Megszűnt a Sláger Rádió és a Danubius (beszélgetés)
Lehet, hogy még ezeknél is jobb lesz az új. Annak idején sajnáltuk a Calypsot, pedig jobbat kaptunk. Majd kiderül.
Én pl. azt sajnáltam, amikor a Radio Bridge megszűnt.
Bocskor nélkül az egész reggeli műsoruk semmit sem érne. Pont azért, mert csipkelődős, irónikus stílusa van, és ezt sokan csípik. Lali nem mindig merné kimondani azt, amit a Bocsi.
Hallgasd meg az esti, Lali királyos műsort. Röhejes. Uncsi az egész.
Én sem rajongok a Bocsiért, nem kell félreérteni, de ő a Lajos nélkül is boldogul. Fordítva már nem lenne ez igaz.
a Danubiust nagyon szerettem, de elviselhetetlenül rossz minőségben volt fogható Békés megyében.
A Slágerből csak a Bumeráng meg a Lali király ért valamit, zeneileg nulla.
Amúgy nem hiszem, hogy valahogy ne maradnának fenn ettől függetlenül...
Az Advenio nyerte a Danubius Rádió frekvenciájáért folyó versenyt, míg a Sláger helyén az ORTT döntése értelmében az FM1-konzorcium adhat ezentúl. Az Index információi szerint az Országos Rádió és Televízió Testület mai ülésén elbukott az elnök Majtényi László javaslata, nem zárták ki a két pályázót azért, mert irreálisan magas koncessziós díjat ajánlottak. Az Advenio árbevétele 55 százalékát, az FM1 a felét ígérte, holott a rádiós piacon ekkora nyereségrátát lehetetlen elérni.
Információink szerint az Advenio és az FM1 konzorcium is úgynevezett sales house-rendszert dolgozott ki, amelynek lényege, hogy a reklámidőt külső cég veszi meg és adja tovább, tehát a nyereség jelentős része ott a cégnél realizálódik. Úgy tudjuk, az árbevétel fele így körülbelül évi 300-400 millió forint lesz várhatóan.
Az ORTT ülésén információink szerint 12:10 arányban szavaztak az elnök kizárásra vonatkozó javaslata ellen, úgy tudjuk, Tímár János, a szabad demokrata delegált nem vett részt a döntéshozatalban. A nyertes rádiókat az MSZP, a Fidesz és a KDNP delegáltjai támogatták. Maga Majtényi László az első körben nem is szavazhatott, de nem is várta meg, lesz-e második forduló, távozott az ülésről.
Tényleg?!
Én a Danubiust bírom nagyon, és sokat hallgatom, a slágert nem annyira, de sajnálnám mindkettőt:(
Sajnálnám mert a Slágert rádiót szeretem.
Mint minden az is a pénzről szol.
Kinek tapostak a lábára?
Biztosan sok pénze van....:((
Sajnálnám! Rengetegen hallgatják nálunk is!
Valaki csak tesz értük valamit...
itt minden csak a pénzről szól, szóval ha az az üzemeltető egy senki is, bizonyára egy GAZDAG senki.
Én csípem a Boros-Bocskor duót, de nagyon sokszor tettek politikai megjegyzéseket, ami nagy valószínűséggel nem tetszett a nagykutyáknak. Ezért volt ez az egész. A Danubius Piritós szintúgy.
Amúgy ha jól tudom, ez még nem egy lefutott ügy. Még bármi lehet.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?