Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Sziasztok!
Olvastam a párbeszédeiteket, és csak annyit tudok mondani rövidül a hüvely mérete :( kb 10 cm + -) én megkérdeztem nyíltan az orvostól ő pedig őszintén válaszolt.
Lessz katetered amit masnap kivesznek ,a huvelyedben is lessz egy gezcsomo ami nem faj de kenyelmetlen azt 2,nap mulva veszik ki .Nekem a petefeszek maradt csak a tobbi minden ment .Fajdalom nincs csak olyan mintha menszeszelni keszulnel ,az elso nagy vc nem lanyalom
Hogy rovidult e a huvely azt nem tudnam meg megmondani majd ha elkezdem a hazaseletet addig meg van.
Sokat setalok ,de hamar faradok neha szedulok de a kozerzetem jo es azert megiscsak egy mutet.Verzes ..mar alig alig par potty azis csak vallami barna vagy csak valami husle szeru .Sokkal konnyebben ment mint gondoltam
Szia Shaiya! 6 hetesen nem nézett meg a doki? Nekem akkor volt kontroll. 2 hónaposan még nekem is bőven volt hurkám, bár ahogy teltek a hetek, apránként simult ki, nem vastagodott.
Pihensz eleget? Gondolom dolgozni már visszamentél, milyen jellegű munkát végzel? Szerintem ha előbb visszamész a dokihoz, max megnyugtat,hogy megnéz, ne gondolkozz azon, hogy előbb mész. A frontokat szerintem mindenki érzi, de folyamatosan nekem sosem fájt.
Majd írj, hogy mi van veled, én is sokszor benézek.
Akkor jobbulást Timcsi, rosseb a bacikba...
Velem is megtörtént, csak a nagyműtéttel. A következő dátum előtt önkéntes karanténban voltam és kaptam gyogyót is a légúti immunitás erősítésére. Kitartás és fokhagyma! 🌻
Így is van ez.
Idejön egy új lányka, elmondja a történetét tanácsokat eligazítást lelki töltést kap aztán túlesik a műtéten és utána ő is segít a következőnek. Így van ez rendjén!😊
Szia Demtimi!
Lassan két évvel a műtét után Én is itt vagyok, napi szinten követem a sorsokat és osztok meg tapasztalatokat.
El ne menj 😊!!!
Üdv: 💖Timi
Sziasztok!
Szebeni Marika üzenetét tolmàcsolom:
Túl van a műtéten, ma màr jól van. Tegnap műtötték délután. Mindenkinek kitartást kívàn, és azt üzeni, hogy ne aggódjon, aki a műtét előtt áll.
Maradj légyszi!
Engem már 3 és fél éve műtöttek, tehát ásatag tagnak számítok ebben a fórumban. Én is maradtam, mert érdekel a sorsotok, néha hozzászólok. Ritka az aki évek múlva is itt van. Bár akadnak lányok.
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?