Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Nagyon szívesen, igazán nincs mit , mert őszinte szívvel mellettetek vagyunk egy páran a régiek közül !
Ahogy Kék Lilla írta,sokszor nincs energiánk a napi munka után nyomon követni a friss történéseket , mert tudjuk, hogy mindig van segítő, biztató szó a tanácsot kérők számára ezen az oldalon .
Magam 2011--ben estem át hüvelyi úton a méheltávolításon a petefészkek maradtak. A szövettan teljesen váratlanul egy 1,5 cm-roszzindulatúvá vált miómát igazolt az eltávolított szövetdarabok között.
tehát én 2011-óta számítok túlélőnek :))
Bár én dupláztam, mert 3 év tökéletes egészség után 2014-ben kiújult a daganat,és a hashártyámmal együtt egy férfiökölnyi tumort kellett a kukába dobni belőlem. Ezt már teljes hasi feltárással csinálták, akkor távolították el a petefészkeimet is.
Azóta túlestem mindenféle kezelésen, kemón, sugáron, banyakóron de élek és ezerrel dolgozom!!
Ezt a szuper csapatot ami itt van Hihetetlen, hogy ennyi év után előkerültek a “régiek” Öröm olvasni benneteket!
NAGYON JÓ,IGEN!Sokszor benézek és csendben drukkolok mindenkinek.
ajjjh de imádom ezt a banya-tanyát!!!! :-D
Ugye milyen szuper este ez? Szuper, hogy így összejöttünk! Már én is lemondtam róla, hogy valaki bekukkant , aki emlékszik még rám:))
Remélem jól vagy, szerencsére úgy repül az idő...Már olyan távoli múltnak tűnik, hogy nem is tudok mit írni a műtéteimről , csak örömmel olvasom, hogy mennyire jó kis közösség van még itt mindig.. Puszillak: ági
Én egy" 4 éves"Wertheimes vagyok.Mindent túl lehet és túl is kell élni!
Köszönöm szépen, én is nagyon örülök ám Nektek!!!!
Csak a napi 14 óra munka meg az utána való muszály- regenerálódás kitölti a gondolataimat és az időmet.
De most nagyon jóóó!!!!
Puszi drága Loren!!
Lilla
Köszönjük a biztatást! :)
Már az fél gyógyulás, ha otthon lehet az ember a szerettei körében! Hidd el, napról napra jobb lesz! Türelem! 😘
SZISZIÁGIIIIII!!!!!!HIHETETLEN!!De jó,hogy ma nem dolgozom és itt lehetek!Puszi MINDENKINEK!
Drága KékLilla! Nagyon örülök neked!
Ezért szerettem volna én is, ha kiveszi. De nem tette. Főleg, mivel a másikat is olyan ciszta miatt kellett kivenni, ami nem szívódott volna fel. Sajnos ez nem az én döntésem volt.
Erről nem, de jövő héten pont mennem kell hozzá, majd megkérdezem.
Köszönöm biztatást! Holnap kiszedik a kapcsokat holnapután a varratokat és mehetek haza!! Talán jobb lesz!
Sziasztok Drága Lányok!!
Mindenkinek BÚÉK 2018.itt az oldalon!!
Ma úgy látom veterán találkozó alakult ki, mert Ibab, Lios és én is nagyon régi motorosok vagyunk:))
Új kislányok ne aggódjatok amíg mi néha felbukkanunk, mert a legrosszabból is ki lehet mászni amíg van valaki, aki segít jó szóval és saját tapasztalattal!
Igen.Nekem azt mondta egy állatorvos hogy pulykát ha lehet ne együnk inkább, mert ő az aki kijár a telepre injekciózni őket, és tudja mit ad nekik. Gondolom a
lábasjószággal hasonlóképp van
nagyipari szinten.
Ez az este tényleg mindent visz!!!Szerintem most sokan örülnek!! Puszi Ági
AZ jó, ha ellenőrzi, de megjegyzem nekem is egészséges volt mindkettő. De kivették a méhemet és a ciklusom ment tovább. Nem tudott hova ürülni, cisztásodott, endometrózis képzodott, mondom a 24. órában kaptuk el a kis genyát. Daganat volt a burokban már. Éreztem,mintha megjönne, ciklusom volt, csak épp méhem nem. Tehát nem kell nagy képzttség,hogy rájöjjünk ez egy rendszer. Amikor eltávolitották a petefészkemet, a nővér mondta,hogy ne aggódjak,nem egyból ürül ki a hormonszintem.Lesz időm pótolni. Egyenlőre ösztrogéntilos az étrendem, pl.szóját sem szabad ennem.POnt ezért nem eszem hust sem, mert a nagyiparban a növekedéshez, a megfelelő szaporodáshoz, tejeléshez a haszonállatok ösztrogén hormont kapnak és azt mi megesszük. Ezért a sok mióma pl.s ezért a sok meddő pasi, mert a hússal nagyon sok női hormont vesznek magukhoz. A kitejelt tehénnel mit csinálnak?? Megy marhahúsnak.
kb 6000 pénz, de honapokig elég és nincs mellékhatása. MEgéri!!!!
VÉGRE TE IS MEGVAGY!NEKED IS BOLDOG ÚJ ÉVET!TÖK JÓ EZ A NAP!!
Arról nem beszélt neked a dokid, hogy ilyenkor mik a kilátásai a petefészeknek? Minap a lányokkal éppen erről beszélgettünk, hogy méh nélkül meddig működik egy petefészek? Mert erről sem nagyon beszélnek az orvosok.
Drága Valikám boldog új évet Neked!!! A férjemmel most bontottunk ki egy üveg pezsgőt hogy végre megkerült Ibab!!!!
Puszi sok-sok!! ági
Ilyen tüneteim még nincsenek, mert egy petefészkem megmaradt. A dokim azt mondta, ha műtét közben egészségesnek találja, akkor meghagyja. Én szerettem volna, ha azt is kiveszi egyből, de azt mondta azt nem javasolja, mert akkor egyszerre szakad rám az ég, és nincs ideje felkészülni a szervezetemnek a változásra. Persze most félévente mennem kell ultrahangra, ahol ellenőrzi a megmaradt petefészket.
Már én is olvastam a vad yam gyökeres krémről. Gyakorlatilag növényi hormon, de megjegyzem ménkű drága, - ha jól emlékszem. Persze, ha segít a kellemetlen tünetektől megszabadulni az embernek... A szapora szívverésre is jó.
Hát ha lehet, ne öregedjünk hirtelen! :D
Költöztünk nagy meló volt, elengedtem az első 50 évemet. Uj világ van Drágám! De itt vagyok megint Veletek :-D :-D puszik!
HÚÚ,DE JÓ,hogy visszakaptunk IBAB!!!!
bocsánat: érdús területre....csak az autocorrect kijavitja az irásomat. Szóval a krémet érdús területre, csuklóra, vénára kell kenni.
Nem kaptam , de akartak adni .Egy jó belgyógyyászom mondta,hogy inkább a progeszteron krémre van szükségem, esténkét az alhas bőrébe és érdős területre kenve. A neve yam gyökér,n9vényi hormon. Kutya bajod lesz tőle, de hasznos. nincs hiszti,nincs hőhullám,nincs jszakai vezérhangya. Ha valakinek hüvely, vagy hólyag süllyedése van, az kezdjen kollagén kapszulát szedni,természetes anyagokból áll, a Biotech forgalmazza. Ezeket mind szedem. A franc sem akar öregedni. :-D A Q10 pedig sokat segit, ha szapora a szivverésed a banyulástól. Ebben a korban már nem nagyon termelünk Q10-et és kevés van belőle a szervezetben .Ezért vagyunk fáradtabbak és ingeröltebbek. Egy németországi laborvizsgálaton derült ki,hogy a béka segge alatt van a Q10-szintem. MOst már jó. Olvassatok utána, az orvosi rendelőkben nem reklámozzák,mert nem gyógyszer!
További ajánlott fórumok: