Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Megcsalva, elhagyva fórum

Megcsalva, elhagyva (beszélgetés)

52. napraforgo8 (válaszként erre: 49. - 8d00a82c06)
2021. jan. 16. 21:25

Megkérdezhetem kedves Ghost, hogy mennyi idős vagy ?

Nem fájna, ha elhagyna a szerető férjed ?

Lehet, hogy nem vagyok érett, valóban.

Azért az mégis más, ha van gyerek, hiszen az leköti a figyelmet. Nekem most teljesen kiürült az életem. Sajnálom, hogy nem vagyok olyan erős mint Te.

51. napraforgo8 (válaszként erre: 47. - Liliom10)
2021. jan. 16. 21:22

Pont ez történt. A hátam mögött folytatott viszonyt és egyszer kifakadt belőle. Nem tudom, mikor jutok el oda, hogy a női büszkeség felülkerekedjen bennem.

Ha tudnék az élet szép oldalára gondolni, azt tenném. Egyelőre semmi szépet nem látok. Pont ez a problémám. Tényleg egy hét elteltével már ott kellene tartanom, hogy az élet szép oldalát lássam ? Én csak azt látom, hogy egyedül vagyok, dolgozom és próbálok túlélni. Egyedül semmi sem jó. Egy barátnőm van, de a vele való séta nem pótolhatja bennem a hatalmas űrt. Nem vagyok teljesen egészséges, van magas vérnyomásom pl.

50. liliom10 (válaszként erre: 49. - 8d00a82c06)
2021. jan. 16. 21:20
Igen ! Aki menni akar, hagyni kell ! Nehogy már sirassak egy olyan férfit, aki mással akar élni ! Legyen boldog ! Majd én is az leszek egyszer, addig pedig kicsit rendbehozom a lelkemet.
49. 8d00a82c06 (válaszként erre: 46. - Napraforgo8)
2021. jan. 16. 21:17

Én se 2 éve vagyok a férjemmel, de ha menni akarna ráadnám a kabátot, pedig nekünk gyerek is van.

Nem hinném, hogy hibás vagy.

Az hogy miért nem volt szex nem rám tartozik, de gondolom mindennek megvan a maga oka.

Ne hibáztasd magad, mert felesleges.

Rázd meg magad, mert így egy 16 éves viselkedik nem egy felnőtt érett nő!

48. napraforgo8 (válaszként erre: 45. - Globus)
2021. jan. 16. 21:15
Nincsenek gyerekek. Egymásnak voltunk. Ha lennének gyerekek, könnyebb lenne talán. Korábban észbe kellett volna kapnom. Sajnos naiv voltam és ő sem kommunikált, mert nem akart megbántani. Nem könnyű nem leértékelni mama, mikor nem voltam elég.
47. liliom10 (válaszként erre: 43. - Napraforgo8)
2021. jan. 16. 21:14

Most nagyon nehéz Neked. De igenis tudsz élni nélküle ! Rengetegen járnak így. Igen, lehet kapuzárási pánik is. Az jobb lenne, ha a hátad mögött folytatna viszonyt, és egyszer csak kiderülne ? Nincs az a férfi, aki megérdemli, hogy egy nő tönkremenjen idegileg, lelkileg miatta !!!

Az élet szép oldalára gondolj ! Foglald el magad otthon is, sikálj, takaríts, közben hallgass jó, vidám zenét ! Sétálgass naponta valamennyit, ha van olyan barátnőd, aki ráér, akkor vele ! Sok nő örülne, ha lett volna szép 30 éve valakivel... Nem vagy beteg, és ne is legyél, ne süppedj bele a depresszióba ! Igen, sok önsajnálat is van ebben, de megértelek, mert én is átmentem ilyesmin. De minden rossz elmúlik egyszer !

46. napraforgo8 (válaszként erre: 44. - 8d00a82c06)
2021. jan. 16. 21:13
Igen ér. Nagyon jó ember egyébként. A férfiaknak a szex nagyon fontos és az köztünk jó ideje nem működött. Siratom, mert abszolút összeillettünk. Nem veszekedtünk, szépen éltünk, a családjaink is nagyon jól kijöttek egymással. Magam hibáztatom.
45. globus (válaszként erre: 42. - Napraforgo8)
2021. jan. 16. 21:07

Lehetséges, hogy kapuzárási pánik okozta a megváltozását.

Egyet ne tegyél, ne értékeld le magad! Gyerekek vannak? Mennyi idősek? Ők mit mondanak?

44. 8d00a82c06 (válaszként erre: 43. - Napraforgo8)
2021. jan. 16. 21:01

Igenis tudsz!

Ér az a férfi ennyit aki eldobott mint egy használt zsepit??

Ne csináld már!

43. napraforgo8 (válaszként erre: 41. - Bözsi néni)
2021. jan. 16. 20:57
Még bénult vagyok. A meglévő bútorokat nem tudom áttologatni, újakat pedig nem tudok venni. Lehet, hogy önsajánálat ? Nem tudom. Azt tudom, hogy pokolian fáj és hiányzik és nem tudok élni nélküle.
42. napraforgo8 (válaszként erre: 39. - Globus)
2021. jan. 16. 20:55

Majdnem 30 évről van szó. Tudom, hogy más nőbe szerelmes, de ez nem írhat felül ennyi eltöltött szép évet egy szempillantás alatt.

Kapuzásári pánikra is gondolok. Egyébként a nő ausztriában él, most nem is tudnak találkozni. A nő szólította le és ez imponált a páromnak. Szexnek indult, de elmélyült. Annyi idős, mint én, nincs gyereke és hasonló adottságokkal rendelkezik mint én. Írtam, hogy a szex miatt kezdett távolodnia párom, minden egyéb rendben volt azon túl, hogy kiégett és belekerültünk a mókuskerékbe. Bennem fel sem merült, hogy a háttérben ez zajlik. Ő is megszenvedett a szakítással zokogott és nem tudott enni, választani. Nem tudom csak úgy kitörölni azért, mert mást szeret. Attól, hogy ennyi idő alatt nem mennek már olyan jól a dolgok, nem feltétlenül vetít előre egy szakítást. Nem éreztem magam egyedül érzelmileg és a nem lévő társaság sem tudja fizikailag pótolni a párt.

41. Bözsi néni (válaszként erre: 31. - Napraforgo8)
2021. jan. 16. 20:45

Minden rá emlékeztet? Na, hát ezért írtam, hogy selejtezz,rendezd át a lakást.

Persze le lehet kucorodni egy sarokba és vinnyogva sajnálni magad, de az nem segít és nwm is változtat semmin.

2021. jan. 16. 20:34

" A szakítás fájdalmának feldolgozása "

[link]

39. globus (válaszként erre: 31. - Napraforgo8)
2021. jan. 16. 20:10
Hiányzik a párod, miközben ő boldog egy másik nő oldalán...talán rád se gondol. Bocs, hogy így írom, kicsit próbáld tárgyilagosítani a helyzeted. Talán az utóbbi időkben nem mentek már jól a dogok akkor sem, amikor veled volt. Érzelmileg egyedül voltál, fizikai részén meg könnyebb segíteni társasággal.
2021. jan. 16. 19:55
Köszönöm Vivo 44. 1 hete vagyok egyedül.
37. 8d00a82c06 (válaszként erre: 35. - Napraforgo8)
2021. jan. 16. 19:49
Mióta vagy egyedül?
36. vivo44 (válaszként erre: 33. - Napraforgo8)
2021. jan. 16. 19:46

Azzal, hogy a Hoxán fórumot nyitottál, hogy beszélsz róla, kiírod magadból, már elindultál egy egyedüli világba.

Most a tagadás van benned, majd jön a gyász, az emlékezés és a feldolgozás.

Én nem voltam hasonló helyzetben, mint (de még lehetek) ezért az én véleményem, hogy ha nincsen erőd a lakást csak magad felfrissíteni a fodrásszal, akkor nyis egy számodra kedves palack italt és egy pohárral kortyolgass el, miközben az elmúlt 30 évet lassan eltemeted magadba. Nem hiszem hogy könnyű lesz, de nem lehetetlen....S egyik nap arra ébredsz, hogy egyedül vagy ugyan, de kinyílnak olyan lehetőségek, amik az elmúlt 30 évben nem.

Kívánom, hogy legyen erőd az elengedéshez, majd az újrakezdéshez!

2021. jan. 16. 19:41
Nem tudok ilyenekre koncentrálni. Fodrászhoz kellett már mennem, a kozmetikushoz pedig már korábban meg volt az időpontom.
34. 8d00a82c06 (válaszként erre: 33. - Napraforgo8)
2021. jan. 16. 19:29

Azt írtad eljársz kozmetikushoz, fodrászhoz. Ez jó!

Új ruhák?

Hobbi?

2021. jan. 16. 19:27
Én is szeretnék úgy élni, hogy nekem jó legyen, de nem tudom, hogyan tegyem. Nem hiszem, hogy most a lakás átrendezése lenne a megoldás, amihez nincs is erőm.
32. 8d00a82c06 (válaszként erre: 31. - Napraforgo8)
2021. jan. 16. 19:07

Engem is ért veszteség, fájdalom.

Nem sajnálom magam. Úgy élek, hogy nekem jó legyen.

Már írták, hogy rendezd át a lakást.

Viszont a társfüggőségben nem tudok segíteni.

2021. jan. 16. 18:55
Ért már ilyen mértékű veszteség ? EZ gyász. Hogyan legyek boldog, pont ez a kérdésem. Nem tudom elképzelni magam boldog szingli nőként, mert nem bírom, elviselni az egyedüllétet, ami számomra a magánnyal egyenlő és hiányzik a párom nagyon. Millió szállal kötődtünk egymáshoz. Minden rá emlékeztet.
30. 8d00a82c06 (válaszként erre: 29. - Napraforgo8)
2021. jan. 16. 18:45

30 év valóban nagyon sok, de ha csak sajnálod magad az nem fog segíteni!

Próbálj úgy élni, hogy a külvilág egy boldog szingli nőt lásson, és lassan azzá is válsz.

2021. jan. 16. 18:41
Nem mindegy, hogy hogyan.
28. E'lodie (válaszként erre: 25. - Napraforgo8)
2021. jan. 16. 18:33
Általában mindenki túléli.
2021. jan. 16. 18:30
Beleszakadok. Idegileg kimerülök. Feszült vagyok, pánikolok, szorongok.
26. Bözsi néni (válaszként erre: 23. - Napraforgo8)
2021. jan. 16. 18:29
Most még. Egyelőre gyászolj. A többi majd utána jön.
2021. jan. 16. 18:03
Ez a fórum nem arról szól, hogy visszafogadjam-e, hanem, hogy hogyan éljem túl a szakítást.
24. E'lodie (válaszként erre: 1. - Napraforgo8)
2021. jan. 16. 17:52

Az is lehet, hogy visszamegy. Csak ahhoz is legyen bátorsága.

Nem megbocsáthatatlan bűn az, amit tett, csak a gondolataink (vagy a mások által ránk erőszakolt tanácsok) teszik azzá.

A helyedben én senkit nem kérdeznék, hogy mitévő legyek, csak magamra hallgatnék. Lehet, hogy olyan embereket kérdezel, akik sose voltak hozzád hasonló helyzetben. Hát akkor meg ne is okoskodjanak! :)

2021. jan. 16. 17:46
Nehéz elfoglalni magam. Alig tudok koncentrálni. Semmi sem érdekel és rossz egyedül fizikailag, lelkileg. Rettentő a magány, nem vágyom nagyobb szabadságra, mint volt. Ez túl sok nekem.

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook