Megcsalva, elhagyva (beszélgetés)
Valószínűleg a hajlam örökölhető és voltak az életemben korábban nehéz időszakok. A párkapcsolat mellett vannak próbatételek.
Nehéz kiválasztani, hogy kihez menjen az ember. Neves doktorhoz jártam és miután ő eltűnt, szintén egy olyat választottam, akit sokszor látni és szimpatikusnak tűnt. Pszichológus, szexuálpszichológus és coach neveket is kaptam, de mi alapján válasszon az ember ? Most a pszichiáter által ajánlotthoz mentem, de elvileg ő "csak" valamilyen lazítás technikát tanít majd. Emellett szükségem lenne szerintem egy másmilyen jellegű építésre is, csak győzze pénzzel az ember. A párterápián egy páros ülés 38.000.- Ft volt !
Magadért menjél ne másért. Most van időd,lehetőséged önmagadat szeretni, kényeztetni.
A gyógyszer papírján a mellékhatások között nem szerepel a libidó csökkenés ? Miért kell ezt 20 éve szedned egy szuper kapcsolatban ? Az biztos, hogy az ilyen gyógyszereket csak nagyon fokozatosan szabad csökkenteni, elhagyni, pszichiáterrel folyamatosan megbeszélve.
Én bírom Hevesi Krisztát, vannak a youtube-on videói. Esetleg őt is felkeresheted. Mégiscsak nő. :) Én jobban tudnék ilyen intim témákról egy nővel beszélni.
Örülök hogy elindultál valamerre!
Bízz benne maximálisan!
Igaza lehet az antidepresszánsal kapcsolatban.
Persze hogy okozhat libidócsökkenést, sőt, teljes érdektelenséget is a szex iránt.
Ezek szerint szedtél antidepit tíz évig?
Kedves fórumozók !
A pszichiáterem ajánlotta, hogy a feszültségem és a szorongásom miatt menjek pszichológushoz, aki tanít lazítási technikát. Ma voltam nála. Érdekes fickó. Egyelőre kérdezgetett néhány dolgot.
Ő ellentmondott két pszichiáternek is, miszerint az antidepresszáns igenis okozhatja a szexuális étvágy hiányát. Remek. Valamilyen tesztet küld, amiből lehet következtetni arra, hogy az agyi receptorok hogyan viszonyulnak egymáshoz. Kíváncsi vagyok.
:)
Tudod, nekem se rózsaszín álom volt az életem. ;)
A tenyérjós azt mondta, mint a remete, kiböjtöltem a rossz időket, és most már csak a jók jönnek.
Állok elébe. :)
Tanmese :
Egy ember nagyon nehéznek érzi a keresztet, amit visz. Találkozik Jézussal, és panaszkodik neki. Jézus elviszi egy nagy raktárhoz, ami tele van különböző nagyságú keresztekkel, és mondja neki, hogy válasszon másikat. Az ember kiválasztja a legkisebbet. Ekkor Jézus csak ennyit mond : " Ezt vitted eddig."
Ez ismerős.
A gyermekkorom nem volt könnyű! Korán fel kellett nőnöm.
Egyenlőre szó szerint még nem vagyok munkanélküli. Ápolásim Február 28-án jár le. Azaz ideje munkát találnom, mert februárban már muszáj lesz dolgoznom, hogy pénzkiesés ne legyen.
Mi is voltunk munkanélküliek. Szerencsére nem egyszerre. Közben két iskolás gyereket is el kellett tartani...
Nálunk is én vagyok az erős, és a pozitív gondolkodású. Lehet, hogy ez részben velünk született, de én inkább a kemény gyerekkoromat hozom ezzel összefüggésbe. Sokszor gondoltam azt, hogy ami másnak nagy probléma, azt szerettem volna, ha nekem csak akkora gondjaim lettek volna az életben.
Hogy ez mennyire igaz!
Sosem gondoltam volna!
A pároddal nem lesz szex nélkül közös jövőtök. Már feláldozott az életéből 10 évet erre, ez óriási áldozat tőle ! És még gyermeke sem lett ! Nemcsak Neked, neki se ! Ha ésszel ismerkedne, keresne egy 35-40 éves nőt, aki még szeretne gyereket, és vele is vállalna. Ez a nő most behálózta, de ha nem válik be a távkapcsolat, ismerkedik majd másokkal.
Minden szempontot vegyél figyelembe, gondolkodj a párod fejével is ! Neki mi az érdeke ? Nem az, hogy a társfüggő (volt)párjához visszamenjen. Nem attól lesz boldog, ha bűntudatból nem hagy el. Te arra vágysz,hogy az életed vele folytatódjon. Van egy mondás : aki igazán szereti a másikat, az azt szeretné, hogy a párja boldog legyen. Akár mással, ha együtt már lejárt a Nektek szánt idő.
Egyenlőre itthon vagyok. Évekig anyut ápoltam. Hirtelen ennyi év után nem tudok elhelyezkedni.
Tanulok, munkát keresek.
Ma lesz egy interjú, 28.-án pedig vizsgázok.
Férjnél vagyok és van egy 9 éves kislányom.
Hidd el, velük is van gond. Néha édes néha keserű.
Nem adhatom fel.
Mindenki rám támaszkodik.
Mindig is én voltam az "erős".
Hogy ez alkati kérdés - e? Nem tudom.
Nem baromság ! :) Én is minden " apróságnak " örülök. Akár a konyhába veszek valamit,akár egy puha takarót, hamarosan majd virágokat az erkélyre, stb. Pozitív életszemlélet ! :)
Drukkolok, hogy mielőbb legyen állásod !!!
Olvass ilyen cikkeket !
Köszönöm a bátorító szavakat.
Írsz egy kicsit magadról ?
Ügyes vagy !
Otthon vagy ? Van családod ?
Igen, a tett halála az okoskodás.
Szerencsés alkat vagy, hogy így tudsz viszonyulni a problémákhoz.