni kezd. De a doki úgyis elmondja h mit javasol. Kissebbítésnél szerintem nincs rá szükség.
Kisebbítés esetén nem kell, hiszen pont az a gond, hogy sok az anyag. Szépen megformázzák a meglévőből :)) Impli akkor kellhet, ha lóg, és alig van benne mirigyállomány, vagy nagyobbat szeretnél.
Milyen esetekben kell impli is mellkissebbítés és felvarrás után? Vagy csak akkor kell, ha szükséges?
Igen, gondolom a felvarrás meg az implantátum nem befolyásolja a tejtermelést.
Köszönöm! Igen, ez így logikus, nekem csak azt mondták, h 1-2 évig ne tervezzünk újabb babát, de utána nem lesz probléma. Bár nekem nem vettek volna ki belőle.
Tanita, hajrá :)))
Egyrészt azért, mert a mirigyállományból kivesznek, így nem biztos, hogy elégséges mennyiségű tej termelődik, másrészt ha sérülnek a tejcsatornák, nem jut el a tej a bimbón keresztül a babához. Legalábbis laikusként így tudom elképzelni.
HOLNAP MŰTÉT! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Egyébként én is megcsináltattam volna már szülés előtt csak azt hittem, h 600.000 Ft-nál kezdődik egy ilyen műtét. És mindenki lebeszélt róla. Mondjuk nekem csak nagy és nem szép, de nem extrém nagy, és fájdalmaim sem voltak.
Egyébként miért mondták, h esetleg nem lehet majd szoptatni utána?
Sziasztok!
ritkán tudok jönni, majd lassan vissza is olvasgatok. Látom dilemma a szülsé előtti műtét. Én is szülés előtt csináltattam, ráadásul annyira nem is vagyok már fiatal, házasságban élek és záros határidőn belül szeretnénk is majd babát. DE: nekem minden egyes nap az új cicikkel egy élmény, fantasztikus velük élni, új ruhákat venni, bezsebelni a bókokat, a pasik tekinteteit és persze nem utolsó sorban a párom örömét, aki velem örül. Ha 2 évet kapok szép cicikkel, akkor annyit, megérte. Mindenkit biztatok szülés előtt is, hogy vágjon bele, ne szenvedjen tovább, ha van lehetősége változtatni.
Valaki még kérdezte, hogy ki műtött: Jósvay a Szt Imrében és csupa jó élményem van vele kapcsolatban , egy tündér. Az adatlapomon egyébként sok minden szerepel. Ha valakinek kérdése lenne, inkább priviben, mert nem biztos, hogy észreveszem a sorok között a nekem címzett kérdést.
hű látom tegnap nagyon aktívak voltatok :)
dragont: a párom lassan, de biztosan szokja a dolgokat. még nem mutattam meg meztelen valóságában, de már "ismerkednek" és az eddigi visszajelzések pozitívak ;) szerintem férjed is imádni fogja az "új" ciciket :)
és ma mész varratszedésre :) majd írj!
Kend ,már csak 2 hét és itt a te napod!!!!
Pénz,szerintem nem oké(Zita) a csoki,se sőt az ital se.
Valami olyat aminek egy húszon éves lány örülne.
Kérdezném hogy hányórától kezdi az altatóorvos a rendelést? szerintetek lehetne-e arról szó Zita megengedné ha műtét előtti nap látna az altatóorvos.,mert már hétfőn is szabadnapos volnék és felétudnénk menni Bp-re. így nem kellene kétszer menni.
Kitti mérlegelj alaposan úgy döntsél!!!
Persze, azért is írtam, hogy megértem azokat maximálisan, akik szülés előtt megcsináltatják, mert tudom, milyen hosszú éveket kínlódni velük. Szóval hajrá, ha úgy érzed, vágj bele! :)
Unokatesóm biztatott, azt mondta, lehet, hogy így sem tudnék szoptatni. Nem a mell mérete a lényeg. Azt mondta, hogy ő a helyemben már rég mgcsináltatta volna...hát igen 10 éve ezzel kínlódom és egyre rosszabb.:(
De kétségkívül igazad van, de nem hiszem, hogy kibírnám még azt a 10 évet, mivel nem érzem magam nőnek sem főként a melleim miatt és hárítok minden pasit,mert egyszerűen nem szeretem magam.
További ajánlott fórumok: