Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)
Sziasztok,
Valakinek hasznalt mar barmilyen homeopatias szer?
Sziasztok,
Én is tovább küldök a foltokkal. A Babe nekem se jött be, csak ott porosodik a polcon 6ezerért.
Kifogytam az ötletekből és a pénzből, hogy mit próbáljak még ki.
Sziasztok!
Én itt vagyok, küzdök a foltjaimmal, amelyek sajnos egyáltalán nem múltak el a pigmanormtól sem. Van még valaki rajtam kívül, akinek szintén nem segített ez a krém?
Sziasztok.
Én még nem használtam a foltjaimra semmit,most szedem össze a pénzt valami jó kis csodaszerre..még nem tudom,mi lesz az.
Viszont meglepődve láttam,hogy van egy új foltom,mostanában jött ki:(((
Mindenkinek nagyon boldog és folteltűnős újévet kívánok!!
szia
igen godolkodom raja, lehet hogy majd felhívlak.
Boldog Karácosnyt!
Sziasztok!
Már régen nem írtam, de folyamatosan olvasom hogy mit írtok. Szóval biztos vannak akik még emlékeznek az én sztorimra, én is kipróbáltam mindent hogy végre megszabaduljak ezektől a foltoktól. Teljesen még most sem sikerült de nagyon elhalványult, alapozóval alig látszik.
Én anno rendeltem Maresztől is szerintem az is jó volt, tehát halványított az a krém.
Képzeljétek egyszer jósoltattam magamnak itt a neten, csak úgy mert unatkoztam, és azt ajánlotta hogy igyak Kombuchát mert az megszünteti a májfoltokat. Én szót fogadtam elmentem a DM-be és vettem ilyen Kombucha koncentrátumot amely lúgosítja a szervezetet is ez 500 ml-s 1500 forint volt és azt iszom a mai napig, én úgy gondolom hogy köze lehet ahhoz hogy sokat világosodtak a foltjaim. Aki akarja próbálja ki. Amúgy is sokat hallani erről a lúgosításról hogy mennyire fontos hogy a szervezet ne savasodjon el. Lehet hogy a szervezet így jelez hogy elég volt és másképpen kell táplálkoznunk???
Szia!
Te tudsz ilyen krémet ami eltünteti? Itt mindenki azt keresi, és ahogy én tudom, olvasom, hallom a Pigmanorm a legmegbízhatóbb, bár én még nem próbáltam, viszont szerintem azonkívül már szinte mindent, amit kapni lehet, kencéktől a homeós bogyókon át a Schüssler sóig, semmitől sem tűnt el, esetleg halványabb lett. Ha tudsz olyan krémet ami megfelelő írd már meg légyszi, szerintem mást is érdekel rajtam kívül!
Köszi!
Nem sokáig használtam, talán két hétig, mert utána kaptam a pigmanormot.
Ebben az olivás krémben aha sav van, gondolom, ez halványítaná a foltokat. Fényvédő is van benne, de nagyon minimális faktorszámú. Én nem vettem észre semmilyen halványító hatást, de ha már annyira itt tartunk, épp ma nézegettem a homlokomat az ablaknál a természetes fénynél, és hát meg kellett állapítanom, hogy szinte semmit sem halványult a foltom a pigmanormtól, pedig már 4 hete kenem. Úgy látszik, rajtam nem akar ez a krém segíteni, pedig sokan írtátok, hogy elmúltak a foltok a pigmától... :-(
Szia!
Én Szegeden vettem, úgy emlékszem 600 Ft-ért.
Sziasztok!
Kezdek elkeskenyedni! Sokan írtátok, hogy 2-3 hét pigmanorm kezelés után eltűnt a folt. Én 3. hete használom főleg a homlokomra és még nem tűnt el. Nem mondom, hogy nem halványodott, de még mindig ott van! Lehet, hogy nekem el sem fog tűnni? A bőrömet viszont már kimarta, azt érzem... :-(
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Viszonyt megelőzni.
- Kapott már valaki msn-en keresztül vírust? Hogy tudnám ezt megelőzni?
- Hogyan lehet a szőrbenövést megelőzni?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Hogyan kell az infrás masszírozót arcon használni és milyen krémekkel lehet egyszerre használni?