Megszűnt a Sláger Rádió és a Danubius (beszélgetés)
Azt nem értem, hogy melyik mondatomat minősíted személyeskedőnek. Másold be ide, fejtsd ki. Beszéljük meg.
Az előző kérdésedre a válasz:
A téma - "Hallottátok? Megszűnik a Sláger Rádió?"
Erre te: "Végre! Már ideje volt megszüntetni ezt a két szennyadót".
Szíved joga "szennyesnek" minősíteni azt, ami nekem nem tetszik, de mivel ez egy nyílt fórum, ezért ne csodálkozz azon, ha némelyeknél kiveri a biztosítékot a megfogalmazásod.
Aki szelet vet, az vihart arat.
Amúgy meg nem rád szállva vagyok, csupán reflektálok és vitába szállok veled.
Nekem is lehet véleményem, vagy mégsem?
Csupán feltettem egy kérdést. Nem minősítettelek, sem téged, sem a zenét amit hallgatsz.
Vagy idézd a mondatomat.
Jól mondod. A két műsorvezető megalomán magaratása visszataszító volt. A hírszerkesztés pedig valóban manipulatív.
Az új adók közül az egyik olyan lesz, mint a Lánchíd, a másik pedig mint a Klubrádió. Tulajdonképpen ez a kettő fog átkerülni országos lefedettségre más néven.
Olvastam.
Szerintem félreértettél valamit.
Zeneileg sajnálom őket. Gyakran hallgattam a kocsiban.
Ugyanakkor az, hogy Bochkorék Isteneknek hívatták magukat, szerintem ízléstelen és nagyképű. Ugyanúgy, mint a legtöbb általuk kitárgyalt téma. Persze van akit ez nem zavar, hanem felvidít.Lelke rajta.
Ezen kívül a híreik cenzúrázottak, és manipulatívak voltak.
Kíváncsi vagyok ,milyenek lesznek az új adók. Ha Lánchíd típusú, akkor az hallgatható. Igényes zenéjük van, érdekes húsbavágó téma felvetéseik,
és tájékozódni is lehet körülöttünk zajló történések felöl.
Ha Inforádió szerű, az gáz. Abból elég egy.
A Calypso rádiót is valami hasonlóképpen csinálták ki anno?
Emlékszik még valaki?
És lépett új műsor a helyébe?
1./ Nem azt állítottam, hogy ők találták fel az interaktív rádiózást, hanem azt, hogy itthon ők indították el..
2./ Nézz utána, hogy az EstFm melyik évben indult...
3./ Ha ugyanannak a politikai-gazdasági klikknek a kezében volna, akkor nem fúrták volna őket ki a felajánlott több lével...
4./ Lehet, hogy a primitív humorizálás üdítőbb, a reggeli dugóban araszoláskor, a BKV-n zötykölődés közepette mint a politikai szájtépés, hangulatkeltés, és érzelmi manipuláció.
Az arrogancián és pökkhendiségen is jót lehet mulatni.
Amúgy meg te is fel tudsz annyi mindent mutatni, amennyit a Bochkorék elértek? Mert ha annyi szimpatizánsod van mint nekik, akkor megemelem a kalapom előtted.
Ha nem, akkor még dolgozz és tanulj az ÉLETTŐL. Sokat!
Na tessék! Már megint itt a politikai ócsárolás! Szörpike, mit gondolsz, a nyertes rádiók tulajdonosai között árjamagyarok vannak, akik pártfüggetlenek?
Nőjél már fel!
Azokat vidította fel, akik beérték a primitív humorizálással és akiknek nem fordult fel a gyomra az arroganciától és a pökhendiségtől.
Nem a két tehetségtelen pártkatona találta fel az interaktív rádiózást, és az EstFm nem koppintotta, mert ugyanannak a politikai-gazdasági klikknek a kezében van.
Kinek a pap, kinek a papné!
De azt nem ignorálhatod, és nem vitathatod el, hogy a Bumeráng reggelente bizony FELVIDÍTOTTA AZ EMBEREKET! És ők vezettek be elsőként egy olyan interaktív műsort, amit azóta sokan próbáltak lekoppintani. (pl. EstFm98.6 - most Rádió Café)
Zeneileg a többi rádió is csak a kezdetekkor igényes, és változatos..., aztán jönnek a naponta többször ismételt zeneszámok. És ez mindegyikre igaz, mint ahogy az is, hogy egyik sem annyira változatos mint amennyire lehetne.
????!!!!!
Te honnan gyütté???
Itt is lehet tiltakozni:
hallgatokaradioert
A reggeli dugóban és is őket hallgattam, teljesen feldobta a napomat!
Igaz 10 után egyből tekertem a RCafé-ra, vagy az MR2-re, de ezek után a Café-t NEM FOGOM HALLGATNI!
A Bocsiék helyében csinálnék egy új rádiót!
ej... mondom, hogy ez a sláger-danubius kérdésről szól... hanem arról, hogy november közepétől NEM TUDSZ nem politikai műsort hallgatni országosan... tök mindegy, hogy most ez épp a danubius-sláger kombót üti ki, vagy a juventus-roxyt, nem erről szól...
egy tetves diktatúrában élünk, kormánytól függetlenül. ébresztőőőőőő!
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?