Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mellkisebbítés tapasztalatok fórum

Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: mellkisebbítés képei
3028. szilvi1110 (válaszként erre: 3026. - Judu5)
2010. márc. 24. 20:48
Judu: nekem nem volt vészes a varratszedés. Fájni egyáltalán nem fájt, a bal cici alsó varrata kicsit kellemetlen volt, de ennyi :) A váladékozás normális szerintem, de holnap úgyis megmondja a doki :)
3027. KEND (válaszként erre: 3026. - Judu5)
2010. márc. 24. 19:57

Hát velem nem volt kedves:( és az a baj hogy az Ő rossz napjával nekem is csinált egy pár rossz napot!Meg szegény uramnak nyavalygok, szóval neki is.Bízom benne hogy pénteken megadja az engedélyt és az osztályon sem szórakoznak majd.

A varratszedés a hasamból kiindulva kellemetlen, de ha veszel be előtte fájdalomcsillapítót akkor nem vészes.Hát és utána sokkal jobb ám minden.Ne félj tőle:)

3026. Judu5
2010. márc. 24. 19:17

Sziasztok!

Holnap megyek varratszedésre. Nagyon fáj? Elégé félek tőle. Nekem még mindig elég erősen váladékozik alul. Szerintetek normális? Mondjuk nagyon sokat vettek ki belőle, de még mindig rendesen ürül a váladék. Gondolom majd biztos csúnyábban is fog ott gyógyulni a seb. Szeretnék már túl lenni ezen az egészen.

KEND: Tök furi velem annyira kedves volt az aneszteziológus, akivel beszéltem. Nekem is tök magas volt a vérnyomásom 150/100 és mégsem csinált belőle ügyet. Csak annyit mondott, hogy vizsgáltassam ki mindenképen. A leleteim meg kb 2 hetesek voltak, mert utána menstruáltam és féltem, hogy nem lesz kész, ezért inkább előre megcsináltattam!!! Szóval ennyi! Szerintem nagyon rossz napja lehetett.

3025. szilvi1110 (válaszként erre: 3023. - KEND)
2010. márc. 24. 15:18

KEND: nagyon sajnálom, hogy így jártál. Az vigasztaljon, hogy a műtőben valószínűleg nem abba botlasz bele. Nekem mondjuk ezek szerint a vizsgálaton is mázlim volt, egy nagyon fiatal dokinő volt, és nagyon kedves. A hat napos leletet meg nem értem. Igaz, hogy frissnek kell lennie, de nem hinném, hogy a hat napos réginek számítana. Úgy emlékszem, nekem is több volt mint egy hetes....

Reméljük, hogy minden oké lesz, és nem kell elhalasztani a műtétet.

3024. dragont
2010. márc. 24. 14:57
Csak azt tudom mondani ,ha baromságokon szőrözik a dokiddal mindenképp beszélj,ha másnem telefonon,mert délelőtt a kórházban lehet nem tudsz vele beszélni ,mert ha műtenek 1 -ig ki se jönnek onnan.
3023. KEND
2010. márc. 24. 14:29

na megint megmértem és 132/81!!

Ez a nő ma az élő fába is belekötött olyan csúnyán beszélt a várakozó páciensekkel is , hogy más is felkapta rajta a fejét!

Még életemben nem mértek nekem ilyen vérnyomást

, a vérvételes téma szintén érthetetlen. Mindegy pénteken beszélek a dokimmal is

3022. dragont (válaszként erre: 3019. - KEND)
2010. márc. 24. 14:16
Hát nem értem én ezt az ellenanyagos históriát ,mondjuk nekem ott volt a has is tudtam volna arra is hivatkozni ,,de én neki 10 éves eredményt vittem most,és nem volt kifogása ,ugye ez nem igen változik életünk során,hacsak valamilyen vérkészítményt nem kapunk arról meg általában rud az ember.A hsanál is azt mondta J ,hogy ez nem akkora vérveszteséggel járó műtét ,a cici még úgy sem,attól függetlenül ha baj adódik lehet rá szükség ,de nem hiszem ,hogy műtét közben.Amúgy meg nem értem miért tart napokig a vér vizsgálat ,nekem minden eredményem meglett aznap.
3021. dragont (válaszként erre: 3020. - KEND)
2010. márc. 24. 14:09
Nem az altat ,aki a vizsgálóban van ,azok sokkal normálisabbak,én 2 fiatal nővel találkoztam eddig ,meg 1 fiatal pasival.Itt egy középkorú hölgyemény volt ugye normális testalkattal.Nekem a hasnál is ő volt nekem akkor az ellenanyagos véremmel volt gondja ,hogy nincs ilyen vére a kórháznak és mennem kellett ,hogy ők is vegyenek vért ,Jósvay meg egyszerűen lehúzta ,volt egy potya utunk.Ha kötözködik veled ,beszélj a dokiddal ,ne hagyd rá.A hasnál az látszott rajta ,hogy valami írtó nehezére esik neki elmondani az egy nap nagyon sokszor elmondott kötelező szövegét.Próbálj megnyugodni valahogy ,a vérnyomásod ne legyen az egekbe.Amúgy szedsz vérnyomáscsökkentőt?Arra mondta ,hogy régi gyógyszert kapsz rá?
3020. KEND
2010. márc. 24. 12:57

Ja és az altat akinél "vizsgálaton" voltál?

mert hogy meg sem vizsgált, csak a házidokimat ócsárolta, hogy milyen régi gyógyszert adott nekem

3019. KEND
2010. márc. 24. 12:55

Nekem A Rh negatív a vérem és ellenanyagszűrést is csináltak, de ugyanúgy mint a novemberben be kell küldeni az OVSZ-be vérválasztásra a vérem. Ez a lelet is meg van neki ez sem jó.Azt mondta friss ellenanyagszűrés kell. Majd megcsinálják műtét előtt: hát ne nézzen már hülyének hogy 31-én beállítok aztán azért hajtanak el mert nincs kész az eredmény.

Vérnyomásom érdekes volt: 180/90 fél perc múlva 160/86 3* nem mérte meg haza jöttem és 142/82 most akkor mi van??? Kész vagyok:(

És végig bunkó volt és nekem nagyon unszimpi:(

3018. dragont (válaszként erre: 3017. - KEND)
2010. márc. 24. 12:49
Miért nem fogadja el a 6 napos laborod ,és mi baja a vércsoport meghatározásoddal ,aminek ráadásul nincs túl nagy jelentőssége?Akkor nekem szerencsém volt,mert én eleve őskori vércsoport leletet vittem amit észre sem vett,és nagyon jó kedve volt ahasam is meg kellett mutassam.Mondjuk nekem az ekg -t nem fogadta el ,mert a férjes nevem volt rajta nem a lánykori ahogy a tb kártyán szereplek ,de azt ott ők helyben megcsinálták.Mennyi volt a vérnyomásod?Ha eddig nem voltál elég ideges ,most ő tett róla ,hogy az legyél.
3017. KEND
2010. márc. 24. 12:35

Sziasztok! Hát nem ment minden rendbe:( Magas volt a vérnyomásom, de annyira ideges voltam, nem aludtam fél éjszaka, s nagyon sokat kellett várni. A dokinő elég bunkó volt, mert- ő nagyon ideges értsem meg-. Nem fogadja el a múlt heti 6!! napos leletemet a műtétre! Pénteken délelőtt kell telefonálni , addig méregetni a vérnyomásom és akkor mond rá áment vagy nemet:(

És ha műtenek akkor újból be a kórházba ,( mert szerinte dilettáns aki a vércsoportomat megállapította)vércsoport meghatározásra aminek szerdára kész kell lennie...

Teljesen kimerültem ettől az egésztől...

3016. melindafriss (válaszként erre: 3010. - KEND)
2010. márc. 24. 09:43

Majd írjál m i volt ma az altatóorvosnál.

remélem minden rendben ment.:)

3015. dragont
2010. márc. 24. 07:10
Szia ,ha a Szent Imrébe műtenek ,és felvarrás lesz ,akkor 180000 ha helyi érzéstelenítésben csinálják 220000 ,ha altatásban.Kissebbítés 260000-be kerül.
3014. myra26
2010. márc. 23. 22:05

sziasztok!

az lenne a kérdésem, hogy a szent imrében műtenek akkor is, ha fizetnem kell érte, és ha igen, mennyibe kerül körülbelül?

172 centi vagyok, most 90D-s melltartót hordok, de szeretnék még fogyni 10 kilót (most 72 vagyok), akkor leszek körülbelül a normál súlyomnál, viszont valószínű, hogy visszafogy a mellem is C-re, így pedig már biztos, hogy nem adják meg a TB-t, gondolom.

mondjuk a súlyánál jobban zavar, hogy nagyon lóg, tehát inkább felvarrás kellene.

3013. dragont (válaszként erre: 3011. - Brigi740926)
2010. márc. 23. 06:06
Köszi!Már sétáltam eleget ,kocsit nem vezettem a műtét óta ,a keróm meg tegnap csináltra meg a férjem ,úgyhogy mindenhova gyalog mentem eddig.Pár hét múlva biztos nem így fogok beszélni ,de már mennék dolgozni.
3012. dragont (válaszként erre: 3010. - KEND)
2010. márc. 23. 06:03
Szia!Mi történt ,még mindig nem hagynak békén a koleginák?Az tuti ,hogy bármit mondhatsz ,sokan akkor is a magukét hajtogatják.Ha valaki kérdezősködik ,azt mondom szabi és rövidre zárom a témát.Ma már nem akar engedni a férjem melózni ,azt mondja pihenjek még ,de én már nagyon unom magam itthon.
3011. brigi740926 (válaszként erre: 3003. - Dragont)
2010. márc. 22. 21:40

Vigyázz a melóval szerintem se kéne nagyon hajtanod,PIHENJ SOKAT.

