Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? fórum

Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)

2009. máj. 3. 22:03

Szia Asia!

Köszi a tájékoztatót!

708. Cand Ida (válaszként erre: 707. - Cand Ida)
2009. máj. 3. 13:06
Mármint, hogy tiszta :)
707. Cand Ida (válaszként erre: 704. - Moncsi0401)
2009. máj. 3. 13:05
Sajnos Ilcs néni fényvédőjét nem ismerem, de meg fogom nézni...én az ő termékeire esküszöm és nekem is be kell szereznem lassan valamit. Teljesen tiszták a termékei - és nem mindegy az ember mit ken magára, mert felszívódik. Ami a Vichyről nem mondható el :(.
706. Cand Ida (válaszként erre: 705. - Bakus)
2009. máj. 3. 13:02

Én nem májfoltra szedtem, de épp volt májfoltom is...és sajnos nem múlt el tőle.

De nem jelenti azt, hogy neked sem hatna...nem bizos, hogy ugyanaz az oka a májfoltjainknak :)

Én a lekvárt is fogyasztottam, de nem együtt a kettőt.

705. bakus
2009. máj. 3. 12:45

Sziasztok!

Szedte már valaki a flavin 7 kapszuláját májfoltra?

Ha igen,használt valamit?

köszi

2009. máj. 2. 22:41
Szerintetek melyik a legjobb fényvédő és alapozó?Melyiket vegyem? Fényvédőből eddig az Ilcsit használtam,tavaly a Vichy arckrémét.
703. Moncsi0401 (válaszként erre: 700. - E329617b38)
2009. máj. 2. 22:40

Szia!

Ja!Én is fényvédővel és sapkában járok a szabadban és sajnos nekem is kicsit ragad.Olyan,mintha maszkban járnék.Mivel 2 éves kisfiammal sokat vagyunk kint,ezért ha az arcomhoz érek a kezemmel /pl.homokozás közben/,rögtön olyan,mintha tök mocskos lenne az arcom.

Sajnos én még a krémet nem szereztem be,de mire szept.körül lehet használni, arra talán lesz.

2009. máj. 2. 22:36

Szia Asia!

Légyszi nekem is küld el a Pigmanorm magyar tájékoztatóját:skorpiom@freemail.hu-ra.

köszi

701. melania82 (válaszként erre: 697. - E329617b38)
2009. máj. 2. 21:08
Jaj nagyon szepen koszonom,hogy valaszoltal,remelem sikerul megszereznem.Legyszives kuld el a betgtajekoztatot magyarra forditva.Megegyszer koszike.
700. e329617b38 (válaszként erre: 699. - Josey)
2009. máj. 2. 21:06

Szia josey!

Én speciel 50+-os fényvédőt használok, és igen, próbálom árnyékban tartani az arcom. Ezen felül a napvédő fölé fényvédős alapozót is felkenek, ám igaz, hogy sokszor úgy érzem ragad tőlük az arcom. Nyáron a 40 fokban nehezen viselem a kencét, de enélkül sajnos előjönnek a foltok, így inkább "szenvedek". Ja, és egy trükk, önbarnítót használok az arcomra, így homogénebbnek tűnik, és kevésbé tűnnek ki a pigmentfoltok.

Asia

699. josey
2009. máj. 2. 17:13

Sziasztok.

Azt még áruljátok el,hogy ti mostanában napos időben mindig valamiféle fejfedőben jártok,hogy árnyékban legyen az arcotok?Vagy csak elég a fényvédő krém?

Nekem sok a gondom ezzel,se kalapot,sem sportosabb sapkákat nem hordtam soha...

698. Erikacz (válaszként erre: 695. - Napkori)
2009. máj. 2. 13:49
Remélem sikerül!
697. e329617b38 (válaszként erre: 696. - Melania82)
2009. máj. 2. 10:43

Szia melania82!

A krémet itt rendeltem és vettem meg. Nekem azt mondták a Pharmaexpressznél, hogy receptköteles, ezért a háziorvos felírta. (Bőrgyógyász is megteheti.)

Olvastam már itt a fórumon, hogy volt akinek nem akarták felírni a krémet, és állítólag vény nélkül is elintézhető a beszerzést, de ezt én nem tudom.Szóval beszerzési díjjal együtt három hete fizettem 6.490 forintot.

Címük:

1081 Budapest

Fiumei út 2. (A Keleti pályaudvarnál van)

Telefonszám: 06-1-456-0843

E-mail: service@pharmaexpressz.hu

Két nap alatt beszerzik a krémet.

Ha kell, el tudom küldeni Neked a Pigmanorm betegtájékoztatóját magyarra fordítva, mert a dobozban csak németül lesz benne.

Üdv: Asia

2009. máj. 2. 10:22
Sziasztok.megkerek valakit,hogy pontosan adjon egy elerhetoseget,hogy hol lehet megrendelni vagy megvenni a Pigmanormot.
695. napkori (válaszként erre: 694. - Erikacz)
2009. máj. 1. 20:07

Szia Erikacz

Tudom hogy nagyon vigyázni kell, használok fényvédőt, és még az alapozóban is van fényvédő.

Szerintem akinek nincsenek foltjai, annak is kell manapság fényvédő. A barátnőm testvére 3-4 napig most napozott, nagyon jó kis ereje volt a napnak, szépen le is barnult, és az arca tiszta májfoltos lett. Nem szed semmilyen gyógyszert, eddig sem használt semmiféle krémet nem volt problémája soha. Aztán most meg szegény döbbenten néz hogy mi történt. Tehát nem hülyeségből beszélnek az orvosok hogy de. 11 és du. 15 óráig ne mennjünk napozni. Én Debrecenben élek, és sajnos látom hogy nagyon sok ember küzd ezzel a problémával, és ők nagyon szeretik a napsütést, a szolizást.

Igen ezt mindenki szereti én is. De ha azon múlik hogy megint foltos legyek, hogy a fényvédő nélküli napozást, szolit választom akkor inkább és leszek Hófehérke. Inkább fehéren leszek folt nélküli, mint barnán foltos.

Köszi a figyelmeztetést egyébként, de én nagyon fogok vigyázni lehet hogy nem lesz elég így is előjön de még nem tudom mi lesz, majd ősszel megírom.

Szia

694. Erikacz (válaszként erre: 690. - Napkori)
2009. máj. 1. 19:45

Szia!

Nem akarlak elkeseríteni de ha nem használsz majd fényvédőt, újra elő fognak jönni a foltjaid. :(

Úgyhogy vigyázz vele!

Reméljük kivétel leszel.

693. napkori (válaszként erre: 692. - Miskolcikriszta)
2009. ápr. 30. 15:32

Szia

Szerintem hívdd fel a pharmaexpresszt és mondd el nekik hogy nem akarják kiírni az orvosok, hátha el lehet intézni vény nélkül is. Valaki írta hogy neki elküldték úgy is hogy nem volt receptre felíratva. Próbáldd meg, egy telefont megér.

Sok sikert.

692. miskolcikriszta (válaszként erre: 690. - Napkori)
2009. ápr. 30. 14:27
Sziasztok! De szuper, tényleg eltűnt? El se hiszem! A nagy hírt olvasva felhívtam a háziorvosomat hogy felírná-e nekem ezt a krémet, úgyhogy én már 2x-en is vissza lettem utasítva. Csak tudnám, hogy a jó francba jussak hozzá a krémhez?!Üdv
691. josey (válaszként erre: 690. - Napkori)
2009. ápr. 30. 13:46

Juj,de szuper ezt olvasni!!

Akkor én is beszerzem, a csodakrémet!

Köszi:)

690. napkori
2009. ápr. 30. 11:34

Sziasztok

Minden pigmanorm használónak és még nem használónak jelentem nekem eltűnt az összes foltom. Tehát aki nem merte elkezdeni, vagy még mindig kételkedik, annak mondom ha meg akartok szabadulni a májfoltoktól akkor kenjétek. Én még most sem hiszem el hogy visszakaptam a régi arcomat 3 év után. Milyen jó lett volna ezzel a krémmel kezdeni, mennyi pénz költéstől és csalódástól menekültem volna meg. Még mindig hámlok egy kicsit. Most már csak azt fogom figyelni, hogy jön-e majd a nyáron vissza belőle vagy sem. Ősszel azért még rendelek szerintem, de igaz még ennek is meg van a fele.

Ne adjátok fel, szerintem nem kell megijjedni a pirosságtól, meg hogy éget egy kicsit, a hámlástól ettől úgy látszik csak így lehet megszabadulni.

Helló

689. e329617b38 (válaszként erre: 688. - 906db1e0a8)
2009. ápr. 29. 16:26

Szia!

A Pigmanorm vényköteles. Ha felirattad bőrgyógyásszal vagy háziorvossal, akkor a Pharma Expressznél behozatalai díjjal együtt 6.490 forintba kerül. Én két hete fizettem érte ennyit.

Üdv:Asia

688. 906db1e0a8 (válaszként erre: 685. - Cand Ida)
2009. ápr. 28. 22:48
Szia, én is futárcéggel hozattam, nem kellett recept. Vagyis először kérték, aztán megbeszéltük, hogy anélkül is menni fog. 19 euro + posta 4200.- ha jól emlékszem. üdv. ava
687. haljud
2009. ápr. 28. 20:23

Sziasztok!

Én próbáltam az Ilcsi kövirózsásat, jelenleg is van, igaz már fogyogat, de nem fontolgatom, hogy veszek még belőle. Nem igazán ért semmit...

686. Cand Ida (válaszként erre: 683. - A9e1c02a7b)
2009. ápr. 28. 16:47

Az Ilcsis kövirózsás krémet nem próbáltam...de van egy tormás ecsetelője májfoltra, az semmit sem ér, pedig rendszeresen kenem.

A kövirózsát önmagában használtam a kertből :), az némiképp segített, de csak egy árnyalatot és jóindulattal.

2009. ápr. 28. 16:45

A futárcégek is kérnek receptet a Pigmanormhoz?

Nagyon jókat írtok róla, be kéne szerezni...Receptet börgyógyász ír fel? vagy körzeti is felírhatja?

Akinek van infója légyszi segítsen!

Köszi

684. napkori
2009. ápr. 28. 14:31

Sziasztok

Látom mindenki ír tapasztalatot a pigmanormmal kapcsolatban. Nekem mos 26-án volt 1 hónapja hogy használom. A lényeg hogy még piros és hámlik is, de nagyon szépen eltűntette, van ahol icuri-picuri folt maradt de az már olyan mint egy kis szeplő. Még én is kenegetem nem sokára letelik a 7 hét. Ősszel rendelek még egy krémet, a biztonság kedvéért, és ha esetleg még marad egy kis folt akkor majd még kenegetem. Még húzódik a bőröm, érzem ha napont vagyok hogy szinte égeti a nap pedig szemüveg, fényvédő, alapozó meg minden van, de barnulni nem barnult eddig még vissza. Remélem ez így is marad.

Hajrá mindenkinek tűnjenek a foltok.

sziasztok

683. a9e1c02a7b (válaszként erre: 681. - Cand Ida)
2009. ápr. 28. 08:17
Ennyire durva? Én is Ilcsi krémeket használok, azért mertem ajánlani a kövirózsásat, gondoltam, az is csak jó lehet.
682. 906db1e0a8 (válaszként erre: 675. - E329617b38)
2009. ápr. 27. 23:16
Sziasztok! Helyzetjelentek. Ma már a 22. napnál tartok Pigmanormal. És bocsi, de nagyon megörültem, hogy ti is hullámokban hámlatok, mint én. Szóltam a kolléganőmnek, hogy amikor látja, hogy éppen a fél bajuszom elszabadult, adjon valami vészjelet, hogy tünjek a mosdóba...A szitu ugyanaz, tűnnek a foltok, van ahol meg picit mintha maradna néhány pont. A kozmetikusom nagyítóval megvizsgált, állítólag jól látszik ahogyan oszladoznak a sötét foltok. Viszont, én alaposan rá akartam gyorsítani erre a hámlásra és jól leradíroztam az arcom. NA ILYET SENKI NE TEGYEN!! Most itt-ott hámosító krémmel kenem p. helyett :) Sajnos elvékonyodik a bőr és érzékeny.... Még nem tudom meddig kenem, talál 1-2 hét beleférhet, után meg abbahagyom. A 7 hetet úgysem tudom most végigcsinálni. Ősszel meglátjuk milyenek lesznek. Kitartás mindenkinek! üdv. ava
681. Cand Ida (válaszként erre: 678. - A9e1c02a7b)
2009. ápr. 27. 20:22

Ilcsi néni krémjeire esküszöm, csak azokat használom. Lehet maszk, pakolás, krém, bármi...de sajnos a májfoltok ellen nem hatnak a cuccai.

A májfolt sokszor hormonális, ami a terhességnél is kijöhet. Nekem egyszer sem volt! Viszont steroid kezelést követően, ami a mellékvesekéreg hormont befolyásolja, s ezzel függ össze állítólag a májfolt is...bizony "gyönyörűen" kijött! Szinte az egész arcomon. Mostmár csak azon imádkozom, hogy azt a kevés megmaradt eredeti börrészt is fedje el, s akkor nem lesz feltünő! :)

680. a9e1c02a7b (válaszként erre: 679. - E329617b38)
2009. ápr. 27. 19:50
Nem próbáltam, nekem nincs májfoltom, csak olvastam róla. Kár, hogy nem hatékony. Terhesség után nekem is volt ahol sötétebb volt a bőr az arcomon, olyan majdnem-májfolt, de elmúlt magától. Lehet, neked is el fog.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook