Megszűnt a Sláger Rádió és a Danubius (beszélgetés)
én is hallgattam néha innen Eerdélyből a Sláger rádiót..nagyon tetszett a müsora.
nagyon sajnálnám ha megszünne...:(((
Nah, mi van a hírekben az egyik oldalon? :DD
lemondott az ORTT elnöke :)))
bár lehet semmit nem jelent :((
egy időben a Danut hallgattuk,
mostanában a Slágert,
így mindkettőt sajnáljuk, az egész család :((
Undorító, felháborító abnormális!!!!
Úgy látszik, itt már mindent megy lehet csinálni.
Nem szégyenlem, imádom a Bumerángot, tényleg szomorú vagyok. És pislogok, mint hal a szatyorba, hogy most mi is van??????
Hát nem erre a rádióra gondoltam.
De téyn hogy a két nagy Tv csatorna is sok népbútító műsort ad! Amire semmi szükségünk.
De a rádiók sok infót és segítséget adtak a zenéken kívül.
Persze nem állítom hogy ez vagy az nem hozza szóba néha a politikát de nem az a fő dolog.
Komoly hír nem az időjárás és az utinform.
Ez a baj.
Hát azért ezek a zenei adók nem poliikai adók voltak. MÉg ha néha szóba is jött.
Most viszont kifejezetten zene nélküli politiki beszélgetős adók lesznek. És azért itt mert ez a két hely csak ami országos.
Eddig is a politikáról szólt, csak nem tűnt fel.
A zene mellett azért igen aktívan lobbiztak a fiúk a jelenlegi kormány mellett.Hol finoman, hol durvábban. Amit pedig hírközlés terén tettek, az a totális agymosás kategóriája.
Egy kis zene, egy kis lobbi a kettő között pedig csak semmi komoly hír, még rájön a hallgató milyen csúnya világban él.
Felháborít,hogy mit meg mer engedni magának néhány magas pozícióban lévő ember.Elgondolkodtató,hogy a döntéshozatalkor az ORTT elnöke Majtényi László kivonult,mert szerinte törvénytelen a döntés.És ami a legmegdöbbentőbb,hogy a döntés hírére esett a forint.Mert a külföldi befektetők ebből azt vonták le,hogy ebben az országban az önös érdekek előbbre vannak mint a demokrácia.
A Slágeres halgatók piros a Danobiuszosok kék szalag kitűzésével szolidarizálnak.
Én maga az eljárással nem értek egyet,úgyhogy mindkét szalagot kitűzöm.
Azért valamiben egyetértünk: igen, szüntessék csak meg a TV2-t és az RTL Klubot is nyugodtan, mert úgyis csak lehúzza ennek a szellemileg amúgy is gyorsan hanyatló országnak a színvonalát.
;)
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?