Inkább sétálj sokat a napsütésben,feltőltődsz a napocskától.

3010. KEND (válaszként erre: 3003. - Dragont)
2010. márc. 22. 20:52
Szia Dragon! Üdv a dolgozók táborában:) De azért ne siess vissza ha megteheted, a pletyisekkel meg ne foglalkozz.Semmi értelme ez számomra végképp kiderült ma! Mindenki azt hisz amit akar, Te mondhatsz bármit...
3009. szilvi1110 (válaszként erre: 3008. - Dragont)
2010. márc. 22. 15:42
Valószínűleg azért tűnik nagyobbnak, mert ezelőtt lógott, most meg feszesen áll :) Lehet méretében nem változott, de biztos, hogy sokkal szebben fognak rajtad állni a melltartók meg a ruhák :)
3008. dragont (válaszként erre: 3004. - Szilvi1110)
2010. márc. 22. 14:32
A mellből fogyás ,az nekem nem jó ,mert én úgy látom ,mintha nagyobb lenne ,mint kissebb.Pedig azt gondoltam inkább kissebnek fog tűnni.A melltartók is amiket nem hordtam ,mert nagynak tűntek ,nem emelték rendesen a ciciket ,most teljesen kitöltöm őket,1 melltaró se lesz kukás.
3007. sandra29 (válaszként erre: 3006. - Melindafriss)
2010. márc. 22. 14:18
6000/kezelés, de vannak bérletek is és szerencsére az egészségpénztárak is támogatják.
3006. melindafriss (válaszként erre: 3000. - Sandra29)
2010. márc. 22. 13:35
Én is olvastam a Sensolit kezelésről és biztos hogy nagyon jó. A Bioptront kifejezetten sebek gyógyítására találták ki kezdetben és úgy bővült a használati lehetősége. élj vele ha tudsz .Sajnos az én közelemben Nyíregyházán még nem indult be de ígérik. Ott mennyi egy kezelés?
3005. melindafriss (válaszként erre: 3003. - Dragont)
2010. márc. 22. 13:32
Csak óvatosan.Vigyázz az ikrekre. :):)
3004. szilvi1110 (válaszként erre: 3003. - Dragont)
2010. márc. 22. 12:41
Majd azt mondod, hogy először szabin voltál, aztán megtámadott egy csúnya vírus, látható, hogy még le is fogytál :) Főleg mellből :))))
3003. dragont
2010. márc. 22. 12:07
Sziasztok lányok!Meg volt az első melós napom ,igaz lightosan,anyósommal együtt voltunk ,és én csak az apró árut pakolásztam a polcokra ,de jó volt kimozdulni,emberek között lenni.Még a héten nem nagyon akarnak engedni a melóba.Pedig most már egyre többen kérdezik ,hol vagyok ,és ennyi idő után ki hiszi el ,hogy hetekig szabin voltam!
3002. Kitti1225
2010. márc. 22. 09:59
Csak kitartás!!!!:) Irigyellek titeket, ti már túl vagytok rajta:)Remélem hamarosan én is.:)
3001. KEND (válaszként erre: 2999. - Bartzella)
2010. márc. 21. 11:48
ez tartja bennem a lelket! Ja és van egy csomó könyv amit szeretnék kiolvasni:)
3000. sandra29 (válaszként erre: 2999. - Bartzella)
2010. márc. 21. 07:13

De jó, h ezt írod! :-) Hihetetlen nekem is h belenézek a tükörbe és bár még nem látom őket, magamat mégis sokkal csinosabbnak érzem, látom. A fürdőruha vásárlást és a strandolást várom már nagyon!

Találtam a Neten 2 olyan helyet ahol talán gyorsabban és szebben lehet gyógyulni.Arra gondoltam, h megkérdezem a dokit, m nekem lassan gyógyulnak a sebeim.

Az egyik egy oxigénterápia: [link]

A mások olyan mint egy óriás bioptron lámpa: [link]

Ez a második van vidéken is. Mindkettőről olvastam, h műtétek után nagyon hatásos a gyógyulási időszakban.

Ti hallottatok ezekről valamit?

2999. Bartzella (válaszként erre: 2990. - Sandra29)
2010. márc. 21. 04:32
Igen sajnos az első 2 hét elég sz..! De nem azért , mert fáj. És ez a lényeg! A semmittevés, főleg, ha napközben egyedül vagy otthon, meg a viszketés, az, hogy nem lehet fürödni, stb. Amíg telik ez az idő, hát nagyon rossz, de amint végre eltelik ez az első időszak, mintha új élet kezdődne. Egy sokkal jobb. 2,5 hét után nem tudom elhinni, hogy hogyan tudtam élni azelőtt a nagy és csúnya melleimmel. Úgyhogy kitartás! :-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook