Megszűnt a Sláger Rádió és a Danubius (beszélgetés)
tudod mit sajnálak!!!
Nem kötelező hallgatni,de azért te is hallgattad Úgye????
Hát akkor örömködj, én szomorkodom.
Lehet bennem van a hiba, de szívesebben hallgattam zenéket és a három barom ökörködését, mint politikusok hazug szavait, legyen az bármelyik oldal is.
Én szerettem mind a kettőt és a zenéket, is, amiket adtak...Szerintem kell egy kis szórakozás a jónépnek. Ha nem tetszett a téma, akkor kapcsoltam...a másik adóra.
Szörpike: Kissé szélsőséges vagy...a szórakoztatáshoz értettek...az hogy teli van velük minden más, az nem biztos, hogy az ő hibájuk...
jó k...tt nagy hülye vagy te szörpike, ha csak annyit látsz ebből az egészből, hogy megszűnik két szennyadó... tudod mi szűnik meg épp? a lehetősége a szabad döntésnek. ez nem arról szól, hogy szeretted-e valamelyik a két csatorna közül, hanem arról, hogy most már, ha AKARNÁL sem tudnál hallgatni országosan egy olyan rádiót, ami nem tetves kommunisták vagy a fasiszták idiótaságait nyomja.
de te, te abből annyit látsz, hogy megszűnik két szennyadó... gratulálok.
A danubiust nagyon szeretem, főleg a Pirítóst. A slágert nem hallgatom.
Én is sajnálom a döntést, hihetetlen, hogy az országban minden a pénzről szól. És a két legnagyobb rádió helyére 2 semmitmondót akarnak betenni. De!!!!! Sírni ne sírjatok, ha mégse sikerül megtartani az Fm helyüket átkerülnek másik frekvenciára. Ez nem olyan nagy dolog!!!!
Én sajnálom, hogy nem lesznek!
Szörpike, mitől szennyadók?
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?