Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Csajok! Kivanok az új esztendőre nektek minden szépet és jót, legfőképp egészséget!🥂🥂
Puszi
Egészséges, fájdalom- és szövődménymentes, örömteli boldog újévet kívánok én is Mindenkinek sok szeretettel
Kati
Boldog új évet, jó egészséget kívánok mindenkinek! 🍷❄🍀
Legyen az előttünk lévő év, az egészségé!
Jobbulást kívánok mindenkinek!
Sok puszi
Az autoimmunodról tudtál korábban is?
Manapság elég gyakori, hogy ráfogják az emberre. Ez a betegség elég megfoghatatlan.
Én 2000-től tudom, hogy autoimmunos vagyok. Elég hamar diagnosztizálták, mert a tüdőmben a nyirokcsomók szórakoztak. Azóta, 1 év szteroid kezelés után a tüdőm negatív, viszont 3 év múlva a lábamon keletkeztek csomók. Még szedtem szteroidot fél évig, majd még egy körben 3 hónapig, de a mellékhatásai miatt megfogadtam, hogy soha többet. Azóta tünetileg kezelem a csomókat. Azt tapasztaltam, hogy stressz hatására jönnek elő, vagy gyulladnak be a régiek.
Ezért tartottam a nőgyogyis műtéttől is, hogy nehogy elinduljanak a csomók, mert ami kint van, az bent is lehet. A végén a lábamon lett egy újabb a szorongás következményeként.
Vigyázz Magadra, és ha egy mód van rá, kerüld a szteroidot. Persze, ha nincs más megoldás, akkor muszáj.
A lábdagadásra nem adtak vízhajtót vagy valami keringés javítót?
Jövő héten megyek urológushoz. Hőemelkedés nincs, viszont továbbra is jön a húgycsövön a váladék és fáj a pisilés vége. Lehet nekem is vesekovem lenne? Keddi negatív vizelettel mire gondolhatnék még? Esetleg elcserélték a mintát? Már nem tudom mit gondoljak.
Más.
Laparoszkopnak indult, vágás lett belőle. A bal oldalt puklisabb, mint a többi helyen. Itt volt benne a cső. El fog múlni ugye?
Ne félj,nem volt fájdalmas vizsgálat urologian
Nekem csak vese Uh volt, meg vizeletet nézett mikroszkóp alatt, de ez karácsony napján volt, és felénk ügyeletben leszarják mi van veled
Nem vagy jobban?
Hoemelkedesed van még?
Mikor mész?
Kitartás
Autoimmun 😣😣😣
37.6 most. 1 órája vettem be fájdalomcsillapítót.
135/105 p 98
Gyógyszerekkel
Irány az ágy erre az évre...
Az urológián milyen vizsgálatokat végeznek el, ahhoz hogy kiderüljön mi a probléma? Igen csak félek tőle, de pláne 2 hetes műtöttként.
Hogy lehet az, hogy az egy héttel ezelőtt leadott vizeletmintám negatív lett, és még sem vagyok rendben?
Szia!
Mit mond az orvos, mi oka ennek a rengeteg tünetnek?
Sziasztok!
Olvaslak Benneteket, mindenki alakul kisebb-nagyobb zökkenővel.
Pisigondok nálam is vannak, konkrétan ha nem jutok el a mosdóba, 10 perc múlva garantáltan bepiss..... 😎😎😎
Minden erőfeszítés ellenére.
A "tojasaim" jól vannak.
Én kevésbé.
Ma voltam orvosnál. Nagyon vizesedek, fáj minden izületem. Liftezik a vérnyomasom s állandósult a hányinger.
Az egyik csata letudva, de a háború folytatódik.
Sajnos vagy szerencsére nem vagy egyedül. Sajnos, mert sokan vagyunk, szerencsére, mert egymást segítjük, építjük, támogatjuk.
Ha már az orvosoknak nincs ideje a teljes "felvilágosításra", legalább mások tapasztalataiból tudunk okulni.
Nekem is sokat segítettek a többiek. Megnyugtattak a műtét előtt, utána tanácsokat adtak.
Őrülök, hogy rátaláltam az oldalra.
Lassan összehozhatnánk egy személyes találkozót:):)
Azt javasolnám neked ne várj januárig, holnap menj és írass antibiotikumot akár háziorvossal
Én sumamed-et kaptam, tegnap délben bevettem és ma sokkal jobban vagyok
Pisilés is jobb már picit
Sárgás barnás rozsaszines valami nekem is van
Kell pihenni de Probalj sokat sétálni
Jobbulást kivanok
Aki jobban van annak örülök, aki nem annak pedig jobbulást.
Ma vagyok 2 hetes. Jelenleg két napja küzdök a szúró fajdalommal, és ma bekeményedett a varratnál. Pedig egész nap feküdtem, wc-re és enni keltem csak fel. Ez másnál is előfordult? Ha fent vagyok, haskötő nélkül nagyon rossz. Pisi gondom továbbra is megvan. A tisztasági betéten sárgás-barna nyom van az "első kijáratnál". Ha nem javul, el kell mennem az urologiára január elején. Várom a cataflam hatását.
Jajj tényleg, erre nem gondoltam,
Hát ne is , mert neked is kijutott már a rosszból
Most a jó dolgok jönnek majd
Igen, nekem is ez hiányzott szinte a legjobban. Nem iszom, nem dohányzom, nem lóversenyezek, viszont imádok hétvégenként 1-1,5 órát a kádban ülve olvasni.
Nyugi, hamar eltelik az a 4 hét.
Az viszont jó hír, hogy a hőemelkedés elmúlt. Vigyázz továbbra is Magadra.
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?