Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Megcsalva, elhagyva fórum

Megcsalva, elhagyva (beszélgetés)

❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯
232. liliom10 (válaszként erre: 224. - Napraforgo8)
2021. jan. 19. 17:59

Itt van egy jó lehetőség :

[link]

Ide mennek egyedül is nők is, férfiak is. Sok jó túra van, közben lehet beszélgetni is, de ha nincs kedved, csak gyalogolsz a többiekkel, és hallgatod őket. Különböző nehézségű és hosszúságú túrák vannak. Mi régebben többször mentünk velük, nekünk bevált.

231. 94a06e9696 (válaszként erre: 222. - Napraforgo8)
2021. jan. 19. 17:58
Nem akarásnak nyögés a vége, igen, próbálkozni kell nem egyszer nem kétszer, de persze ha egyszerbb siránkozni, mint tenni, akkor sajnálom ezt mondani, de nem érdemled meg őt. Majd boldoggá teszi más, és ha befejezted az önsajnálatot akkor te is összeszeded magad, és majd találsz mást....
230. 8d00a82c06 (válaszként erre: 228. - Napraforgo8)
2021. jan. 19. 17:42

Azt hiszed minekünk nincs bajunk?

Elhiheted, hogy van.

Baj, fájdalom.

229. Guruljka (válaszként erre: 215. - Napraforgo8)
2021. jan. 19. 17:41
De miért nem tudod elképzelni, hogy közös programjaitok és élményeitek legyenek?
2021. jan. 19. 17:37

Remélem, hogy ha egyszer Ti is bajban lesztek, rajtatok nem fognak gúnyolódni.

Véletlenül másnak küldtem a válasz és ezt korrigáltam.

227. 8d00a82c06 (válaszként erre: 225. - Scherlock)
2021. jan. 19. 15:07
Én meg vissza is olvastam, mert azt hittem hülye vagyok... 🤣
226. Brenda86 (válaszként erre: 225. - Scherlock)
2021. jan. 19. 15:03
Hát igen. Azért arra figyelhetne, kinek mit válaszol, mkert ez így komolytalan. Lassan már, mint a papagáj. Egyébként meg sem akarja hallani, hogy ki mit mond neki, csak hajtja a magáét.
225. Scherlock (válaszként erre: 223. - Napraforgo8)
2021. jan. 19. 13:19
Ctr C + Ctr V?
224. napraforgo8 (válaszként erre: 210. - Birebora)
2021. jan. 19. 13:18
"Nyiss mások felé." ezt a tanácsot annyiszor olvasom, de jó lenne tudni, hogyan. A munkahelyemen ugyanazok a kollégák vannak. Barátnőm a kislányát neveli egyedül, vele nem szoktunk eljárni. Tudom, menjek ide-oda. Alapvetően visszafogott természet vagyok. Ha pl. elmegyek jógázni, néhány emberrel leszek egy csoportban néhány órát.
223. napraforgo8 (válaszként erre: 210. - Birebora)
2021. jan. 19. 13:15

Még nem adtam fel. Egy barátnőm van, kollégák is vannak. Anyukámmal tartom a kapcsolatot a családból. Ez mind nagyon jó, de mégis 27 év egy párral iszonyat űrt hagy, akárki akármit is mond. Ezután egyedül ... Ennyim van. "Könnyebb" lenne túllépnem, ha nem érezném, hogy esetleg van még remény helyrehozni a kapcsolatunkat, ha már átszakadt a kommunikációs gát.

Nehéz, sok figyelmet igényló munkám van, ami szintén megterhelő. Tudom ,hogy lehetnék rosszabb helyzetben is, de ettől nem érzem jobban magam. Sivárnak érzem az életem nélküle. Persze, lehet programokat szervezni, barátokkal beszélni, de most nem helyettesítik őt, akit szeretek.

Rám írt tegnap. Azt írta, hogy azért nem írt pár napig, mert hátha jobb nekem. Elkezdtünk írogatni, aztán beszéltünk is. Nincs jól, sokat járok az eszében, hogy mi lehet velem. Szar érzés, hogy ennyire kicsinált, sajnál. Megviseli, ami történt. Hiányzom. Minden órában eszébe jutok, sok az emlék. Lelki társak vagyunk, de testiek nem, aminek lehet, hogy olyan oka van, amin nem lehet változtatni. Azt írta, hogy a szexen kívül a vírus sem tett jót, túl sokat voltunk együtt. Most szabadabbnak érzi magát. Ez azért furcsa, mert én sosem tartottam vissza, sőt én küldtem, ha nem volt kedve elmenni valahova. Nem hívtam, ha később jött, mint szokott. Benne van görcs, hogy munka után hazajöjjön, mert szerinte én így szerettem volna. Szerintem vele van a baj, neki kellett volna valamilyen tevékenységet találnia agy barátokat. Úgy érzem, hogy ezek orvosolható dolgok, pláne, hogy felszakadt a kommunikációs gát közöttünk. Mondtam neki, hogy ugyanebbe a hibába fog esni más kapcsolatában is. Nem tudom, hogy ezek az érzések a megszokás, sajnálat, bűntudat miatt kavarognak-e benne vagy esetleg szeretetből. Hullámoznak az érzései. Megőrülök. Annyira szeretném visszaállítani. Szenvedek a kételytől. Szörnyű fáradt, kimerült, elcsigázott vagyok és szédelgek. Állandóan kavarognak a gondolatok a fejemben

222. napraforgo8 (válaszként erre: 219. - 94a06e9696)
2021. jan. 19. 12:43
Persze, hogy tudnék változtatni. Bonyolultabb a helyzet. Az a baj, hogy a hosszú kihagyás után a párom nem kíván és ha én kezdeményeznék, nem tudná elhinni, hogy valóban szeretném. Szerintem is normális, hogy ennyi idő után összeszokik a pár, ugyanakkor ott van a másik nő,ami ugyan bizonytalan kimenetelű, de jó a szex és új is, izgalmas. Igaz, hogy most nem tudnak találkozni a COVID miatt, ezért telefonon tartják a kapcsolatot.
221. napraforgo8 (válaszként erre: 220. - Scherlock)
2021. jan. 19. 12:37
Nem értem, mire gondolsz. Milyen Joe ?
220. Scherlock (válaszként erre: 215. - Napraforgo8)
2021. jan. 19. 12:01

Én nem ezt írtam.

Egyébként olyan vagy, mint Joe nőben.

További szép napot! :)

219. 94a06e9696 (válaszként erre: 218. - Napraforgo8)
2021. jan. 19. 12:00

Az első kérdés, hogy a testiségben te tudnál-e változni. Ha nem, akkor teljesen felesleges visszaédesgetni...

Ha az a válasz, hogy megpróbálnád, akkor felajánlhatnád neki, hogy próbáljátok meg, és ha X hónap múlva még mindig úgy gondolja, hogy ez nem jó neki így, akkor minden hiszti nélkül elengeded. Addig meg ez egyféle bizonyítás, lehet hogy valami jót hozna ki belőled, ami végül visszafordítja a dolgot. Szerintem teljesen normális, hogy ennyi idő után átmegy a házasság megszokásból, talán ez elég, hogy kirángassátok egymást az unalomból.

De ha a szex nem áll vissza, nem lesz más a vége. Lehet egy ideig alakoskodnod kell, de utána még megjöhet hozzá a kedved. Gondolom nem undorodsz a férjedtől, és akkor egy kis színészkedés is belefér, aztán majd meglátod...

Saját tapasztalat, hogy ez bejöhet :)

2021. jan. 19. 10:23
Erőltetem magam, persze. Próbálok észérveket felhozni. Perspektívákat nem tudok felsorakoztatni, csak azt ,hogy feltártuk a problémákat végre, amik megoldandó feladatok. Én olvasok cikkeket, pszichológushoz fordulok, beszélgetek emberekkel. Ezzel szemben ő magában van, nincs barátja akivel átbeszélné az érzéseit. Ő azt látja, hogy van egy nő, akivel jó a szex és beleszeretett, minden más és új, de bizonytalan a jövő. Úgy látja, hogy velem nem lehet helyrehozni a kapcsolatot, nyugdíjasként élünk, igaz, meg sem próbáltuk kibillenteni. Ha tudtam volna, hogy ennyire "unatkozik", persze korábban próbáltam volna kiutat találni. Az ő személyisége is visszahúzódó és csendes. Tulajdonképpen abban a nőben is engem szeret szerintem, mert ugyanannyi idős, a testalkata is hasonló és nincs gyereke. Mintha ebből az apátiából, kiégésből ki akarna törni és úgy gondolja, hogy az új kapcsolat mindent megold, mert más lesz. Ugyanakkor ott is jönnek a hétköznapok és a megszokás. Lehet, hogy rosszul látom és gondolom és tényleg csak sajnál és soha vissza nem jönne. Ő azt mondja, nem tudja, hogy jól döntött-e, ez csak később fog kiderülni. Borzasztó ez a kétség. Lehet, hogy hiú ábrándokat kergetek ? Mivel érvelnétek ?
217. semleges (válaszként erre: 215. - Napraforgo8)
2021. jan. 19. 10:03
Szerintem sincs veszve minden, gondold végig. Igenis "erőltesd meg magad".
216. libikóka (válaszként erre: 215. - Napraforgo8)
2021. jan. 19. 09:11

Lehet hogy nincs veszve minden,ő sem tudja ám az ablakon kihajítani az elmúlt időt:))

HA most kicsit higgadtan ,és komolyan vehetően tudnál változtatni és ebbe tenni az energiát ,,,akár helyre hozhatod!Kell tudnod v.mi többet adni!

Tudsz e???? erre válaszolj magadnak

215. napraforgo8 (válaszként erre: 214. - Scherlock)
2021. jan. 19. 09:00

Még nem adtam fel. Egy barátnőm van, kollégák is vannak. Anyukámmal tartom a kapcsolatot a családból. Ez mind nagyon jó, de mégis 27 év egy párral iszonyat űrt hagy, akárki akármit is mond. Ezután egyedül ... Ennyim van. "Könnyebb" lenne túllépnem, ha nem érezném, hogy esetleg van még remény helyrehozni a kapcsolatunkat, ha már átszakadt a kommunikációs gát.

Nehéz, sok figyelmet igényló munkám van, ami szintén megterhelő. Tudom ,hogy lehetnék rosszabb helyzetben is, de ettől nem érzem jobban magam. Sivárnak érzem az életem nélküle. Persze, lehet programokat szervezni, barátokkal beszélni, de most nem helyettesítik őt, akit szeretek.

Rám írt tegnap. Azt írta, hogy azért nem írt pár napig, mert hátha jobb nekem. Elkezdtünk írogatni, aztán beszéltünk is. Nincs jól, sokat járok az eszében, hogy mi lehet velem. Szar érzés, hogy ennyire kicsinált, sajnál. Megviseli, ami történt. Hiányzom. Minden órában eszébe jutok, sok az emlék. Lelki társak vagyunk, de testiek nem, aminek lehet, hogy olyan oka van, amin nem lehet változtatni. Azt írta, hogy a szexen kívül a vírus sem tett jót, túl sokat voltunk együtt. Most szabadabbnak érzi magát. Ez azért furcsa, mert én sosem tartottam vissza, sőt én küldtem, ha nem volt kedve elmenni valahova. Nem hívtam, ha később jött, mint szokott. Benne van görcs, hogy munka után hazajöjjön, mert szerinte én így szerettem volna. Szerintem vele van a baj, neki kellett volna valamilyen tevékenységet találnia agy barátokat. Úgy érzem, hogy ezek orvosolható dolgok, pláne, hogy felszakadt a kommunikációs gát közöttünk. Mondtam neki, hogy ugyanebbe a hibába fog esni más kapcsolatában is. Nem tudom, hogy ezek az érzések a megszokás, sajnálat, bűntudat miatt kavarognak-e benne vagy esetleg szeretetből. Hullámoznak az érzései. Megőrülök. Annyira szeretném visszaállítani. Szenvedek a kételytől. Szörnyű fáradt, kimerült, elcsigázott vagyok és szédelgek. Állandóan kavarognak a gondolatok a fejemben

214. Scherlock (válaszként erre: 179. - Napraforgo8)
2021. jan. 19. 08:27

Az, hogy nincs kedved semmihez, az a te döntésed.

Igazad van. Soha senki nem lesz olyan, és ilyen kondícióval egyedül is maradsz. Hogy magányosan-e, az megint a te döntésed.

213. Scherlock (válaszként erre: 149. - 8d00a82c06)
2021. jan. 19. 08:18
Egyetértek maximálisan.
212. Guruljka (válaszként erre: 209. - Napraforgo8)
2021. jan. 19. 00:06

Ennyi erőd neked is van! Nem vagyok különleges!

Igaz, van kutyám, macskáim, "akikkel" törődnöm kellett.

211. Érdekes73 (válaszként erre: 190. - Napraforgo8)
2021. jan. 18. 22:41
Szerintem őszintének kéne lenned magadhoz és utánajárni hogy miért is nem érdekel téged a testi téma ilyen régóta és ilyen fiatalon .Úgy írsz róla mint a kötelező rosszról.
210. birebora (válaszként erre: 207. - Napraforgo8)
2021. jan. 18. 22:17

Azért írjuk le, mert az jön le, hogy nagyon neki vagy veselkedve ami természetes 27 év után. És vagy túl teszed magad rajta egyedül,persze idő kell, hozzá, nem megy máról holnapra vagy szakember segítsége kell.

Mit dolgozol, mit csinálsz? Tanulás? Valami hobbi? Új emberek megismerése? Nyiss mások felé. 50 éves vagy. Még rejtegethet számodra boldogságot az élet. Akár a magán életben, akár szakmailag a munkád terén. Ne írd le magad és ne legyél depressziós mert onnan nehezebb kijönni. Ne mantrázd magadba, hogy neked milyen szar. Szüleid, testvéreid, kollégák?

Nézd a jó oldalát. A lakásba te maradtál, nem kell eladni, felezni, magad után takarítasz, ha nem akarsz nem főzöl, nem vagy másért felelős, azt csinálsz amit akarsz, stb, nem tudom, valahogy találd meg a lelki békédet. Tornázz, olvass, filmezz, kézimunkázz, mozdulj ki. Tanulj valamit.

Fel a fejjel.

209. napraforgo8 (válaszként erre: 208. - Guruljka)
2021. jan. 18. 21:54
Ez nagyon szép, gratulálok az erődhöz, a kitartásodhoz !!!!!
208. Guruljka (válaszként erre: 204. - Napraforgo8)
2021. jan. 18. 21:07

Köszönöm,remekül vagyok.

Először tele voltam az ilyenkor esedékes intézni valókkal, és ha már a hivatalban jártam, megkérdeztem, mire vagyok jogosult. (Tíz éve ápoltam itthon, a halálával lejárt az ápolásim. Ennek ellenére váratlan szívroham volt a halál oka, nem a járásképtelensége, ami miatt ápolásra szorult.) Mindent igénybe vettem, amit lehetett, de idővel egymás után minden megszűnt.

Ami munkát addig is végeztem itthonról, minden igyekezetemmel kezdtem kibővíteni, és eljött az a pillanat is, amikor önállóan sikerült megélnem.

És tanulni is elkezdtem, mert a nagyobb keresethez kell a nagyobb végzettség is. Gyártósori babérokra nem vágytam már 2012-ben, 55 évesen. Csak érettségim volt, szakmám nem.

Most 63 éves vagyok, és levelezőn elvégeztem egy alapszakot, ami a régi főiskolai végzettségnek felel meg. Vállalkozó lettem a választott szakmámban, és most éppen egy szakirányú továbbképzés második félévét kezdem hamarosan. Fordítok, amit még minden papír nélkül kezdtem, de most már nem vagyok egészen kezdő.

A fiam végzett, dolgozik, velem él ugyan, de a sok munkája mellett alig látom.

Vannak hullámvölgyek, de azokból mindig felfelé vezet az út.

Kapcsolatom nincs, nem keresem. Volt próbálkozásom, de nagyobb lett volna az igényem annál, amit kaptam.

207. napraforgo8 (válaszként erre: 205. - Brenda86)
2021. jan. 18. 20:55
Hagyjuk már. Így is beleőrülök, hányszor írjátok még le ?
206. Brenda86 (válaszként erre: 203. - Napraforgo8)
2021. jan. 18. 20:54
Figyelj szerintem fordulj szakemberhez. Nincs abban semmi kivetnivaló. Ahogy látható te nem bírsz megküzdeni egyedül ezzel a problémával.
205. Brenda86 (válaszként erre: 202. - E'lodie)
2021. jan. 18. 20:51
Persze, ebben egyetértünk, de ha egy 30-as éveiben lévő férfitól megtagadjuk a szexet, akkor az 1000 százalék, hogy előbb-utóbb odébb áll.
204. napraforgo8 (válaszként erre: 200. - Guruljka)
2021. jan. 18. 19:14
Mit tettél és most hogy vagy ?
2021. jan. 18. 19:09

Szerintem társfüggőség nélkül is padlóra kerülhet az ember 27 év együttélés után, ha szerette a párját.

50 felett milyen perspektíva van ? Sajnos negatívan látom a jövőt. Az emberek értékrendje is megváltozott, másként viselkednek. Hazajövök a munkából, vár az üres lakás. Megcsinálom a napi teendőket, aztán este. Éjjel a szokásos vergődés, reggel újra a felismerés. Aztán munka és minden elölről. Hétvégén séta. Nem látok kiutat.

❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook