Megcsalva, elhagyva (beszélgetés)
Megkérdezhetem kedves Ghost, hogy mennyi idős vagy ?
Nem fájna, ha elhagyna a szerető férjed ?
Lehet, hogy nem vagyok érett, valóban.
Azért az mégis más, ha van gyerek, hiszen az leköti a figyelmet. Nekem most teljesen kiürült az életem. Sajnálom, hogy nem vagyok olyan erős mint Te.
Pont ez történt. A hátam mögött folytatott viszonyt és egyszer kifakadt belőle. Nem tudom, mikor jutok el oda, hogy a női büszkeség felülkerekedjen bennem.
Ha tudnék az élet szép oldalára gondolni, azt tenném. Egyelőre semmi szépet nem látok. Pont ez a problémám. Tényleg egy hét elteltével már ott kellene tartanom, hogy az élet szép oldalát lássam ? Én csak azt látom, hogy egyedül vagyok, dolgozom és próbálok túlélni. Egyedül semmi sem jó. Egy barátnőm van, de a vele való séta nem pótolhatja bennem a hatalmas űrt. Nem vagyok teljesen egészséges, van magas vérnyomásom pl.
Én se 2 éve vagyok a férjemmel, de ha menni akarna ráadnám a kabátot, pedig nekünk gyerek is van.
Nem hinném, hogy hibás vagy.
Az hogy miért nem volt szex nem rám tartozik, de gondolom mindennek megvan a maga oka.
Ne hibáztasd magad, mert felesleges.
Rázd meg magad, mert így egy 16 éves viselkedik nem egy felnőtt érett nő!
Most nagyon nehéz Neked. De igenis tudsz élni nélküle ! Rengetegen járnak így. Igen, lehet kapuzárási pánik is. Az jobb lenne, ha a hátad mögött folytatna viszonyt, és egyszer csak kiderülne ? Nincs az a férfi, aki megérdemli, hogy egy nő tönkremenjen idegileg, lelkileg miatta !!!
Az élet szép oldalára gondolj ! Foglald el magad otthon is, sikálj, takaríts, közben hallgass jó, vidám zenét ! Sétálgass naponta valamennyit, ha van olyan barátnőd, aki ráér, akkor vele ! Sok nő örülne, ha lett volna szép 30 éve valakivel... Nem vagy beteg, és ne is legyél, ne süppedj bele a depresszióba ! Igen, sok önsajnálat is van ebben, de megértelek, mert én is átmentem ilyesmin. De minden rossz elmúlik egyszer !
Lehetséges, hogy kapuzárási pánik okozta a megváltozását.
Egyet ne tegyél, ne értékeld le magad! Gyerekek vannak? Mennyi idősek? Ők mit mondanak?
Igenis tudsz!
Ér az a férfi ennyit aki eldobott mint egy használt zsepit??
Ne csináld már!
Majdnem 30 évről van szó. Tudom, hogy más nőbe szerelmes, de ez nem írhat felül ennyi eltöltött szép évet egy szempillantás alatt.
Kapuzásári pánikra is gondolok. Egyébként a nő ausztriában él, most nem is tudnak találkozni. A nő szólította le és ez imponált a páromnak. Szexnek indult, de elmélyült. Annyi idős, mint én, nincs gyereke és hasonló adottságokkal rendelkezik mint én. Írtam, hogy a szex miatt kezdett távolodnia párom, minden egyéb rendben volt azon túl, hogy kiégett és belekerültünk a mókuskerékbe. Bennem fel sem merült, hogy a háttérben ez zajlik. Ő is megszenvedett a szakítással zokogott és nem tudott enni, választani. Nem tudom csak úgy kitörölni azért, mert mást szeret. Attól, hogy ennyi idő alatt nem mennek már olyan jól a dolgok, nem feltétlenül vetít előre egy szakítást. Nem éreztem magam egyedül érzelmileg és a nem lévő társaság sem tudja fizikailag pótolni a párt.
Minden rá emlékeztet? Na, hát ezért írtam, hogy selejtezz,rendezd át a lakást.
Persze le lehet kucorodni egy sarokba és vinnyogva sajnálni magad, de az nem segít és nwm is változtat semmin.
Azzal, hogy a Hoxán fórumot nyitottál, hogy beszélsz róla, kiírod magadból, már elindultál egy egyedüli világba.
Most a tagadás van benned, majd jön a gyász, az emlékezés és a feldolgozás.
Én nem voltam hasonló helyzetben, mint (de még lehetek) ezért az én véleményem, hogy ha nincsen erőd a lakást csak magad felfrissíteni a fodrásszal, akkor nyis egy számodra kedves palack italt és egy pohárral kortyolgass el, miközben az elmúlt 30 évet lassan eltemeted magadba. Nem hiszem hogy könnyű lesz, de nem lehetetlen....S egyik nap arra ébredsz, hogy egyedül vagy ugyan, de kinyílnak olyan lehetőségek, amik az elmúlt 30 évben nem.
Kívánom, hogy legyen erőd az elengedéshez, majd az újrakezdéshez!
Azt írtad eljársz kozmetikushoz, fodrászhoz. Ez jó!
Új ruhák?
Hobbi?
Engem is ért veszteség, fájdalom.
Nem sajnálom magam. Úgy élek, hogy nekem jó legyen.
Már írták, hogy rendezd át a lakást.
Viszont a társfüggőségben nem tudok segíteni.
30 év valóban nagyon sok, de ha csak sajnálod magad az nem fog segíteni!
Próbálj úgy élni, hogy a külvilág egy boldog szingli nőt lásson, és lassan azzá is válsz.
Az is lehet, hogy visszamegy. Csak ahhoz is legyen bátorsága.
Nem megbocsáthatatlan bűn az, amit tett, csak a gondolataink (vagy a mások által ránk erőszakolt tanácsok) teszik azzá.
A helyedben én senkit nem kérdeznék, hogy mitévő legyek, csak magamra hallgatnék. Lehet, hogy olyan embereket kérdezel, akik sose voltak hozzád hasonló helyzetben. Hát akkor meg ne is okoskodjanak! :)