Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Gondolom mondták volna,ha kell.Max hívd fel és kérdezz rá,hogy kell vagy nem :)
Nekem is volt vervetel mielott kiengedtek ,akkor megnyugodhatok ?
Igy van! Új célok és ez a legfontosabb! Mi is neked ,itt vagyunk irj nyugodtan ! 🥰🙏😇
Tényleg 😂😂 akkor szerintem eddig nekem is onnan vették ki a petefészket,petevezetéket(ráadásnak az megvolt tömlősödve) ....erre nem is gondoltam 🤪 csodálkoztam is h hogy férhetett ki de aztán nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel tovább 😁🤪
Köszönöm.Sajnálom nagyon hogy ennyien küzdünk ilyen problémával és nagyon hálás vagyok minden bátorításért jó szóért.Azért hogy van aki megossza tapasztalatait ,bár ne kéne.Nem jó ez sehogy sem de nem tehetünk mást mint elfogadjuk amin változtatni nem bírunk és új célokat tűzzünk ki.Mindenkinek jó egészséget kívánok!
Semmi betegsegem sincs szerencsere ..
Valószínű.A két császárnál,az egyiknél kellett,a másiknál nem kellet szúrni utána.De mielőtt kiengedtek volt még egy vérvétel,lehet,hogy az alapján döntik el,kell-e vagy nem
Én megkérdeztem tőle,hogy árulja már el,hogy azon a három pici lyukon keresztül,hogy a viharba vette ki???Sejtelmesen mosolygott,hogy egy másik lyukon :D
Akkor úgy látszik orvos a válogatja ,van aki ad van aki nem de biztos vagyok benne h függ az alap állapottól kinek milyen betegsége is van ezen kívül ...
Hmmm akkor nekem is úgy fogják lehet ,mert ott fog kiférni ? Nekem is megy a méhnyak ...gondolkodtam is h hogy fog kiférni azokon a kis lyukon ....lapparal megy akkor majd a műtét és hüvelyen keresztül veszik ki ...53x51 mm es a méhem ,
Az orvos is ezt mondta neked ,Ő meg csak tudja! én nem féltem h itthonra nem kaptam nem is kérdeztem ,minden nap lementem sétálni ne csak a lakásban mozogj vagy a ház korul hanem menj sétálni ! Ezt mindenképpen javaslom! C vitamint nem tudtam ,de én pl most is szedek !ha nincs magasvérnyomás bármilyen erekkel kapcsolatos betegséged akkor azért nem adtak ! Nekem semmi nincs 🙏
Nekem lapar volt és mint utólag kiderült,azt is hüvelyen keresztül vették ki,mivel a méhnyakat is el kellett távolítani.
:O Én kaptam,10 napig kell szúrnom.Bár az már letelt,de én ügyesen kihagytam kettőt :D nem egymás utáni napokat,úgyhogy ma még van egy.Azt mindjárt be is szúrom.Ne bánd,hogy nem kaptál,itthon valahogy rohadtul fáj.Meg azt mondták,hogy most ne a hasamba szúrjam,hanem a combomba.
Ertem ,mozogtam es mozgok is de azert furcsalottam...akkor ne feljek ?
Szia! Szerintem azért nem kaptál mert hüvelyi volt neked és ugye azzal könnyebben lehet mozogni ,én lappar kettőt kaptam a korházban ...itthonra nem mert ahogy irtam mindent elkövettem már a korházban is sétáltam h ne kelljen adni itthon ,annyira paráztam az itthon szúrástól🤪🤪
Győzni is fogsz! ☝️👌👍!!Még nagyon friss ez a hír neked, de hidd el minden rendben lesz ! ♥️🙏🤞
Sziasztok !
Lenne egy kerdesem .Nem kaptam veralvadasgatlot sem a korhazban es ithonra sem az orvos szerint nem szukseges .
Szedhhetnek e valami termeszetes verigito taplalekkiegeszitoket s Ha jol tudom a C vitamin is is jo es a halolaj kapszula .... szerintetek ?
Kajszi?
Szorítunk,minden rendben lesz így kell lennie🤞
Köszönöm szükségem is van rá.
Köszönöm.Igaz fontos a pozitív hozzá állás.Kicsit küszködök de felül kell kerekednem.Nem fogom hagyni hogy a deprrsszió győzzön..Mindenkinek aki előtte áll kitartást aki pedig túl van rajta mielőbbi gyógyulást felépülést kívánok.
Köszönöm próbálok amennyire lehet pozitív maradni küzdök a "démonjaimmal" de nekem kell győznöm.Tegnap azt sem tudtam melyik bolygón vagyok nagyon levert a hír de mindenki azt tanácsolja próbáljak pozitív maradni az élet megy tovább és az nagyon nem jó ha depresszióba esek mert nehéz lesz ki jönni belőlle.Köszönöm nektek akik biztattok.Valamicskét nyugtat hogy utána is élhet az ember teljes életet és lehet vidám.
Köszönöm mindenkinek a sok biztatast. Nem sietek haza, mert messze lakunk, 130 km a klinikatol. Inkabb pulssz par nap... :-)
Szia! Én is Timi vagyok, többen vagyunk mi itt Timik ;) hasonló cipőben járunk ,csak én 47 éves vagyok, nekem sincs gyermekem....én már rég elfogadtam, nem tudták megmondani tavalyig h miért ,csak mikor műtöttek h elterjedt endometriozisom van ....tudom nem könnyű elfogadni ha nem lehet baba, de hidd el h a nélkül is lehet teljes életet élni és én boldog vagyok, hogy élek és boldog vagyok a férjemmel ♥️Örülök az élet adta apró örömöknek! És ez nagyon fontos ,hogy lásd meg mindenben a jót és ne csak a rosszat negatív dolgokat! Fő hogy égészség legyen! Jól tetted h kisírtad magad mert az kell ! Én is igy tettem ,de már másnapra megráztam magam ,fel szívtam és megy az élet tovább,vigyorgok jókat nevetek ! 😁😁 ráérek kicsit izgulni dec 19-én akkor műtenek lappal ,nekem ez lesz a harmadik ....biztosan olvastad már! Mindegyik előtt kicsit izgultam ,betartottam mindent amit mondtak a korházban,már műtét napján este kivették a katétert,nem sokkal pisiltem is...és már a korházban amennyit tudtam sétáltam ....Szóval fel a fejjel, légy erős ,itt segítünk neked még ha csak virtuálisan is egy két jó szóval ! Az egészség mindennél fontosabb! 🙏😇🌸Bármilyen kèrdésed van irj :)
Igen,tudom ! Nem lesz semmi baj nagyon szorítunk neked! Lélekben mindenki veled lesz ! 😇🙏🤞
Justina, igazából tök mindegy, hogy 5 vagy 7 nap kórház. Gondolj arra, hogy biztonsággal akarnak, fognak elereszteni és ez megnyugtató.
Persze benne van a bugi az ember lábában, mert túl van rajta, vágyik a saját ágyára a hegymászó bogárpózban henteregtető kórházi ágy helyett, de fő a biztonságérzet. Az első pár napban otthon is csak totyogás és sok pihenés van.
Aprósütit most érdemes sütni. Lefoglal, kifáraszt és az idő is jobban telik. 🌻
Szia. Az egynapos majd tisztáz dolgokat arról, hogy mi is van ott belül.
Talán ha más irányból nézed a dolgot, az segíthet feldolgozni és tovább lépni másfajta célok felé.
A testünk akár egy szerkezetet, ami néhány elromlott alkatrész kiiktatása után is jól működik, bár néhány funkcióját elvesztve.
Mint a gőzölős vasaló, amiben elromlott a víztartály. Vasalni tök jól tud, a kábelek épek, a kapcsolók is működneknek, a talpa szuper, sose kozmál oda... a vizet meg majd flakonból spricnizzük. 😀
A műtét gondolata paráztató mindenkinek, és ez tök normális, de nagyon sok múlik a hozzáálláson, az elfogadáson. Ha úgy gondolsz rá, hogy megszerelnek, a lehetőségekhez mérten megjavítanak, hogy tovább működhess, az fél siker a gyógyulásban. Szinte majd várod már, hogy meglegyen a dolog, hogy tovább léphess, hiszen terveid vannak. A soraidból úgy vettem ki, hogy ennek a megközelítésnek a magja már benned van. 🙂 Kalap kakit mindenhez!
Igen, de nekem a nyirokcsomokat is el kell tavolitani. :-(
Én is csütörtökön feküdtem be, pénteken műtöttek, kedden pedig már jöttem haza.
További ajánlott fórumok: