Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Nektek mondták a dokik, h a mellre használjatok külön törölközőt? Lehet h egyértelmű, de gondoltam jó hogyha egyeztetjük, h kinek mit mondtak. :-)
És köszönöm mindenkinek a jelet amit küldött!
Igen. :-) Nagyon jól választottál. Neked kissebbítés lesz v felvarrás?
Nekem G.J. A Kelement csak látásból ismerem és bejött a varratlazításra. Ő a legnépszerűbb doki. Szimpatikus, de azért jobban is megnyugtathatott vona téged és jobb tájékoztatást is adhatott volna neked. Szerintem ő keveset beszél, a szobatársam sem tudott szinte semmit a műtétjével kapcsolatban. Mondjuk neki nagyon speciális dolgot csináltak.
Nekem nem tb-s volt a műtét, de szeretnék adni majd a varratszedésen vmennyit m nagyon meg vagyok elégedve. Azt írták itt többen, h 20000-40000 Ft között szoktak adni.
A doki azt mondta, hogy reggel este zuhanyozzak érje víz mindennap. De azért hétfőn ha beszélünk megkérdezem, hogy még mindig így gondolja-e. A gyógyszertárba biztos szóltak volna, hogy ugyanazt kérem csak éppen kétféleképpen. De azért köszi.
A Bioextra az E vitamin, bocsánat, nem voltam egyértelmű. Judu arra gondoltam, h nem biztos, h naponta 2x kellene mosni a nyílt sebedet. Szerintem ha 2-3 naponta megmosod, de naponta cseréled a kötést, akkor jobban gyógyul. De nem vagyok orvos, csak ez az érzésem. Szerinted?Kitti: Szóval 1000 mg-os C és E vitamin (én 400 mg-ot szedtem/szedek) legalább 1 héttel a műtét előtt és után.
Neked is a Kelemen a dokid? Szerintem nagyon aranyos. Ha nem vagyok indiszkrét megkérdezhetem, hogy te mennyit adtál?
Igen, reggel-este zuhanyozom és utána a férjem ráteszi a betadinos kötést. Elkezdtem a c vitamint, E-vitamint viszont még vennem kell.Ja meg veszek Bioextrát is.
Kell vmilyen vitamint szedni a műtét előtt, és ha igen milyet és mikor érdemes elkezdeni? Nekem sem mondott semmi ilyesmit a doki...és most olvasom, hogy kinek milyen baja van.
Szerintem ugyanaz a dokink:) Dr. G.J.
szépen gyógyult a hasam most a plasztikánál, de mi magát a sebet kentük Betadinnal hagytuk megszáradni és utána rá a gézlap majd a haskötő. A császárnál volt hogy nem forrt össze a sebem a két vágás találkozásánál, arra egy gyógyszertári mikulic nevű ezüstnitrát tartalmú krémet kaptam. De az a seb nyitva volt kb 1 hónapig
Elég dühítő! Mindennap megmosod a sebet?
Köszi a jó tanácsot kár, hogy nekem nem mondta a doki.
E vitamint is mindenképpen vegyél. Nekem már a műtét előtti héten el kellet kezdeni, a doki mondta és szerintem még 1 hónapig biztosan fogom szedni. Bioextra 60db-os 400 mg-os bogyóból 1-et szedek naponta. Ez a legnagyobb hatóanyagú tabletta, a gyógyszerész ajánlotta, szerintem te is vehetnél ilyet. Sejtregeneráló, sejtvédő, segíti a sebgyógyulást, bőr állapotát javítja stb.
Dehogynem folyamatosan betadinos gézlapot teszünk oda. Szegény férjem eléggé ki van mondtam is a dokinak, mert ugye én nem látom, hogy milyen a seb. Csak szegény férjem nézi, hogy a varrásnál teljesen szét van nyilva. Neked a hasad szépen gyógyult? Én császárral szültem de gyönyörű lett a heg.
igaza lesz , meggyógyulsz. A pocaknál sem a gyógyultunk egyformán a csajokkal, de mindenki jól lesz egy idő után. Nyugi és türelem:)
nem kell kenni a sebet Betadinnal? A hasamnál kötözésnél zuhany után azzal fertőtlenítettük, meg a DM-s Aloe Vera spray-t használtam
C vitaminból 1000 mg-ot E vitaminból meg a 200mg napi 1 az adagom
Hát nem bírtam magammal felhívtam a dokit, azt mondta nyugodjak meg. Lassabban de meg fog gyógyulni.Ne nyújtozkodjak stb. Ki kell tisztulnia. Remélem igaza lesz.
Homeopátiát nem nagyon szoktam szedni, de a c vitamint most elkezdtem szedni. Hát egy kicsit most megvagyok ijedve.
Beszélj vele, hátha van ötlete. Ja és van egy szilikonos tapasz a másik mellplasztikos topikban van aki használja pont ilyen bajokra. Vitamint meg kezdd el, ártani nem fog. Homeós bogyókkal hogy állsz?
Nem szedek semmit. De azt hiszem felhívom a dokit, mert most megnéztem és legalább 1 cm a nyílás.
Szedsz vitaminokat? Az E és a C sejt regeneráló hatású, nekem már egy hete kell szednem mindkettőt
Sziasztok! Virgilius szeretném megkérdezni, hogy írtad neked is sok folyt ki a melledből. A férjem teljesen ki van, ő szokott kötözni és azt mondja, hogy a balmellem alatt teljesen meg van nyilva a seb és csúnyán váladékozik. Én nem látom, de csütörtökön voltam a dokimnál és különösebben nem mondott semmit ezzel kapcsolatban csak azt, hogy hosszabb lesz a gyógyulás és 1 hét múlva menjek vissza kontrollra. Neked, hogy volt, mert kezdek ideges lenni a férjem pánikol. Amúgy reggel és este szoktuk átkötözni, zuhanyozás után. Lehet, hogy össze kell majd varrni?
köszönöm, hogy biztattok, igazából szerintem már csak az tarthatna vissza, ha azt mondanák, hogy szövődményként leesnek a melleim, vagy hasonló :)
17 éves korom óta szenvedek tőle, hogy ilyen a mellem, az elmúlt 10 évben pedig csak még rosszabb lett, párkapcsolatom is ment rá, úgyhogy ideje lesz tenni valamit ellene..
sajnos (vagy épp nem sajnos) a mérete nem olyan katasztrofális (85C-D), és még szeretnék fogyni is, tehát biztos, hogy tb-re nem mehet majd, ezért még össze kell gyűjtenem rá a pénzt. pedig már annyira mennék és intézkednék.
Kend: örülök, hogy minden rendben volt ma :)
Judu: sajnálom, hogy elhalt a bimbó, de tényleg ne keseredj el. Azt hiszem egyébként, hogy tetoválnak helyette, de lehet hogy tévedek...
Ezt találtam:
[link]
Biztosan jól megcsinálják, ne aggódj :)
Ez a beszéd! Nem lesz semmi gond! Pár hónap múlva minden rendben lesz. Természetes, h nem ismertél meg, csak én látom az adatlapodon a fényképedet. De jólesett, h felismertem egy ismerős arcot, mégha nem is tudtunk beszélni. :-)
Hú most így nem emlékszem rád. Egyébként ők is ezt mondták, hogy ne keseredjek el, mert elő szokott fordulni és a plasztikai sebészet meg tudja oldani. Mindenesetre egyáltalán nem bántam meg, mert iszonyú jó érzés és tudom, ha nem csináltatom meg akkor a gerincem ment volna tönkre.
Lányok és Myra! Képzeljétek, ma már teljesen jól vagyok, már nem érzékenyek a mellbimbók, úgy tűnik, h normálisan működnek. Szóval Myra és is arra bíztatlak, h ez ne tartson vissza. Nagyon élvezem az új cici feelinget!!! :-)))
Szia! Utánam mentél be a Kelemenhez. :-) Megismertelek, csak már nem volt időm beszélgetni veled. Engem rögtön behívtak és amíg a papíromra vártam a lányoknál addig te bejöttél és egyből be is mentetek a szobába. Sajnálom, ami veled történt, de szerintem bízhatsz a dokiban, meg fogja oldani a problémát.
Erről nem tudok semmit:( Nagyon drukkolok Neked hogy minél előbb elmúljanak a kellemetlenségeid és gyógyulj meg !
Sziasztok lányok! Örülök, hogy jól vagytok. Tegnap voltam varratszedésen, de még nem nagyon szedett ki belőle. Még mindig eléggé váladékozik, és a balmellemnél eléggé meg van nyilva a seb. Sajnos tegnap nagyon szomorú voltam, mert a jobb cicimnél teljesen elhaltak a mellbimbók. Úgyhogy ne panaszkodjatok, ha egy kicsit érzéketlen nektek, mert legalább van. Azt mondta K., hogy majd csinálnak. De hogyan? Tudtok erről valamit? Irjatok!
További ajánlott fórumok: