Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)
Csak fertőtlenítőt kaptam, meg a doki ajánlotta, hogy vegyek feketenadálytő krémet, hogy gyorsabban gyógyuljon a bőröm, és felszívódjon a tűszúrások helye.
A kezelés után nagyon kell vigyázni a bőrre, mert könnyen elfertőződhet. 24 óráig nem is érhette még víz sem a bőrömet, pár napig el kellett felejtenem az arclemosókat meg a tonikomat meg a kencéimet. Gondolom, ezt majd neked is elmondják.
Akkor sok sikert hétfőre és majd beszámolsz, hogy milyen volt. Példának okáért nekem nagyon fájt...
Igen, én is úgy tudom, hogy beszüntették az Ephelys zselé forgalmazását. Én 2 éve vettem, de igazából nem volt jó semmire.
Megvan még, de sztem már nem jó....
Talán, ha a neten körülnézel, lehet, hogy még találsz valahol..
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a mikrodermabrázióval?
Szia!
Nekem Szegeden csinálták, de az orvos, aki végezte, rendel máshol is. Nézz rá erre: www.mezomedicina.hu
Egyébként csodálkozom, hogy még majd ezután fogsz időpontot kapni, ugyanis ezt a kezelést sem végzik májustól a napsütés miatt.
haljud !
Neked muszáj "megszépülni" sokunknak az utolsó esélye vagy :D
Szia :)
Nekem a Barátnőm Anyukája mondta,hogy így kell,egy gyógynövényes könyvből olvasta .Ennyit tudok egyenlőre , de ő is minden nyavalyáját ilyen növényekkel gyógyítja .Nekem az aha savas kezelés nem jött be ,a citrom se csak hát az mindig van itthon belefér az időmbe a kenegetés .
Remélem nem sötétül be jobban ,mert már most mindenki azt kérdezi mi az ott az arcodon :'(
Szia haljud!!
Kösziíí h.írtál!!neked hol csinálták h.olyan olcsó volt???én itt a neten nézelődtem,és mindenütt 25 e,meg beszéltem az asszisztenssel,ő is mondta az árat,és h.4-6 kezelés kell:-(((Ki vagyok,belevagyok betegedve:-((hétfőn nézi meg az orvosnő,és csak utána ad időpontot a kezelésre,megőrűlök addig!!:-((
A citrom semmit sem ér, akkor sem, ha vattára csurgatod és úgy hagyod a bőrön. Én csináltam, annyi lett az eredmény, hogy kimarta a bőrömet.
A gyümölcssavas kezelés nem hat olyan mélyen, ahol a foltok színe, a barnaság kialakult, mivel csak a bőr legfelső rétegét érinti, így a foltok szempontjából annyit ér, mint halottnak a csók.
Dermaroller kezelésen én is voltam egy hete, nekem az egész arcom volt 15000 és csak 2 kezelés lesz. A kezelés nyomai már egyáltalán nem látszanak. Amit észrevettem, hogy az arcbőröm feszesebb és simább, pedig egy héttel vagyok a soron köv. menstruáció előtt és ilyenkor elég gatya szokott lenni az arcbőröm. 3-4 hét kell, hogy kialakuljon valami eredmény, úgyhogy a folt változásáról nem tudok érdemben mondani semmit....
:) igen úgyis szoktam meg simán dörzsölöm a félbevágott citrommal ,és kapaszkodjatok meg 2 napja kutyatejet eszek :S
Pontosabban 5 szálat kell megenni naponta 2 hétig állítólag ez jó a májfoltra :( Nagyon utálom a foltjaimat ezért bármire képes vagyok .
Szia!
De örülnék, ha sikerülne, így nekünk is lenne remény, én már mindent kipróbáltam.
Van egy jó módszer, de a bőrgyógyász 5 éve 50 ezerért csinálta volna meg nekem teljes arcra, akkor nem volt ennyi pénzem, most meg pláne nincs!
Sikert!
Szia !
Én nappali krém helyett már évek óta 50 (nívea)fényvédőkrémet használok..nulla sikerrel .
Amikor csak arcot mosok mindig bekenem vele ,úgytudom üvegen át is előhozza a napfény .
Ezt a zselét lehet kipróbálom ,még nem kentem magamra ezek szerint mindent :)
Nekem az Ephilis zselé segített. Vichyt akartam venni, de a gyógyszertárban a hölgy olyan rendes volt, mondta hogy nincs Vichy, meg kell rendelni, de az nagyon drága, miért nem próbálom ki az Ephilis zselét, az egy ezres sem volt, és segített.
Milyen fényvédőt használtok? Egyátalán mikor kell azt használni, ha egész nap az irodában ülök, akkor is kell, vagy csak akkor ha egész nap a napon vagyok?
Köszönöm a válaszod , akkor nekem marad az ősz :)
Remélem Neked sikeres lesz , a neten utána jártam, elég félelmetesnek tűnik:),de én is bármit bevállalnék,hogy eltűnjön az arcomról .
Sikeres "szépülést " kívánok, és kíváncsian várom a fejleményeket :)
Szia haljud!
Látsz már valamilyen változást, mit érzel most és hogy van az arcod???
Szia!
A orvos, aki ezt csinálja, május végéig végzi ezt a kezelést, aztán már csak ősszel. Én szerdán voltam, és már azt mondta, hogy az utolsó pillanatban érkeztem, így még éppen belefér egy második kezelés egy hónap múlva.
Az arcot persze védeni kell fényvédővel.
Ami pedig az árát illeti, szerintem sem annyira drága, főleg, ha belegondolok, hogy például csak a pigmanormért fizettem 4000 Ft-ot, és abszolút nem ért semmit. Legalábbis nekem.
Ja, és nem csak ezt az egyféle krémet vettem.
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Viszonyt megelőzni.
- Kapott már valaki msn-en keresztül vírust? Hogy tudnám ezt megelőzni?
- Hogyan lehet a szőrbenövést megelőzni?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Hogyan kell az infrás masszírozót arcon használni és milyen krémekkel lehet egyszerre használni?