Meg lehet csinálni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Meg lehet csinálni!
Regisztráció időpontja: 2011-09-30 11:56
Utoljára ekkor volt itt: 2011-10-01 09:41
Ezek tetszenek :D Beregelnek, és oltják a másikat! :D
Nem vagyok modell alkatú lány, én csak azt mondtam: a saját, tekintélyes súlyfeleslegéért soha nem más, hanem mindig az illető saját maga a felelős. Nem másokat kell okolni, meg szemrehányást tenni, amiért őszinte és megsértődni... nem hiszem, hogy bárki kényszerített arra, hogy 40-50 kiló zsírt 20 éves korodra magadra egyél. :o)
Nem vitázni szertnék, csak ez a realitás, meg önkritika, önismeret...
További szépeket!
Igen, sok lánnyal/nővel ez a gond, hogy átesnek a ló másik oldalára... Nem szabad túlzásba vinni. Szerintem a test érzi, hogy neki mennyi súly az ideális. Persze ilyenkor nem szabad a lélekre hallgatni, mert képes az ember elhúzni rossz irányba is. Fogyás területén is. Nekem is még meg kell bírkoznom ezzel a -31 kg-val, de tudom hogy még van legalább 5-7 kg amitől szeretnék megválni. Ha azt elérem, hülye leszek azt mondani hogy nem örülnék, de azért az lesz a legnagyobb öröm, ha félév elteltével is azt tudom mondani, hogy NEM HÍZTAM, vagy ha híztam is, nem 5 kilókat, csak a napi 1-2 kg eltolódás...
Sokkal több erőbe telik megtartani a súlyt, mint elérni. Persze ahhoz is akarat kell, de azért megtartani még nagyobb :)
A mai fiatal pasik ha már itt tartunk, nem éppen tudják becsülni a lányokat! :)
Nem lennék a mai 17-18 éves lányok helyében, hogy szinte alig esznek, csak hogy bejöjjön a szomszéd srácnak...
Abszolút nem érzem azt hogy hálásnak kellene lennem Attilának azért, mert a sárga földig eltiporta a lelkem, azt hogy miatta még többet ettem, és azt sem fogok neki megbocsátani hogy pont a testvérem előtt áztatott el.
Az hogy már nem szeretett, hát Istenem, ez már legyen az ő gondja. Tudja nagyon jól, hogy kit veszített el. Azóta sincs egy csaj aki megállapodna mellette, mert egyszerűen nem érti a nyelvüket, nem tudja mit hogy merre, hogy megtartson egy lányt!
Az egy dolog, hogy ráébresztett hogy túlsúlyos voltam, de akkor köszönném meg neki esetleg, ha négyszemközt mondta volna meg, és nem a fél családom előtt....
Orsi örülök ha ezt a véleményt, egy modell alkatú csaj írta, mert úgy látszik Te tökéletes vagy :) Ennek szívből örülök, már vártam egy ilyen levelet, hogy háááát igen legyek egy olyan embernek hálás, aki nem érdemli meg :)
És amivel kezdtem a bejegyzésem, a fiatal pasikák... Még 40 kilós farönköt sem bírna el, ha pakolásról lenne szó... Az én exem mikor költöztünk, nem bírta el 2 emberrel a szekrényem... Én mai napig bírom, kövéren is, és most is :)
Nincsenek megedződve a fiúk, a lányok meg...... inkább nem esznek csak csontsoványak legyenek :D
Tetszett a cikked... az őszinteséged, a hozzáállásod, a másokat buzdító hangvétel.
Gratulálok a fogyásodhoz! Benned megvan, ami sokunkból hiányzik: a kitartás. Méltán lehetsz büszke fogyásodra! :)
Amire viszont szerintem vigyázz, hogy a fogyás ne váljon életcéloddá. Csini vagy és te tudod, hogy meddig akarsz fogyni, de mindenkit óvok attól, hogy ez töltse ki az életét.
Csinosan és tartalmasan... tök jó!
Szuper! Fiatal vagy és csini! :)
22 évesen még nagyon nem szabad elhanyagolnia magát egy leánykának.
Én is megcsináltam, bár nem ilyen mértékben: 10 kg 4 hónap alatt! Azóta kicseréltek! :)
Szia Ági! :)
Gratulálok a fogyásodhoz,kitartásodhoz!
Gratulálok a nagy fogyásdhoz, csak így tovább!
A fiúval kacspcsolatosan azonban inkább hálásnak kellene lenned! Őszinte volt veled, és ez fejbecsapott, elindított a fogyás útján. Amikor megismerkedtetek, írtad, hogy 55-60 kilós voltál, aztán majd' a duplája lettél... ő nem azt a külsőt választotta...teljesen érthető volt a reakciója... azért nem 5-10 kiló plusz lett rajtad, hogy úgy is elfogadjon, "ha egyszer szeret"... ha ezt nem mondja, valószínű, most is 103 kiló vagy, vagy mégtöbb már, mert "szeret, jó vagyok így is" . Azért ez nem így működik...
De egy 20 éves lánynak, nem a pasija miatt kellett volna, hanem magától észbe kapnia, és magával szemben igényesnek lennie, és fogyóznia, meg szembenézmni azzal, hogy nem normális az, hogy veri a súlya az egy mázsát.
Szóval reálisabban kellene tekintened erre az egészre, és köszönettel tartozol neki... Amúgy meg, megnézném, hogy a mai 20-on éves fiúk közül hányan választanának olyan barátnőt maguknak, aki 100 kiló felett van.
SZia Ági!
Gratulálok,ügyes vagy!
Egyben irigyellek,na nem azért amiken átmentél,hanem a rengeteg akaraterőd s kitartásod miadt!
Remélem rádtalál a boldogság,igazi szerelem.
Igen,ha valaki szeret elkellet volna fogadnia olyannak amilyen vagy!
Kívánom hogy találd meg az igazit,és a volt párod csak had egye a penész.
További szép napot!
Annyiraaaa csodálatos amit végigcsináltál*_*
Gratulálok:D
Főleg a lelki része.Amikor a padlón voltál,akkor mi segített,hogy tovább csináld? :)
Nagyon ügyes vagy, tényleg büszke lehetsz magadra, és igazad van, nem szabad lenézni a kövéreket, nem mindeni a zabálástól hízott meg.
Mostanában nem szoktál arra gondolni, mi lett volna, ha a volt párod nem teszi szóvá a túlsúlyod? Lehet, hogy nem is tett rosszat.
nem találkozunk abszolút... van barátnője, elvileg, egyszer láttam kézen fogva a kórházban sétált nálam alacsonyabb lánnyal, és jelen helyzetemben ő volt ducibb... Szóval ennyit róla, szerintem már nem szeretett, de tényleg nem érdekel már! :)
De amiket érte tettem az évek során, 100% hogy titkon a képeimet figyelni a közösségi portálokon.... :D
Tegye csak, ettől csak erősebb leszek... :D
Nagyon ügyes vagy Ági!
Gratulálok!
Viszont azért az érdekelne mi van a fiúval....mit szólt mikor meglátott?biztos leesett az álla.....jól megmutattad:)
Gratulálok a fogyáshoz nagyon csinos lettél, és én teljesen át érzem azt hogy milyen lehetett amikor a párod azt csinálta veled amit, velem is ugyan ez volt, de már mi sem vagyunk együtt....
Sok sikert a továbbiakhoz
Ez egy jó cikk!Végre nem csak azt olvashatjuk,milyen happy dolog a fogyás!Hanem a fogyás utáni létbe is engedtél egy kis bepillantást!
Csak így tovább!
További ajánlott fórumok:
- Értem én, hogy járvány van, de mit lehet itthon csinálni hónapokig, ha minden bezár?
- Mit lehet csinálni egy olyan anyóssal, aki úgy viselkedik, mint egy féltékeny szerető?
- Köldöksérvvel mit lehet csinálni?
- Hogyan lehet a naplónknak különféle háttereket csinálni?
- Szülés után mikorra megy le a has? Mit lehet csinálni, hogy hamarabb visszahúzódjon?
- Mp 3-at mire kell konvertálni, hogy zenei cd-ét tudjak csinálni, amit normál cd lejátszón is le lehet játszani?