Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Igen, nekem is ez hiányzott szinte a legjobban. Nem iszom, nem dohányzom, nem lóversenyezek, viszont imádok hétvégenként 1-1,5 órát a kádban ülve olvasni.
Nyugi, hamar eltelik az a 4 hét.
Az viszont jó hír, hogy a hőemelkedés elmúlt. Vigyázz továbbra is Magadra.
Mivel más bajom is van, Dupla J katéter van bennem éppen, nem akarok valami húgyúti fertőzést is még összeszedni, - mert az már sok lenne!
Örülök, hogy jobban vagy! :)
Ő de jó neked, már én is úgy beulnék a kádba, ez hiányzik a legjobban.de én a két hetemmel még ettől messze vagyok
Viszont ma már hoemelkedesem nincs és a csípőm is sokkal jobb, valószínűleg a vesegyulladás sugárzott oda,most ezeknek nagyon orulgetek
Vigyázzatok magatokra
Ma 6 hete volt a műtétemnek. Ennek örömére kipróbáltam a porszívózást:):)
A tologatás nem volt valami jó, inkább húztam, de nem adtam fel és megcsináltam.
Most érzem a hasam egy kicsit, de nem vészes.
Utána meg sétáltunk 2,5 km-t a párommal. A mai sport kipipálva.
Holnap végre beülök egy kád vízbe és jól kiázok:):)
Derékfájósak, gyógyuljatok.
Kedves Diti!
A tőzegáfonya teát én is iszom, mivel kálciumos veseköveim vannak, mert ezt olvastam:
A kalcium-oxalát kövek kialakulását megelőzhetjük tőzegáfonya alkalmazásával. Naponta 300-400mg tőzegáfonya-kivonat már gátolhatja újabb vesekövek kialakulását. Ennél magasabb dózisban szedése nem javasolt, mivel túlzott mennyiségben növeli az oxálsav kiválasztását, így csak növelni fogja a kőképződés esélyét.
Én alapból szedek tőzegáfonyát hugyúti fertőzések elkerülésére, az ártani nem tud, szóval csak ajánlani tudom.
Ennek ellenére, akinek nincs petefészke, a hormonhiány miatt sajnos hajlamosabb minden fertőzésre, mit akinek megmaradt.
Nekem a pisiléssel nem volt gondom, nem fájt vagy csípett, csak annyi volt hogy sokszor jártam és sokat pisiltem és hirtelen jött mindig az inger hogy már nagyon kell, de inni is sokat iszom, szóval ezt ennek tudtam be. De most októberben sikerült valami fertőzés összeszednem H.szoboszlón a medencében, és kaptam rá Klion tablettát és kúpot is, és azóta elmúltak ezek a tünetek, és nem vérzik a fogínyem (erre már szinte mindent kipróbáltam egy évig és nem használt) és a hajhullásom is elmúlt?!
Szóval, járjatok utána a dolgoknak!
Üdv,
Edit
Edit
És az apranax használt neked?
Mert akkor lehet veszek be, az pont van itthon
Én is biztos vagyok benne hogy a katetertől van
Nekem is csip a pisi még
Jovo kedden kellene csak vizeletet vinnem
Mielőbbi javulást neked is
Azt mondja nagy gyulladást nem lát de valami van ami fenntartja a hoemelkedest
Amúgy biztos hogy nem tett jót hogy srégen lógtunk a műtét alatt végig
Tuti neked is ettől állt be a derekad
Nekem flektor krém van itthon azzal kentem be
A kacsa és az UH alapján nem látott semmit a doki?
Ez legalább egy jó hír lenne.
Nekem a derekam állt be műtét után, muszáj volt Voltarent meg izomlazítót kellett szednem, mert nem tudtam megmozdulni.
Szerintem az antibiotikum biztos segíteni fog.
Sziasztok! Voltam a klinikán kaptam antibiotikumot, vettek vért, holnap lesz eredmény
Volt kacsás vizsgálat, hüvelyi Uh
Nem mondanám hogy jól esett
Állandó hő 37.5
És egyvalamit nem értek a bal csípőm rettenetesen fáj a műtét óta 😡
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?