Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Megcsalva, elhagyva fórum

Megcsalva, elhagyva (beszélgetés)

172. beYOUtiful (válaszként erre: 170. - Napraforgo8)
2021. jan. 17. 21:57
Igen, tisztességesebb lett volna. Szerinted, ha ez így történt volna most könnyebb lenne neked?
171. beYOUtiful (válaszként erre: 163. - Napraforgo8)
2021. jan. 17. 21:49

Èrtenéd a gondolatom, ha válaszoltál volna az utolsó kérdésemre:

El tudod képzelni, hogy a férfi, akit szeretsz 10 évig nem nyúl hozzád?

Füst Milán teóriája jut eszembe a tartós párkapcsolatról: szerinte az nem más, mint egy négylábú asztal. Nálatok az egyik láb(szex) hiányzott. Ti 10 évig ültetek egy billego asztalnál...

A 166-os válaszodhoz: ezek a kérdések akkor oszinték, ha a szexmentes élet "elején" felteszik oket. 10 év után ez a kérdéskatalógus tetszelgés az áldozatszerepben. Ès nem oszinte.

Borzalmasan fájhat. Nagyon sajnálom! Nem bántani szeretnélek, szerintem mások sem. Inkább csak hangosan gondolkodom/gondolkodunk. Ismeretlenül, online nem muködik az, ami talán most a legjobban esne: valaki akinek kiöntheted szíved, lelked, aki meghallgat és nem akar okosakat mondani, mint mi itt. De online nem lehet senkit "csak" meghallgani. Valamit írni is kell. :)

170. napraforgo8 (válaszként erre: 167. - 8d00a82c06)
2021. jan. 17. 21:37
Azt nem mondom, hogy nekem nincsenek hibáim, természetesen vannak és írtam is, hogy bánom, hogy nem előbb léptem drasztikusan, de azt nem gondolom, hogy egyedül én vagyok a felelős a szakításért. Tisztességesebb lett volna, ha azt mondja a párom, hogy bocs, de nem tudok így tovább élni veled és elmegy.
169. napraforgo8 (válaszként erre: 165. - Bözsi néni)
2021. jan. 17. 21:34
Köszönöm. Igen, ma sétáltam a barátnőmmel és beszélgettünk. Sajnos a covid miatt nem tudunk zárt helyen találkozni. Némileg eltereli a figyelmem, de nem tudom az űrt kitölteni.
168. napraforgo8 (válaszként erre: 164. - Liliom10)
2021. jan. 17. 21:31
Én sem akartam befejezni a szexuális életem. Az aktus maga nem vonzott és nem csak a párommal, hanem egyáltalán. Igen, szoktak vadászni a férfiak, amíg nem akad horogra egy izgalmasabb nő. Az én párom nem vadászott, hanem jött egy lehetőség, mert a nő szeretett volna megismerkedni vele. Nem véletlen a férfiaknál a kapuzásári pánik. Én is hallottam pár történetet. Volt, ahol jó volt a szex és a kapcsolat is, mire a férfi egyszer csak kijelentette, hogy egyszerűen most másra vágyik.
167. 8d00a82c06 (válaszként erre: 166. - Napraforgo8)
2021. jan. 17. 21:28

Egy kapcsolat 2 emberen múlik.

Te sem vagy ártatlan!

Ebben biztos vagyok!

Jó éjszakát!

166. napraforgo8 (válaszként erre: 162. - 8d00a82c06)
2021. jan. 17. 21:24
Hibáztam, mert nem kívánom az aktust ? Hibáztam, mert a párom úgy tett mint aki " elfogadta" és azt mondta, hogy nem tud nélkülem élni ? Hibáztam, mert meg sem próbált másként közeledni, vágyat ébreszteni bennem ? Hibáztam, mert nem olvasott utána, szőnyeg alá söpörte ? Hibáztam, mert nem találtam a megoldást, pedig orvosnál is voltam ? Hibáztam ,mert kerestem párterápiát ? Ehhez képest ő nem kommunikált és a hátam mögött megcsalt.
165. Bözsi néni (válaszként erre: 163. - Napraforgo8)
2021. jan. 17. 21:21

Most már mindegy, miért ment el. Elment és kész. Talán visszamegy, talán nem.

Mindenesetre azt írod, van elég tennivalód otthon munka után is. Az segíthet átvészelni a legnehezebb napokat az elején.

Idövel meg jobb lesz.

Barátnőddel is találkozhatnál, beszélgetni, elmenni sétálni vagy fodrászhoz, masszázsra, ilyesmi.

Vagy simán csak átmegy jozzád kávézni,v. teázni, beszélgetni.

164. liliom10 (válaszként erre: 160. - Napraforgo8)
2021. jan. 17. 21:19
Nem tudom, van-e ilyen statisztika ? Elég sok nővel, ismerőssel beszélgettem életemben, de senki nem fejezte be a szexuális életét ilyen hamar, mint Te. Lehet, hogy valamilyen hormonpótlást kellett volna kapnod, mert ilyenkor még nem jön a klimax. ( Bár az nálam kicsit még fokozta is az " étvágyat ", hiszen már védekezni se kellett.)Biztos, hogy nagyon régen elváltunk volna, ha a szex nem működik. Engem mindig vonzott a férjem, fiatalon is, és évtizedekkel később is. Inkább a férfiak szoktak új nőt keresni, " vadászni", mert az nagyon izgalmas kaland. De általában otthon is van szex.
163. napraforgo8 (válaszként erre: 161. - BeYOUtiful)
2021. jan. 17. 21:16

Nem teljesen értem, amit írtál. Hogy hogy nem a könnyebbik utat választotta ?

A cím a fájdalmamat tükrözi.

A történtek miatt is fájhat borzalmasan, hogy elment. Írtam már, hogy semmilyen jele nem volt annak, hogy elhagyna.

Sohasem tudtam elképzelni azt, hogy ha valakit megcsalnak, azt meg lehet bocsátani. Mivel tisztában vagyok azzal, hogy mi vezetett idáig, ezért nem is haragszom a páromra, nem vagyok dühös. Ha azt mondaná, hogy visszajön, simán visszafogadnám. Szeretem. Elmentünk párterápiára, de akkor már késő volt. Mivel nem kommunikáltuk a problémát korábban, de már tudjuk, felismertük, elkezdtünk tenni ellene.

162. 8d00a82c06 (válaszként erre: 160. - Napraforgo8)
2021. jan. 17. 21:08

Biztos van lelkiismeret furdalásod, amire van okod.

Az a baj, hogy beállítod magad egy ártatlan nőnek akit "eldobtak".

Pedig nem ez a valóság.

Ha fórumot indítasz, bizony számolni kell azzal hogy nem mindenki bólogat, símogatja a lelked hanem van aki őszinte.

De ha nem csak sajnálnád magad, akkor az őszinteség kinyithatja a szemed ami pedig segíthet felállni.

161. beYOUtiful (válaszként erre: 156. - Napraforgo8)
2021. jan. 17. 21:02

Miért gondolod, hogy te áldozat vagy?

"megcsalva, elhagyatva"; "értéktelen, eldobandó"

Ha egy férfi rövid (nem tudom a rövidséget definiálni, de 10 év nem az) szexmentes ido után lelép, akkor talán érezhei magát az ember eldobottnak és értéktelennek. Ez a férfi 10 év után, vívódás, zokogás után elment (vagy elmenni készül). Szerintem nem a könnyebbik utat választotta.

Te el tudod képzelni, hogy egy férfi, akit szeretsz, 10 évig nem nyúl hozzád?

160. napraforgo8 (válaszként erre: 158. - 8d00a82c06)
2021. jan. 17. 21:00

Nem úgy múlt el a szex, mintha elvágták volna. Egyre ritkábban és kevésbé volt kedvem, nyilván ez látható, ezt senki sem tudja titkolni, hiába hiszi, hogy meg tudja vezetni a férfit. Később már nem aktus volt, de más módon volt kielégülés.

Nincs elég lelkiismeretfurdalásom szerinted ? Egyébként biztos vagyok benne, hogy a i esetünk nem különleges, hanem igencsak gyakori.

159. napraforgo8 (válaszként erre: 153. - Liliom10)
2021. jan. 17. 20:56
A férfik a kurváikba is beleszeretnek egy idő után a szex miatt. Az egyik szerető el fogja vinni.
158. 8d00a82c06 (válaszként erre: 156. - Napraforgo8)
2021. jan. 17. 20:55

70 évesen ha nem kívánod nem fognak eldobni de 30+???

Csoda,hogy eddig is veled maradt.

Nem az mondtam, hogy játszd meg magad, hanem legalább megpróbálhattad volna a szexet attól függetlenül hogy nem kívántad. Evés közben jön meg az étvágy.

Konkrétan te magad lökted el.

Megvisel . Elhiszem.

De minden túlélhető.

157. napraforgo8 (válaszként erre: 155. - Brenda86)
2021. jan. 17. 20:54

Miért gondolod, hogy máson függő ember vagyok ? Korábban már írtam, hogy nekem volt külső baráti kapcsolatom, a páromat kellett unszolni, hogy menjen már el, ha hívják. Soha sem korlátoztam semmiben, megbíztam benne. Soha nem néztem meg a telefonját, nem gyanakodtam, féltékenykedtem.

Ha függő ember is volnék, nem hiszem hogy ez a stílus segít bárkin, legfeljebb még lejjebb taszítod. Bizonyára Te sem vagy hibátlan és Neked sem esne jól, ha így minősítenének.

156. napraforgo8 (válaszként erre: 155. - Brenda86)
2021. jan. 17. 20:50

Köszönöm a további földbe döngöléseket.

A túlélésért kértem segítséget.

Próbálok nem össze-vissza írni, de aki a túlélésért küzd,az lehet, hogy nem tudja szabatosan kifejezni a gondolatait, mert bennem is kavarognak.

Én nem kértem szex megvonást, egyszerűen nem kívántam az aktust. Nem csak vele, senkivel. Ettől még minden egyéb gyengédséget igen. Ő mondta a kompromisszumot, azaz azt, hogy szex nélkül szeret és nem tud nélkülem élni. Semmi jele nem volt annak, hogy elhidegült, ugyanúgy vörös rózsákat kaptam, figyelmes volt, becézett és készültünk a születésnapomra, a karácsonyra, mint máskor.

Persze, hogy hibáztatom magam, hiszen miattam nem volt szex. Ugyanakkor ő is tehetett volna azért, hogy másképp közeledjen, vágyat ébresszen, utána olvasson stb. Én nem találtam választ rá. Egy idő után nem próbálkozott.

Tudom, hogy rengeteg nő megjátssza magát, de nekem ez nem megy. Mi az, hogy megerőltetem magam ? Szerinted azt nem veszi észre egy férfi ? Sok nő él úgy párkapcsolatban, hogy fogalma sincs arról, hogy a férfi félrelép vagy mit gondol róla.

Ez az én történetem, minden házasságnak más.

Nem gondolom, hogy értéktelen és eldobandó egy nő azért, mert nem kívánja az aktust. Inkább az a ritka, aki megőrzi ezen a téren az aktivitását.

155. Brenda86 (válaszként erre: 151. - Napraforgo8)
2021. jan. 17. 20:08

Hát nagyon össze-vissza beszélsz. Egyszer azt írod, hogy ez volt a kompromisszum veled, hogy nem volt szex. Aztán, hogy nem kértél tőle szexmegvonást. Olyan is volt, hogy előbb azt írtad magadat hibáztatod, utána meg, hogy nem gondolod, hogy csak te vagy a hibás. Jól írta korábban valaki, hogy nagyon kusza amiket írsz. Nem lepődnék meg, ha csak trollkodnál itt.

Ha meg van igazság a történetedben, akkor tényleg az a csoda, hogy nem hagyott el hamarabb. És nem csak az intimitás hiánya miatt. Nekem te egy borzasztóan mástól függő, máson lógó, full önállótlan ember benyomását kelted. Viszont ez 50+-os korban már nagyon gáz. Nagyon ideje lenne már, hogy megváltozz.

154. 8d00a82c06 (válaszként erre: 151. - Napraforgo8)
2021. jan. 17. 19:38

Nem?

Akkor hogy?

Folyton elutasítottad?

Az idő alatt soha nem erőltetted meg magad?

153. liliom10 (válaszként erre: 148. - Napraforgo8)
2021. jan. 17. 19:36

Ilyen fiatalon még nincsenek hormonális változások. Nem gondolhattad komolyan, hogy még 30-40 évet szex nélkül fog Veled élni egy egészséges férfi ! Ha kihűltél, és nem vonzott már, azt is meg kellett volna beszélni, akár segítséget kérni egy szexológustól.

Van olyan eset is, hogy a házaspár már nem vonzódott egymáshoz. A férfi szeretőt keresett magának. Egyszer kiderült, és akkor komolyan elbeszélgetett a házaspár. A feleség be akarta adni a válópert. Sokat gondolkodott, aztán nem adta be. Azt mondta a férjének, hogy szereti, sok minden összeköti őket, beleegyezik, hogy diszkréten szeretőt tartson. A férj is úgy érezte, hogy csak a szex hiányzik náluk a kapcsolatból, ő sem akart elválni. Utána eszerint éltek, talán azóta is.

152. napraforgo8 (válaszként erre: 150. - Bözsi néni)
2021. jan. 17. 19:36
Azért nem gondolom, hogy csak én voltam a hibás. Nem arról van szó, hogy haverok nem voltak, akikkel ritkábban, de találkoztunk. Nekem van egy barátnőm, akivel rendszeresen beszélek, időnként találkozunk. A munkatársaimmal is néha összejövünk. A páromnak nincs már igaz barátja vagy ha hívták valahova, sokszor én unszoltam, hogy menjen, mert nem volt kedve. Figyelmeztettem hogy túlhajszolja a munkát, lehetett volna megoldást találni talán erre. Én nem tölthetem fel, ha ő nem akarja. Volt baráti társaságunk, de szétszéledt szintén egy pár szétválása miatt. Nagyon egyformák vagyunk, sok emberben csalódtunk. Hobbit is kereshetett volna. Szerintem kiégett.
151. napraforgo8 (válaszként erre: 149. - 8d00a82c06)
2021. jan. 17. 19:29
Nem kértem. Van elég lelkiismeret furdalásom így is.
150. Bözsi néni (válaszként erre: 144. - Napraforgo8)
2021. jan. 17. 19:29

Hát akkor tovább kellett volna menni, más orvoshoz. Mert ez nem normális dolog, aminek oka van.

Abból gondolom, hogy nincsenek külső kapcsolataid. Nincsenek barátok, szóval ti se mentetek, hozzátok se mentek.

Nem csodálom, hogy elege lett. Csak a munka, a hltköznapok, se szex, se semmi más. Én már korábban elfutottam volna.

149. 8d00a82c06 (válaszként erre: 148. - Napraforgo8)
2021. jan. 17. 19:19

Azaz kb 37 éves voltál mikor utoljára volt testiség.

Őszinte leszek!

Tedd össze a 2 kezed hogy nem sokkal hamarabb lépett le. Egy harmincas férfitől teljes szexmegvonást kérni necces dolog volt. Nagyon csodálkoznék, ha 10 év alatt soha nem csalt volna meg.

148. napraforgo8 (válaszként erre: 147. - 8d00a82c06)
2021. jan. 17. 19:15
Le sem merem írni. K.b. 10 év. Úgy tudom, sok házasságban van így.
147. 8d00a82c06 (válaszként erre: 146. - Napraforgo8)
2021. jan. 17. 19:08
Mióta nem volt szex?
146. napraforgo8 (válaszként erre: 145. - Pteri)
2021. jan. 17. 19:07
Nagyon is kellett, sokat is hozzábújtam, kimutattam a szeretetem, ami nagyon jólesett. Ha tudnám, hogy az aktus miért nem ment, az bravúros lenne. Nem gondoltam, hogy el kell fogadnia, de úgy tűnt, hogy valahogy felülírja az érzelem. Nem vagyok féltékeny. Szerintem a nők hormonális változásai is közrejátszanak a vágy csökkenésében. Azt sem lehet tudni, hogyha lett volna aktus, akkor nem ment volna el, mert lehet, hogy egy idő után nem elég izgalmas vagy csak egyszerűen másra vágyik, beüt a kapuzásári pánik.
145. pteri (válaszként erre: 144. - Napraforgo8)
2021. jan. 17. 18:52
Én is 47 vagyok, van 2 gyerek. Van dolgunk és problémáink is. De fel se fogom, hogy ha szereted és hiányzik a közelsége, akkor hogy nem hiányzott hozzábújni, szerelmeskedni, kimutatni a szeretetet? És miből gondoltad, hogy neki ilyen fiatalon, makkegészségesen ezt el kell fogadnia? Nem csak féltékeny vagy, hogy neked nem kellett, de másnak igen?
144. napraforgo8 (válaszként erre: 137. - Bözsi néni)
2021. jan. 17. 13:03
Voltam orvosnál, de nem tudtuk meg az okát. Pszichológushoz későn mentünk. Mi alapján írod, hogy unalmas volt az életünk ? Sajnos valóban sok volt a munka, nem csak a cégnél, de a szülői házban is és a telket is gondoztuk.Beállt a mókuskerék. A párom munkája során sokat megy, ezért a pihenés számára a passzív időtöltés volt. Azelőtt sokat utaztunk, jöttünk-mentünk, ez ritkult valóban és a barátok is elkoptak. Nem hinném, hogy sokban különbözött az életünk más párokétól. Akiknek gyereke van, nem tudnak még ennyi időt sem szánni egymásra. Egyébként talán túlságosan is jó volt nekünk és túlságosan is összeillettünk, csak a körülmények és az évek ezt hozták, ami ellen nem tettünk időben.
143. napraforgo8 (válaszként erre: 135. - Liliom10)
2021. jan. 17. 12:56
Igen, én is úgy érzem, hogy ez most a párom számára egy szelep, amin keresztül ki tudja engedni a gőzt. Nincs tervük arra nézve, hogyan fognak élni. Jelenleg távkapcsolatban. Azért azt is figyelembe kell venni, hogy nem az történt, hogy köztünk minden rendben volt és jött egy harmadik. Az utóbbi időben annyira eltávolodott tőlem, hogy nem volt kedve velem elmenni, nem tudott nőként nézni rám. Annyira hiányzott neki a szex és az ahhoz kapcsolódó intimitás. Úgy érzi, hogy nem tudjuk helyreállítani azt, hogy újra kívánjon. Ezek miatt nem gondolom, hogy visszatérne, hiába hagyott el nagyon nehezen.

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook