Megcsalva, elhagyva (beszélgetés)
Èrtenéd a gondolatom, ha válaszoltál volna az utolsó kérdésemre:
El tudod képzelni, hogy a férfi, akit szeretsz 10 évig nem nyúl hozzád?
Füst Milán teóriája jut eszembe a tartós párkapcsolatról: szerinte az nem más, mint egy négylábú asztal. Nálatok az egyik láb(szex) hiányzott. Ti 10 évig ültetek egy billego asztalnál...
A 166-os válaszodhoz: ezek a kérdések akkor oszinték, ha a szexmentes élet "elején" felteszik oket. 10 év után ez a kérdéskatalógus tetszelgés az áldozatszerepben. Ès nem oszinte.
Borzalmasan fájhat. Nagyon sajnálom! Nem bántani szeretnélek, szerintem mások sem. Inkább csak hangosan gondolkodom/gondolkodunk. Ismeretlenül, online nem muködik az, ami talán most a legjobban esne: valaki akinek kiöntheted szíved, lelked, aki meghallgat és nem akar okosakat mondani, mint mi itt. De online nem lehet senkit "csak" meghallgani. Valamit írni is kell. :)
Egy kapcsolat 2 emberen múlik.
Te sem vagy ártatlan!
Ebben biztos vagyok!
Jó éjszakát!
Most már mindegy, miért ment el. Elment és kész. Talán visszamegy, talán nem.
Mindenesetre azt írod, van elég tennivalód otthon munka után is. Az segíthet átvészelni a legnehezebb napokat az elején.
Idövel meg jobb lesz.
Barátnőddel is találkozhatnál, beszélgetni, elmenni sétálni vagy fodrászhoz, masszázsra, ilyesmi.
Vagy simán csak átmegy jozzád kávézni,v. teázni, beszélgetni.
Nem teljesen értem, amit írtál. Hogy hogy nem a könnyebbik utat választotta ?
A cím a fájdalmamat tükrözi.
A történtek miatt is fájhat borzalmasan, hogy elment. Írtam már, hogy semmilyen jele nem volt annak, hogy elhagyna.
Sohasem tudtam elképzelni azt, hogy ha valakit megcsalnak, azt meg lehet bocsátani. Mivel tisztában vagyok azzal, hogy mi vezetett idáig, ezért nem is haragszom a páromra, nem vagyok dühös. Ha azt mondaná, hogy visszajön, simán visszafogadnám. Szeretem. Elmentünk párterápiára, de akkor már késő volt. Mivel nem kommunikáltuk a problémát korábban, de már tudjuk, felismertük, elkezdtünk tenni ellene.
Biztos van lelkiismeret furdalásod, amire van okod.
Az a baj, hogy beállítod magad egy ártatlan nőnek akit "eldobtak".
Pedig nem ez a valóság.
Ha fórumot indítasz, bizony számolni kell azzal hogy nem mindenki bólogat, símogatja a lelked hanem van aki őszinte.
De ha nem csak sajnálnád magad, akkor az őszinteség kinyithatja a szemed ami pedig segíthet felállni.
Miért gondolod, hogy te áldozat vagy?
"megcsalva, elhagyatva"; "értéktelen, eldobandó"
Ha egy férfi rövid (nem tudom a rövidséget definiálni, de 10 év nem az) szexmentes ido után lelép, akkor talán érezhei magát az ember eldobottnak és értéktelennek. Ez a férfi 10 év után, vívódás, zokogás után elment (vagy elmenni készül). Szerintem nem a könnyebbik utat választotta.
Te el tudod képzelni, hogy egy férfi, akit szeretsz, 10 évig nem nyúl hozzád?
Nem úgy múlt el a szex, mintha elvágták volna. Egyre ritkábban és kevésbé volt kedvem, nyilván ez látható, ezt senki sem tudja titkolni, hiába hiszi, hogy meg tudja vezetni a férfit. Később már nem aktus volt, de más módon volt kielégülés.
Nincs elég lelkiismeretfurdalásom szerinted ? Egyébként biztos vagyok benne, hogy a i esetünk nem különleges, hanem igencsak gyakori.
70 évesen ha nem kívánod nem fognak eldobni de 30+???
Csoda,hogy eddig is veled maradt.
Nem az mondtam, hogy játszd meg magad, hanem legalább megpróbálhattad volna a szexet attól függetlenül hogy nem kívántad. Evés közben jön meg az étvágy.
Konkrétan te magad lökted el.
Megvisel . Elhiszem.
De minden túlélhető.
Miért gondolod, hogy máson függő ember vagyok ? Korábban már írtam, hogy nekem volt külső baráti kapcsolatom, a páromat kellett unszolni, hogy menjen már el, ha hívják. Soha sem korlátoztam semmiben, megbíztam benne. Soha nem néztem meg a telefonját, nem gyanakodtam, féltékenykedtem.
Ha függő ember is volnék, nem hiszem hogy ez a stílus segít bárkin, legfeljebb még lejjebb taszítod. Bizonyára Te sem vagy hibátlan és Neked sem esne jól, ha így minősítenének.
Köszönöm a további földbe döngöléseket.
A túlélésért kértem segítséget.
Próbálok nem össze-vissza írni, de aki a túlélésért küzd,az lehet, hogy nem tudja szabatosan kifejezni a gondolatait, mert bennem is kavarognak.
Én nem kértem szex megvonást, egyszerűen nem kívántam az aktust. Nem csak vele, senkivel. Ettől még minden egyéb gyengédséget igen. Ő mondta a kompromisszumot, azaz azt, hogy szex nélkül szeret és nem tud nélkülem élni. Semmi jele nem volt annak, hogy elhidegült, ugyanúgy vörös rózsákat kaptam, figyelmes volt, becézett és készültünk a születésnapomra, a karácsonyra, mint máskor.
Persze, hogy hibáztatom magam, hiszen miattam nem volt szex. Ugyanakkor ő is tehetett volna azért, hogy másképp közeledjen, vágyat ébresszen, utána olvasson stb. Én nem találtam választ rá. Egy idő után nem próbálkozott.
Tudom, hogy rengeteg nő megjátssza magát, de nekem ez nem megy. Mi az, hogy megerőltetem magam ? Szerinted azt nem veszi észre egy férfi ? Sok nő él úgy párkapcsolatban, hogy fogalma sincs arról, hogy a férfi félrelép vagy mit gondol róla.
Ez az én történetem, minden házasságnak más.
Nem gondolom, hogy értéktelen és eldobandó egy nő azért, mert nem kívánja az aktust. Inkább az a ritka, aki megőrzi ezen a téren az aktivitását.
Hát nagyon össze-vissza beszélsz. Egyszer azt írod, hogy ez volt a kompromisszum veled, hogy nem volt szex. Aztán, hogy nem kértél tőle szexmegvonást. Olyan is volt, hogy előbb azt írtad magadat hibáztatod, utána meg, hogy nem gondolod, hogy csak te vagy a hibás. Jól írta korábban valaki, hogy nagyon kusza amiket írsz. Nem lepődnék meg, ha csak trollkodnál itt.
Ha meg van igazság a történetedben, akkor tényleg az a csoda, hogy nem hagyott el hamarabb. És nem csak az intimitás hiánya miatt. Nekem te egy borzasztóan mástól függő, máson lógó, full önállótlan ember benyomását kelted. Viszont ez 50+-os korban már nagyon gáz. Nagyon ideje lenne már, hogy megváltozz.
Nem?
Akkor hogy?
Folyton elutasítottad?
Az idő alatt soha nem erőltetted meg magad?
Ilyen fiatalon még nincsenek hormonális változások. Nem gondolhattad komolyan, hogy még 30-40 évet szex nélkül fog Veled élni egy egészséges férfi ! Ha kihűltél, és nem vonzott már, azt is meg kellett volna beszélni, akár segítséget kérni egy szexológustól.
Van olyan eset is, hogy a házaspár már nem vonzódott egymáshoz. A férfi szeretőt keresett magának. Egyszer kiderült, és akkor komolyan elbeszélgetett a házaspár. A feleség be akarta adni a válópert. Sokat gondolkodott, aztán nem adta be. Azt mondta a férjének, hogy szereti, sok minden összeköti őket, beleegyezik, hogy diszkréten szeretőt tartson. A férj is úgy érezte, hogy csak a szex hiányzik náluk a kapcsolatból, ő sem akart elválni. Utána eszerint éltek, talán azóta is.
Hát akkor tovább kellett volna menni, más orvoshoz. Mert ez nem normális dolog, aminek oka van.
Abból gondolom, hogy nincsenek külső kapcsolataid. Nincsenek barátok, szóval ti se mentetek, hozzátok se mentek.
Nem csodálom, hogy elege lett. Csak a munka, a hltköznapok, se szex, se semmi más. Én már korábban elfutottam volna.
Azaz kb 37 éves voltál mikor utoljára volt testiség.
Őszinte leszek!
Tedd össze a 2 kezed hogy nem sokkal hamarabb lépett le. Egy harmincas férfitől teljes szexmegvonást kérni necces dolog volt. Nagyon csodálkoznék, ha 10 év alatt soha nem csalt volna meg.