Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Köszi az infót, remélem összejön a dolog:) Bár még csak ma fogok időpontot kérni, aztán majd meglátom, hogy mennyibe kerül meg hogy lehet megoldani a dolgot.
Szia! A hőemelkedés még belefér. Az első kontrollon én még nem láttam semmit. Ki műtött?
A 6 hetes kontroll után elvileg bátran mehetsz már nyaralni. :)
Sziasztok! Csütörtökön márc 11. műtöttek és már tök jól érzem magam, alig fáj.Örülnék, ha végre a délutáni hőemelkedésem is elmúlna. Bár a torkom a gargalizálás ellenére is tropa, lehet hogy ettől van a hőemelkedésem?..
Tényleg az első kontrollon már lehet látni valamit a cicikből, vagy majd csak a varratszedés után? Annyira várom már, hogy lássam milyenek lettek és reménykedem, hogy a mellbimbóm is rendben lesz. Volt köztetek olyan akinek új mellbimbót kellett csinálni?
Pár kilót még szeretnék fogyni (3-4 kg) és jó lenne, ha nyáron meglenne a műtét. Egy bajom van: augusztus közepén megyek ki Németországba. Ha június végén megműtettem magam, akkor lehet-e probléma belőle, utazás meg ilyesmire gondolok...vagy inkább majd várjak őszig. Mi a véleményetek?
Szia! Hát most is csütörtökön kell mennem, úgyhogy sajnos nem tudunk találkozni, pedig jó lenne egy kicsit dumcsizni. Mindegy, de legalább már tudni fogom, hogy mire számítsak.
Nálunk csak minimális hó esett. De azért meglepődtem.
Szia!Mikor mész varratszedésre ,holnap ,vagy most is csütörtökön?Nálunk már megint tiszta hó minden!!!!!!
Hát óvatosan már én is próbálgattam 1-2 eddig elképzelhetlen pólót ,sexis hálóinget.Mit ne mondjak nekem tetszett az eredmény.A férjemnek tetszeni fog -e az meg majd ezután dől el,ha meggyógyult.Neked a párod mennyire békült meg az új cicikkel?
Szia! Bár nekem tényleg "csak" alig lett meg a 0,5% ( ami azt jelenti, hogy nem is voltak olyan extrém nagyok a melleim ) amióta megvolt a műtét, egyszer sem fájt a nyakam. Én mindig a nyakamban és a vállaimban éreztem a tompa fájdalmat, ami még fejfájást is okozott, de 12 napja semmi. Bár nekem hála istennek nem kellett már fogynom. Szívem szerint még fogynék, de G azt mondta az első konzin, hogy ne fogyjak tovább, mert nagyon be fog esni az arcom. De ugyanezt mondta a barátnőm és anyukám is. De ők azt is a szemembe mondták anno, 15 kg-mal nehezebben, hogy le kellene fogynom. Az tény, hogy kövéren nem csak a nyakam fájt, hanem a hátam is, és sokszor fulladoztam, főleg ülve. És akkor így sportoljon az ember! Fulladozva. Egyszóval kell a fogyás, és utána a kicsi cici! :-))
Judu, akkor tulajdonképpen nekünk majdnem egyforma volt, csak én nem 95-ös, hanem 90-es melltartót hordtam, de a kosara nekem is G-s volt. Most 90B. Vagy 85C. A 85-öst jobban szeretem, mert a 90-esnek kicsit bő a körmérete
Szia! Én 1 hete voltam konzin. Sokat fogytam már, de még van is hátra. Mondtam a dokinak, hogy mellből viszont nem fogyok, nem lehetne-e a műtétet most megcsinálni, mert úgy gondolom felesleges megvárni a fogyókúra végét, hisz a cicikből úgysem fogyok. A doki viszont azt mondta, hogyha a műtét után fogyok tovább, akkor nagyon lógósak lesznek a cickók. Szóval feltétlenül meg kell várni a fogyi végét. Nagyon rendes volt, nem azt mondta, hogyha xy kiló lesz, akkor jöjjön vissza, hanem azt, hogyha elértem a számomra ideális testsúlyt.
Bocs, ha hosszú voltam.
Igen elárulom, hogy mekkorák voltak. 90-95 E F G.... na jó nem akarok poénkodni. Nekem iszonyú teher volt. Most 95 C melltartom lett. Nagyon jó érzés.
köszönöm lányok, akkor már csak le kell dobnom 30 kilót, hogy ilyen csinoska melleim legyen mint nektek. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen kamaszost ki tudnak implantátum nélkül hozni ..
Igen, főleg a bal :) Élőben szerintem nem. Vagy hát biztos ilyen élőben is, csak más szögből látom és nem zavar :) A képek kicsit csalókák...
Azért kis kancsal, m szétnéznek? Élőben nem ennyire? Nekem is hasonló a mellem azért érdekel ennyire. Szerintem nekem is hasonlót fognak csinálni csütörtökön.
ahogy kikerülnek a varratok elkezd formálódni :) a bal bimbó nálam is lefelé kandikál, és persze a gravitáció ilyenkor lassabban dolgozik, de azért már így is jól mutat melltartó nélkül pólóban :)
Ha még ilyen sokat szeretnél fogyni, akkor először azt kellene megejteni szerintem, mert ha most megcsináltatod, és még utána dobsz le 30 kilót, az meg fog látszani a melleiden. Azt szokták mondani, hogy kb 5 kiló ingadozást bírnak el az új cicik. Szóval később kezdhetnéd elölről a műtétet, mert felvarrás biztos kellene újra.
Az is tuti ,hogy élőben teljesen másképp néz ki az enyém is ,sokkal szebb mint a képen .A képet nem is szeretem nézegetni.
Hát gondolom a formájára értette ?Nekem is jó kemény még főleg a jobb az alsó varratnál végig és minden nappal feketébb a bőröm ott.A másik cicim egész puha már ,és gondolom ahogy ezek a problémák megoldódnak úgy változik a cici alakja .Én azt várom nagyon hogy elmúljon ,hogy ne lefelé kandikáljanak a bimbók ,mert most kissé azt teszik.
köszi :) kis kancsalnak hívom őket, de élőben tényleg más :) a bal oldal teljesen rendben van, a jobb oldalt ott egy kicsit keményebb és aszem látszik is a képen, hogy van egy "törés" is. szétnyílni nem akart szerencsére (bár amíg benne volt a damil nem is nagyon nézegettem), de nekem is piros még mindig. ha valamit lát a doki szerintem szólni fog, most ne izgulj emiatt.
én is kíváncsi vagyok mit fog szólni, és érdekes, hogy nem hathetesre hanem nyolchetesre hívott vissza. csak annyit mondott mikor megyek már látni fogjuk hogy alakul majd. hogy mi, azt ne kérdezd :)
Én 85G-ről fogytam le 75F-re. De már nem volt olyan tömör, gondolom ezért kellett csak ennyit kivenni. Sajnos a tb-be sem fértem bele. Ami a sérvet illeti... Egy másik vizsgálatsorozat miatt csináltak nekem gerinc MR-t és bizony nálam már elindult a folyamat. Szerencsére ez még tornával még visszafordítható. Szóval vigyázz magadra (amennyire csak tudsz)!
Szia Anna ! nagyon szépek a cicik.Neked a sebek találkozásánál ,hogy alakult nem nyílt meg,Én úgy látom a jobb cicimnél nekem lesznek gondok ,be van pirosodva a bőr ,meg úgy néz ki mintha meg akarna nyílni.Ma nem is csináltam nagyon semmit ne nagyon feszüljön ,de már borzasztóan unom magam ,nem mintha vágynék vissza a melóba ,pedig egyre közeledik az idő.Nemsokára mész kontrolra,ugye ,kíváncsi vagyok lesz e neki valami jelentőssége ,vagy csak ránéz és ennyi,mert hasnál ennyi volt az egész ,renbe és mehettem haza .már nagyon unom a pesti utakat.
Nekem biztosan többet kéne mert 105E a melltartóméretem. Voltam kivizsgáláson, nincs-e gerincsérvem, mert sokat szenvedek a hátfájástól, a munkámat is sokkal nehézkesebben végzem. Ültem begörnyedve, nézett a dokinő, feltolta a szemüvegét és mondta hogy nem gondolt még a mellkisebbítésre, mert nagyon megterhelő ez a mell a gerincének! és látom ha még fogy ez akkor sem lesz kisebb sokkal.
Nekem mondjuk nem kellett csak 26 és 19 dekát kivenni, de azt első perctől érzem, hogy a gerincem megkönnyebbült. Azóta nem fájt még a hátam :)
Ti hogy érzitek könnyebb Így a gerincnek, éreztek változást?
Köszönöm a válaszokat, még biztos egy év mire lefogyom a 30 kilót. Addig húzza a hátam :(
még mindig van rajtam plusz 30 kiló,165/ 95kilo) de viszont a gerincem miatt sokat szenvedek. Te mikor műtettnéd, ha már elértem a 65 kilót ami nekem az optimális?
Szia! Ha a Szent Imre Kórház egyik orvosához bejelentkezel konzultációra, megmondja, h mehet-e tb-re. Ez ingyenes, és nem kötelez semmire. Mindenképpen megéri megkérdezni! Orvosok: Jósvay, Görcsi, Kelemen. Mindhárom egyformán jó. A Kórház honlapján megtalálod az elérhetőségüket, de mi is szívesen segítünk.
További ajánlott fórumok: