Megszűnt a Sláger Rádió és a Danubius (beszélgetés)
Ez vicc, ami te vagy! :D
Mostmár lassan fetrengek a röhögéstől! :D
Tessék! Lehet megkövezni,h. ennyit "személyeskedünk" !:D
Ez is egy vélemény.
De én hosszú utazás közben pl., amikor kikapcsolni vágyom, mégis jobban szeretem az agyonhallgatott zenéket, a laza, hétköznapi problémákról szóló beszélgetéseket, mint a mélyen szántó, politikai beszélgetős műsorokat. Mert azoktól már forog a gyomrom - pártoktól, jobb- és baloldaltól függetlenül. Elegem van a hazugságokból. És most majd ez folyik reggeltől estig.
Jó az időpont választás, még egy medium, ahol a közelgő választásokkal lehet foglalkozni... Csakhogy már egyre kevesebben vevők rá.
Szörpike!Legalább azt jegyeznéd meg, hogy hogyan hívják őket, mielőtt leírod a nevüket!!!
Boross
(Így nagybetűvel, mert név és a magyar nyelvben a neveket nagy kezdőbetűvel írjuk. Vagy hiányoztál az első osztályból, amikor ezt neked tanították?)
Bochkor
(Szintén nagybetűvel, a fentiek miatt. A betűket meg meg kell jegyezni. Ennek az embernek ezt adományozták a szülei. Valóban "Bocskornak" ejtjük. De kérem szépen, aki okoskodni akar, az álljon már elő egy kis intelligenciával is.)
Nem tudom a te kifinomult ízlésvilágodnak milyen tv/rádió műsora, esetleg milyen könyv olvasása felel meg, de csak képzeld el,hogy van egy olyan műsor amit nagyon szeretsz és hirtelen megszüntetik....
(ki ne találd,hogy sose nézel tv-t, nem hallgatsz rádiót és nem olvasol...mert akkor még akár jogosan is gondolhatunk rólad egysmást!:))
Szóval csak gondolj bele!
Nem kell szeretned, és persze mindenkinek joga van kinyilvánítania a véleményét,de te ezt bicskanyitogató módon teszed!
Andi nagyon igazad van:-D
Egyébként meg nem csak Budapesten élnek emberek....
Nem érted? :O)))
Ne személyeskedj! XD :D :D
az meg nekem nincs...
majd kirakom a piros bugyogóm :DD
de a futárunknak szépen virított mindkét szalag, meg is simiztem a bukiját :DDD
Csak óvatosan azzal a behalással!!
Mindjárt figyelmeztetve leszel, hogy mikor mivel foglalkozhatsz! Aztán ismételten.
:DDD engem meg kizártak az irodából, késett a munkatársam, így tudtam dudálni...
és örültem...
háháhááááháááhááá :)))))
Te más embereket szennynek nevezel, de ha rád valami negatívat mondanak, azt nem éri?
Nem szennyrádiók voltak.
Honnan ez a nagy arc?
Te nyerted meg a frevenciákat???
Te leszel az újnak a tulajdonosa?
Ha már ennyire sérelmezed,hogy mások a te személyedet kritizálják, akkor én is szépen megkérlek, ne te mondd meg, hogy én milyen mentalitást képviselek!
Ha te kikéred magadnak a kritikát, akkor te se kritizálj!!
ENNYI
Behalok! :D
Orvos látott már?:D
;-)))))))))
Mond, mivel sértettelek meg? Bocsánatot kérek, feltéve ha van ilyen.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?