Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
nem baj, inkább kétszer mint egyszer sem:)
Elkezdtem ma a Béres cs..., meg a vitaminokat és RENDBE JÖVÖK! Elhatároztam
pedig nem engedte elküldeni úgylátszik mégis elküldhető volt a szövegem
vigyázz magadra nagyon!!!addig még rendberázod magad :):) én kedden mentem volna de kértem új időpontot így 29-én megyek .tehátb előtte lévő nap.
nagyon vigyázz magadra gyógyítgatsd magad!!!!!!
tényleg nagyon remélem hogy összejönnek a dolgok!!! addig még rendberázod magad!:):):)
igen én a 31-én vagyok műsoron.Szerdán megyek az aneszteshez délelőtt.Remélem összefutunk!Melegítsd nekem az ágyat:)
Én hétfőn megyek a labor eredményért addig vagyok nyugodt. Ja ma egész nap fáj a torkom:(
ha jól emlékszek téged márc.31-én műtenek engem meg márc.30-án (remélem összejön) 31-én reggel még talán találkozhatnánk is.
Gratulálok neked, kívánok mielőbbi gyógyulást
és jó éjszakákat!!!!!!:):)
én alig aludtam valamit mert nem tudom mi lesz a magasabb CRP miatt. egész nap ez jár a fejemben.
Napról napra jobb lesz, de az most nagyon fontos, hogy bármilyen jól is érzed magad, meg ne erőltesd. Tudom, hogy rossz a semmittevés, és engem is nagyon zavart a kötés, viszketett alatta, meg volt ahol szúrt a cérna vége, ráadásul oltári büdösnek éreztem magam, de muszáj kibírni :)Ha leveszik a kötést, sokkal jobb lesz :)
Nem fáj, de nincs jó hangulatom. Viszket, és zavar a kötés. Minden bajom van tőle, legszívesebben letépném, pedig még jhét csüt.-ig ki kell bírnom. A semmittevés is kiakaszt. Azt remélem, h csak ez az első hét ilyen rossz. :(
Szia Sandra! :-) Bizti nagyon szép leszel, és hogy vagy, nem fáj?
Köszi haladok, csak lassan!
Normális, nekem is nagyon sok folyt ki, gyakran cseréld rajta a gézt és betadinnal kenjed. :)
Ha nem múlik azért ,hívd fel a dokid ,mennyi a normális ,mert még következő csütörtök soká lesz,amikor legközelebb mész.
Jaj köszi, mert tökre megijedtem, mert nagyon sok folyt ki.
Remélem az én ösztöneim is így fognak működni:))
Az az elhalt zsírszövet elfolyósodása ,és csorog kifelé,az jó ha ki tud csorogni.Sok mindenkinek van ilyen műtét után.Nekem régen a császár után volt csak nem folyt ki és ki kellett nyitni a sebet ,úgy sokkal rosszabb volt,kb 10 centis nyitott sebbel jöttem haza a kórházból.
Sziasztok lányok! Lenne egy kérdésem. Éjszaka arra ébredtem, hogy a bal mellem alatt csordogál valami sárga trutyi. Csütörtökön voltam varratlazításon. Ugye ez normális? Válaszoljatok!
Megértem, én is azért változtattam nevet. És lehet h holnap letörlöm a képeket. Én sem bírom nézni a múltat. :-))
Nem annyira :))) Az előtte kép borzasztó. Azt tényleg szégyenlem:) Az új ciciket nem zavar, ha akárki látja :)))
Igen, nekem csak felvarrás volt. A bimbó udvarra nagyon kíváncsi vagyok. Te nem akartál feltenni előtte fotót?
Na persze azért azt is bírom, hogy maga a cici is kicsi :))
Szerintem jó lesz a méret. És most esett le, hogy neked felvarrás volt, ugye, nem kisebbítés :) Nekem is ilyen nagy volt a bimbóudvarom, és most talán azt élvezem a legjobban, hogy annak is normális mérete van :)))
LÁNYOK! Tettem fel képeket!
Mostantól Tanita helyett sandra29 vagyok, h ne legyek beazonosítható. Kérlek mától Sandrának írjatok! Köszi
Kend: képzeld el, hogy nálam úgy volt, hogy még bent voltam a műtőben, vagy az előtérben, nem tudom pontosan, és nem volt mellettem éppen senki. És arra ébredtem, hogy hányingerem van, de attól függetlenül, hogy tiszta kóma voltam, azon járt az agyam, hogy hogy a francba lehet hátonfekve hányni:) Végül sikerült kicsit oldalra fordulnom... Az ösztönök benned vannak még félig elaltatva is, nyugi :)
Tanita, gratulálok! És mennyit vettek ki? Én is hánytam, rögtön még a műtőben. Nekem se volt idejük semmit odarakni, szóval összehánytam a tolikocsit :) Mondjuk nekem csak ez az egy róka volt, a szobában már teljesen jól volt a gyomrom:)
én csak attól félek, hogy esetleg rosszul leszek és félre nyelek:( ez nagyon zavar engem
A hányás ellen adnak gyógyszert, de ne aggódj nem olyan ciki. Én is féltem tőle, de így visszagondolva, jelentéktelen momentum volt. Az altatás után nem volt idő arra, h bármilyen tálat a számhoz tegyenek, de akkor még olyan kába voltam, h fel sem fogtam, h mi van, ők meg nem csinálnak ügyet ebből. A szobában meg ott volt a féjem és ő tette a tálat a számhoz. Ha hányingered van szóljál rögtön és segítenek rajtad. Délutánra már teljesen elmúlt minden bajom és tök jól lettem.
Köszi! :-) Annyit mondtam neki, h mutassa meg h mennyire fognak szétállni, m nekem nem értek össze középen a melleim és h félek attól, h emiatt a mellbimbók is nagyon szét fognak állni. Azt mondta, h amennyire lehetséges középre teszi és figyelni fog rá. A másik mondtam neki h úgy érzem vékony a bőröm és azért ereszkedett meg ilyen nagyon. Ő ezt megerősítette és amikor a Jósvayt behívta ő is egyetértett ezzel és mondta, h nekem emiatt nagyon kell figyelni a súlyomra, és melltartót kell mindig hordani napközben. Ezután, és szerintem ezért másnap mondta a G doki nagyon megfeszítette a bőrt, és most jó kemény is a mellem. Nekem szerintem hamarabb fog megereszkedni emiatt a mellem. Nagyon díjaztam, h meghallgattak és ennyire figyeltek rám.
Mit kértél a dokitól, már ha publikus persze? Én nem tudom mit mondok neki, mert mondta hogy gondolkodjak...halvány ötletem sincs én megbízom a tapasztalatában és a kezeiben.
A hányás ellen kaptál valamit? én ettől tartok nagyon:(
Örülök, hogy jól vagy, drukkoltam neked:)!
További ajánlott fórumok: