Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Melcsi75!
Varratszedés megvolt?
Fáj???
Szia Bémarcsi!
Nekem 6 nappal lapar után már lapos a hasam.
Fú szegénykém. Szopogass cukrot, orcseppezz.
Nekem a lapar után rögtön durva köhögő ingereim voltak. Ilyenkor szopogatós haals cukor, leül hasfog és próbál nem megfulladni. 2 napig cukorral a számban félig ülve aludtam.
sziasztok!
egy kérdés. Mútét után vagyok fél évvel, laparoszkóposan. azóta óriási lett a hasam , és nagyon fáradékony lettem. Normális-e ez? Van-e másnak is ilyen problémája?
Köszi
Fene tudja mi okozza! De a genetika tutira belejátszik! Nagyanyámat kipakolták. Anyámat kipakolták. Engem kipakoltak.
Még jó, hogy nincs lányom, akkor parázhatnék, hogy ő is erre a sorsra jut.
Köszi lányok a bíztatást! Nagyon jó végre túllenni a műtéten. Persze, hogy fáj, de nekem pl nem rosszabb, mint a császár volt. (volt belőle 3). Azt mondta a dokim minden rendben ment és ha így marad (miért ne maradna így) akkor pénteken mehetek haza.
Én sem gondolom, hogy ez nálam lelki eredetű baj volt. Anyu is kínlódott jó darabig, de nála időben elmaradt. Nálam viszont elég hamar előjöttek az elhúzódó, darabos menstruáció, de mostanra már a 2-3hónapnál meg sem álltam. Semmilyen gyógyszerre nem reagáltam. A családi életünkben szerencsére semmi probléma, a férjemmel is harmónikus, szép kapcsolatunk van. Szerintem genetika csak nálam intenzívebben előjött, mint anyunál.
Sziasztok!
Ma van a 4. hét.
Hát nagyjából most kezdem érezni, hogy talán leszek még a régi.
Tegnap és ma is teljesen jól vagyok. Kicsit fáj még, de ez teljesen elviselhető már. Kisebb pihenésekkel bírom a laza házimunkát. Ma már unokára is vigyáztam. A beleim is mostanra álltak helyre.
Ami zavar picit, hogy a hasam nem akar visszalapulni 😀. Még mindig olyan pufi, mint műtét után.....de ez legyen a legnagyobb bajom....
Kedves "friss" sorstársak, KITARTÁST!!!!
Van fény az alagút végén 😘
Hajrá Gkkati!
Róka után sokkal szebb az élet.
Drága Kajszi72!
No én 5 naposan erre a "rossebb se tudhatja" nevüre vagyok kíváncsi🤗
Az a baj a lelki okokkal, hogy ugyanazt az élethelyzetet mindenki másképp viseli.
Én földhözragattabb gondolkodású vagyok. Van 2 gyerkőcöm, az emberemmel kijövünk egymással. Mégis 3 éve a menzesz 3napja totál padlóra küldött, bármivel próbálkoztam. Torna, táplálkozás stb. Egyre vérszegényebb és ezáltal gyengébb lettem.
Most kaptam egy lehetőséget hogy megerősödve, a vérzéstől nem rettegve újra szembenézzek az okkal/okokkal. Csak nem tudom hol az ellenfél?😀
Biztos van köztetek aki valamit máshogy szeretne csinálni.
Kérlek osszátok meg a terveiteket, ha lehet.
Próbáltál utána nézni, hogy milyen lelki oka van? Vagy mindenkinek más?
Engem is érdekelne!
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?