Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Kata! Egyetértek! Én is így gondolom mivel sorstársak vagyunk, a támogatás a jótanácsok nagyon sokat segitettek nekem is
Így ismeretlenül is fontosak lettetek, napi szinten eszembe juttok
Nagyon sajnálom hogy csak műtét után találtam rátok
Kitartást a munkához, hamar visszarázódsz meglatod
Tegnap voltam 4 hetes, Nekem jót tett hogy elkezdtem dolgozni, bár én csak 4percet autózom, és napközben haza tudok jönni 1-1 orat pihenni is ha szükséges
Vesém is elég jó, pici rozsaszines barnás néha Veres valadek jön még
Hétfőn megyek laborba
Katonca gondolok rád ,majd írj
Mariann jó pihenést, kapcsolj ki
Új lányoknak egy nagy kalappal a műtéthez, minden rendben lesz
Nagy ölelés és gyors felepulest minden lánynak😘
❤❤❤
Nagyon jó lenne egy találkozó 😍
Nekem is Hashimoto-m van. :/ Neked is?
Áh, ennyi víz meg izom a világon sincs :D
Sajna a régi gatyáim sem jönnek rám.
Más. Nem tudok valami nagyon jó és nem méregdrága proktológust Budapesten?
Nekem sajnos ez is a műtét szomorú következménye. Végre nem vérzek az egyik helyen, most megy a másikon, ha értitek :(
Mandra!
Nem lehet hogy víz van rajtad és nem igaziból híztál?
Rajtam 1-1,5kg ingázik de van amikor 2nap alatt jön-megy?! És többször van hogy reggelre érzem, hogy dagadt a kézfejem és ha megnyomom tovább ott marad a nyoma, a szemhéjam is megduzzad ilyenkor és sokáig könnyezik, mielőtt lemegy. Persze ez nekem lehet a pajzsmirigyemtől is..
Na, meg az izom nehezebb ám, mint a zsír! Szóval ha elkezdtél edzeni, akkor érdemes a súly mellett a körméreteket is mérni, mert simán lehet, hogy a súly emelkedik (mondjuk talán nem ennyit) de a körméretek meg csökkennek!
Üdv,
Edit
Lányok! Ma reggel ráálltam a mérlegre és azt hittem elájulok. 7 kilót híztam az elmúlt két hónapban. S az ijesztő, hogy nem áll meg. Elkezdtem itthon edzeni plusz a kajálásra is figyelek. Ne máááár.
Nem voltam az sztk-ban. Azóta nem véreztem. Egyenlőre még gondolkodom, mit lépjek.
Én is benne lennék a találkozóba! Bár nem vagyok egy csacsogós típus élőben. :)
Köszi Kata! Én is így érzem 💋
Én már az “öregebbek” közé tartozom a 3 hónapos műtéttemmel de nem telik el nap, hogy ne olvasnám a fórumot mert izgulok mindenkiért aki még problémákkal küzd vagy műtét előtt áll.
Sokat köszönhetek nektek!
Atinah, hidd el, nagyon sok erőt ad, hogy itt hallgatóságra és támogatásra találsz. Valós tapasztalatokat osztanak meg Veled és nincs tabu.
Szerintem a létrehozónak a kíváncsiság volt a célja, de úgy látom, hogy a dolog átfordult és egy szuper támogató csapat szerveződött.
Az első bejelentkezésem óta kb. 10-15 stabil emberrel tartom a kapcsolatot, már az is felmerült bennem, hogy szívesen találkoznék velük személyesen is, hiszen életem egyik legintimebb részének lettek részesei.
Bátran mondhatom, hogy jó barátokra találtam:):)Igaz? Katonca, Fmadri, Lisa35, Csakpihe, Mandra, Inmariann, Mnikii, Vony, Hobovitéz, YallaH, Diti1968, Békaq, Kathy07 és te is AtinaH. Bocs, ha valakit kihagytam.
Vony, AtinaH
Gondolok rátok ❤❤❤
Kedves Vony!
Neked is minden jót, szorítunk érted nagyon! 🍀
Igen, meg fel is varrja.
De mondtam, hogy akkor mára hüvelyem is csinálja meg.
Valamit valamiért.
Mariann, most ne is gondolj újabb műtétre, most élvezd a szabadságot! Jó utat! :)
✈😉✈
Kata!
Voltak jelek, de most ahogy megbolygatta ott lent, 6 hét alatt már lecsúszott a hólyag ennyit 😣
Kedves AtinaH!
Nekem is szoktak pánikrohamaim lenni, hogy őszinte legyek horror volt az a kb. egy hónap amíg a műtétre vártam. De a kórházba kerüléskor érdekes módon a tényleges vészhelyzetben nem jött elő. A szobatársaim mindegyike annyira támogató volt, hogy sosem felejtem el. Szorítunk neked!
Remélem, nem lesz olyan durva, mint a múltkor. Nagyon szorítok, hogy a sönttel együtt a kő maradéka is kijöjjön.
Lélekben Veled leszek, bár itt csak lélekben tudom fogni a kezed.
Kedves Ibab!
Most kb. 2015-2017-es műtöttek vannak itt, de szívesen segítünk neked mi is amiben tudunk!
Ne hagyd magad legyőzni!
Tudom, nem egyszerű és szavakkal nem is igazán tudunk megnyugtatni. Ezt Neked kell fejben eldöntened, de próbálj meg mégis bízni bennünk.
Nem lesz baj, nyugi.
Mariann,
tudom, hogy műtét után írtad már, hogy ez a hólyag gond várható, de ezt akkor honnan tudta előre a doki?
Volt valami szervi oka?
Ezt a hozzáállást ragaszd rá AtinaH-ra. Mivel egy időben műtenek, hátha Neked elhiszi, hogy nem kell parázni.
Persze a pánikbetegség mellett nagyon nehéz lehet a műtét előtti para. Én is kikészítettem magam pánikbetegség nélkül is.
Fel a fejjel, minden jó lesz, itt pedig sokan drukkolnak Nektek.
Sziasztok!
Ma voltam kontrollon.
Odalent s odabent minden rendben
A seb szép, a belső varratok még javaban dolgoznak. Mivel iszonyú gyenge a kötőszövetem, ezért a legerősebb anyaggal varrt, s ennek 6 hónap a felszívódása. De a jobb oldalon gyanúsan puha egy folt. Bízunk benne, nem nyílik tovább.
De.
Sajnos a vizelettartás nem igazán megy. Megnézte, s a hólyag már most betüremkedik a hüvelybe.
Úgyhogy átbeszéltük, elmondta, hogyan történik, mivel jár.
Szóval novemberben (mikorra lemegy a szezon nekem) újabb nagyműtét. Addig lélekben s betétben elviselni a bepisilést....
Holnap elrepülök a második otthonomba, de jelentkezem.
Szóval folytatódik a szappanoperám.
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?