Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Kitti: én is vártam,először megszültem a gyerekeket,utána csináltattam. 12 év... így visszagondolva, nem is értem, hogy hogyan tudtam létezni olyan sokáig a ráadásul egyre nagyobb melleimmel... :( Mérlegelni kell: mennyire szeretnél szoptatni, (mert nem biztos, hogy a műtét után menni fog)és mennyire zavar, hogy a terhesség miatt újra megereszkednek a cicik. Én egyiket se akartam kockáztatni, de teljesen megértem azokat is, akik szülés előtt megcsináltatják.
Ja, én nem pesti vagyok, kocsival jöttünk haza a műtét másnapján, nem volt vészes a dolog :)
Engem a nővér próbált ébreszteni, de nem sok sikerrel. :P
A műtét után, ha altatnak egyet alszol bent, és másnap 9 körül mehetsz haza. Én bp-i vagyok, úgyhogy magamnál laktam Pesten. ;)
Szülés: nehéz kérdés, megoszlanak a vélemények, ami engem illet, nem csináltatnám meg baba előtt.
:))) Engem is az ébresztett, hogy nagyon kell pisilni :))
Tanita: mi se így terveztük, csak éppen a műtétem előtt hat nappal felhívott K.,hogy előrébb hozná, másnapra. Így felborult minden szervezésünk, eredetileg ismerősöknél aludtunk volna már a műtét előtt éjszaka, és a férjem meg a lányom akkor is, mikor én bent a kórházban. De így rögtönözni kellett, hajnalban indultunk, és Zita intézte a fizetős szobát. 10 ezer forint volt egy éjszakára. Utólag már nagyon örülök, hogy így alakult :)
Ja, másnap reggel? Az nálam nem számít, totális bagoly típus vagyok, még a kórházban sem tudtak fölverni olyan korán. :)
Virgilius: én se aznap keltem fel, hanem másnap. A műtét után órákig 90 volt a vérnyomásom :)))
Igazán kedves itt mindenki, mint 1 nagy család.:)
Na, megpróbálok nem izgulni.:) Már most gyomorgörcsöm van. Mennyire kizáró ok, ha még nem szültem? Mondjuk nem is akarok még jó pár évig.
Meddig lehet bent maradni a műtét után? 1 napig? Ti hogy oldottátok meg az utazást? Pesten laktatok vkinél?
Nálunk nem volt tévé. Hát én nem bírtam aznap fölkelni egyáltalán, még wc-zni sem, nemhogy a folyósóra, másnap meg már mentem haza.
Nem is tudtam erről a lehetőségről. Előre kellett kérni? Mennyibe került?
Velem ott is aludt a férjem, meg a legkisebb gyerkőc :) Jó volt nagyon :)
A legtöbb 2 ágyas a wc meg tusoló bent van a szobában.A férjek addig lehetnek amíg bírják az ott létet.Nekem a hasnál este nyolckor ment el ,igaz azért mert bezárta slusszkulcsot a kocsiba és akkorra értek oda a barátaink a pótkulcsal.
Ja szobákban van tv.
A hőemelkedés miatt felhivtam a Zitát,nagyon kedves volt teljesen megnyugtatott. Amúgy engem a K.P műtött, a másik doki azt hiszem G. Tényleg, ha nem vagyok indiszkrét ti mennyit adtatok a dokinak? Én a Zitának is szeretnék vinni valamit. Van ötletetek?
Én azt hiszem viszek köntöst is, pólót is és majd kitalálom, h melyiket fogom használni. :) Kétágyasak a szobák? Wc kint van, v van a szobában is? Férjek meddig maradhatnak és mikor jöhetnek látogatni?
Én bugyiban meg fürdőköpenyben mentem a kötözőbe, aztán másnap is jól jött, mert reggel fél ötkor felkeltem pisilni, és utána le se lehetett már lőni, kint császkáltam a folyósón :)
Én azt se használtam. Pólóban rajzoltak be.
Hát, pizsi tényleg nem nagyon kell :) Viszont a fürdőköpenyt otthon ne hagyd :)
Én nem tudtam se enni, se inni aznap egy falatot sem. Másnap kaptunk reggelit, de még azt is meghagytam. Nem volt szükség semmire, még pizsire sem.
Egész biztosan elégedetten fogsz tőle eljönni.Mindenkivel nagyon kedves,és szép ciciket csinál,és ez a lényeg.Az én műtétemen is ő volt a másik doki aki bent volt.
Hú! A szívószál nagyon jó ötlet!!! Köszönöm!
Judu: az egy hetes kontrollon leszedim, a kötést, és bár akkor még nem látod, mert fekszel, és mikor kelsz fel, rögtön adják rád a melltartót, de otthon már meg tudod nézni őket :) Akkor már fogja látni a doki, hogy mi újság a bimbókkal.
Kitti: nálam G. volt K. párja, nagyon aranyos, szimpatikus, kedves, szóval minden oké vele :)
Szerintem inkább valami sósat. Én nagyon édesszájú vagyok egyébként, de akkor a sós esett jól.
Sziasztok!
Tanita: nyugi, minden rendben lesz :) Én is azt mondom, hogy vigyél valami rágcsálnivalót, meg szénsavmentes ásványvizet. Én szívószálat is vittem, sokkal jobb volt azzal inni az üvegből, mert a kezedet főleg félig fekve nem túl jó emelgetni. Ráadásul én rengeteget ittam, kb délután kettőtől este kilencig másfél liter vizet. Plussz az infúzió. És érdekes módon csak kétszer pisiltem, szóval biztos nagyon kellett a folyadék...
Engem ő fog műteni. Nagyon szimpatikus ember. Kedves, figyelmes, mosolygós. Eddig nekem pozitív tapasztalataim vannak.
Köszönöm. Milyen ennivalót vigyek? Kekszet, csokit, szendvicset is lehet? Rostos üdítőt?
Jövőhéten megyek G-hez konzira. Már ettől izgulok...milyen doki?Kedves, aranyos? Lehet, hogy buta kérdések...
Tanita29 ne izgulj minden rendben lesz!!!:)
Félni semmiképpen se félj ,nem lesz semmi gond!Jó kezekben leszel, a kórházban meg főleg ha első lennél ,pörögnek az események ,ott már izgulni se fogsz.Pár falat ennivalót vigyél ,én erre nem készültem ,éjszaka eléggé éhes voltam ,csak arra vigyázz nagyon keveset egyél.
Szia, drukk, és ne félj! Izgulni szabad, de csak mértékkel. ;) Utána vigyázz nagyon, ne emelj, ne tegyél hirtelen mozdulatokat, és nem lesz semmi baj!
Lányok! Holnap után megyek a műtétre. NAGYON izgulok/félek!!!
Van valami olyan plusz dolog amire ti így utólag azt mondanátok, h figyeljek rá, mert ti nem tettétek és jobb lett volna? Vagy bármilyen más tanács, okosság? Előre is köszönöm
További ajánlott fórumok: