Megszűnt a Sláger Rádió és a Danubius (beszélgetés)
Attól függetlenül, hogy szerinted "rosszak voltak" a reggeli műsorok, azért hallgattad őket, nem?!
Én személy szerint, úgy vagyok vele, ha valamelyik adó nem tetszik, csavarok egyet a gombon:)
Véleményem szerint, a magyar rádió két nagyon kellemes, és igenis hallgatható csatornáját veszítjük el, sajnos!
Igazad van! Mindenki azt hallgatja amit szeret, és ez csak rajta múlik.
Ha olyan rossz lenne ez a rádió nem hallgatnák ilyen sokan.
De nem kötelező egyiket sem szeretni.
Én mindig azt hallgatom amihez épp kedvem van. Nem attól függ mi a rádió neve.
A Bumerángot nagyon szeretem, és nem gondolom, hogy szégyenkeznem kéne az ízlésem miatt. Mindenki azt hallhatja amit szeret. Értelmes ember nem úgy mond véleményt, hogy ez vagy az "szenny". Legfeljebb úgy hogy nekem nem tetszik, vagy nem az én ízlésem.
Ez csak intelligencia kérdése.....
:-D
Nem is csodállom. Abban nagyon jók hogy másokal ellentétben támogatják a fiatal zenészeket. Szerintem.
Én a 3 régi alaprádióból a Petőfit tudom hallgatni. És ők jók nagyon, jól csinálják hogy új máshol nem játzsott dalokat adnak. ezzek ismertté teszik a friis új, zenekarokat, előadókat.
A másik kettőt nem lennék képes. De ez az én dolgom.
Kár, hogy ezt a fórumot is van aki arra használja, hogy fröcsögjön és gyűlölködjön :(
Bár szerintem nem ezért jött létre.....
Kedves Fórumozók:)
Örültem,hogy megtaláltam a témák közt ezt is. Azonban ahogy beleolvasgattam a hozzászólásokba, sajnálattal veszem észre, hogy a "marakodás" itt is jelen van. Én teljesen úgy vagyok vele, ha valami nem érdekel, nem szeretem, elkönyvelem azt magamban, és ezzel kész, el van rendezve. Természetesen tiszteletbe tartom mások érzelmeit, véleményét. És nem kezdem el a magam igazát hajtani...Emberek vagyunk sokfélék,sokszínűek, sokféle igazsággal...és ez a sokféleség JÓ!Tartsuk egymást tiszteletben.
Ami pedig a témát illeti, mély megdöbbenéssel szemlélem a történteket...Sajnálom, és bízom abban, hogy születik vmilyen emberibb megoldás.
Te rágalmazol már több oldal óta itt mindenkit aki az utadba akad.
Jó lesz, ha lenyugszol, vagy beveszed a tablettáidat, mert még valami bajod lesz a szíveddel, a vérnyomásoddal, s nehogy itt agyvérzést kapj, vagy hasonlót!
Szóval nyugi Szörpike!
Sokan szeretjük a Slágert, a Bumerángot a benne dolgozókkal együtt. Ugyanilyen sokan szeretik a Danubiust is. Attól, hogy neked más a véleményed, a miénk nem fog megváltozni.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?