Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? fórum

Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)

1699. haljud
2010. ápr. 23. 10:13
A feketenadálytő krém gyógynövénykrém, szerintem nem tartalmaz vegyszereket...
1698. mel79
2010. ápr. 22. 20:15
:-))Kösziíí....és a feketenadálytőkrém az vegyszermentes???én egy éve cs.természetes krémeket használtam,és javúlt is sokat a bőröm,most megint h.elkezdtem a vegyszereset,kikészűlt a bőröm!!Én is mindenfélét rákentem!!lehet a sok kencefice az oka a foltosodásnak is??Mert én se nem szűltem,és fogamzásgátlót sem szedek...sőőt gyógyszer ellenes v ok!!Most pedig egész szép volt a bőröm,foltmentes,v.hogy eltűntettem,de megint elrontottam.....Remélem sikerűl végleges megoldást találnunk!!!Majd beszámolok!!!Még annyit ha valakinek segíthetek azzal....volt itt v.mi maresz,ő nála lehetett rendelni gyógyszertári fehérítő algáskrémet!!lehet nekem az tűntette volt el!!Sajna nem tudom a számát....az szerintem segítene soknak!!!Valakinek nem ismerős??
1697. haljud (válaszként erre: 1696. - Mel79)
2010. ápr. 22. 18:37

Csak fertőtlenítőt kaptam, meg a doki ajánlotta, hogy vegyek feketenadálytő krémet, hogy gyorsabban gyógyuljon a bőröm, és felszívódjon a tűszúrások helye.

A kezelés után nagyon kell vigyázni a bőrre, mert könnyen elfertőződhet. 24 óráig nem is érhette még víz sem a bőrömet, pár napig el kellett felejtenem az arclemosókat meg a tonikomat meg a kencéimet. Gondolom, ezt majd neked is elmondják.

Akkor sok sikert hétfőre és majd beszámolsz, hogy milyen volt. Példának okáért nekem nagyon fájt...

1696. mel79
2010. ápr. 22. 14:36
Szia haljud!!Én a tegnap beszéltem az asszisztenssel,és héfőre kaptam 14óra 20!!,azt mondta a telefonban h.azt lehet csinálni nyáron is,cs.a kezelés után pár napig fényvédőzni kell,mert igazából ez a kollagéntermelődést indítja be mitől megújjúl a bőr!!persze lehet kombinálni savas kezeléssel is!!Kíváncsi v ok mit mond a doktornő,remélem találunk gyors és jóó megoldást!!Nekem most igazából a Vichy vágta haza a bőröm,tele lettem ragyával,és a helyei besötétedtek:-(Most csak az aloé sprayt,meg a gélt merem(Alveola),meg holttengeri iszap pakolás,ettől sima lesz a bőr!!Te kaptál v.mit otthoni kezelésre??
1695. haljud (válaszként erre: 1694. - Haljud)
2010. ápr. 22. 12:52

[link]

[link]

Innen tudsz rendelni Ephelist-.

1694. haljud (válaszként erre: 1693. - Monácska30)
2010. ápr. 22. 12:48

Igen, én is úgy tudom, hogy beszüntették az Ephelys zselé forgalmazását. Én 2 éve vettem, de igazából nem volt jó semmire.

Megvan még, de sztem már nem jó....

Talán, ha a neten körülnézel, lehet, hogy még találsz valahol..

1693. monácska30 (válaszként erre: 1675. - Maxité)
2010. ápr. 22. 11:57
Szia, ilyen zselét a Világon nem lehet kapni, honnan szerezzem be mégis???
1692. monácska30 (válaszként erre: 1679. - Nila)
2010. ápr. 22. 11:55
csak rá kell kenni a tej szerű folyadékot, nem megenni
2010. ápr. 22. 09:42
én tudok egy módszert a májfoltokra ami saját ötlet.le kell kenni kizárólag a foltokat krémpúderrel majd leszolizni az arcot hozzá.na akkor egybeolvad.
1690. 9b165d11ec (válaszként erre: 1684. - Dakri)
2010. ápr. 22. 09:40
meg ne edd már a kutyatejet mert méregminden olyan növény amiből tejszerű folyadék jön az mérgező!
1689. globus (válaszként erre: 1679. - Nila)
2010. ápr. 22. 09:14
A kutyatejről annyit tudok, hogy májbetegség esetén ajánlják, M. Treben könyvében is szerepel. De a májfolt csak nevében függ össze a májjal. használ-e...
1688. globus (válaszként erre: 1682. - Haljud)
2010. ápr. 22. 09:12

Sziasztok!

Valakinek van tapasztalata a mikrodermabrázióval?

1687. haljud (válaszként erre: 1683. - Mel79)
2010. ápr. 22. 08:10

Szia!

Nekem Szegeden csinálták, de az orvos, aki végezte, rendel máshol is. Nézz rá erre: www.mezomedicina.hu

Egyébként csodálkozom, hogy még majd ezután fogsz időpontot kapni, ugyanis ezt a kezelést sem végzik májustól a napsütés miatt.

1686. nila (válaszként erre: 1682. - Haljud)
2010. ápr. 22. 07:13

haljud !

Neked muszáj "megszépülni" sokunknak az utolsó esélye vagy :D

1685. nila (válaszként erre: 1684. - Dakri)
2010. ápr. 22. 07:12

Szia :)

Nekem a Barátnőm Anyukája mondta,hogy így kell,egy gyógynövényes könyvből olvasta .Ennyit tudok egyenlőre , de ő is minden nyavalyáját ilyen növényekkel gyógyítja .Nekem az aha savas kezelés nem jött be ,a citrom se csak hát az mindig van itthon belefér az időmbe a kenegetés .

Remélem nem sötétül be jobban ,mert már most mindenki azt kérdezi mi az ott az arcodon :'(

1684. dakri (válaszként erre: 1679. - Nila)
2010. ápr. 21. 21:25
Nem reagált senki a kutyatejes próbálkozásodra. Én kíváncsi lennék rá, sokkal jobban érdekelnek a természetes dolgok, mint a gyógyszertári termékek. Megpróbáltam rákeresni a neten, de max. annyit találtam, hogy halványít és a tejet kell a szeplőre, foltra kenni. Hogy enni kell ilyet sehol sem találtam. Fejtsd ki bővebben légyszíves.
1683. mel79
2010. ápr. 21. 18:49

Szia haljud!!

Kösziíí h.írtál!!neked hol csinálták h.olyan olcsó volt???én itt a neten nézelődtem,és mindenütt 25 e,meg beszéltem az asszisztenssel,ő is mondta az árat,és h.4-6 kezelés kell:-(((Ki vagyok,belevagyok betegedve:-((hétfőn nézi meg az orvosnő,és csak utána ad időpontot a kezelésre,megőrűlök addig!!:-((

1682. haljud
2010. ápr. 21. 18:31

A citrom semmit sem ér, akkor sem, ha vattára csurgatod és úgy hagyod a bőrön. Én csináltam, annyi lett az eredmény, hogy kimarta a bőrömet.

A gyümölcssavas kezelés nem hat olyan mélyen, ahol a foltok színe, a barnaság kialakult, mivel csak a bőr legfelső rétegét érinti, így a foltok szempontjából annyit ér, mint halottnak a csók.

Dermaroller kezelésen én is voltam egy hete, nekem az egész arcom volt 15000 és csak 2 kezelés lesz. A kezelés nyomai már egyáltalán nem látszanak. Amit észrevettem, hogy az arcbőröm feszesebb és simább, pedig egy héttel vagyok a soron köv. menstruáció előtt és ilyenkor elég gatya szokott lenni az arcbőröm. 3-4 hét kell, hogy kialakuljon valami eredmény, úgyhogy a folt változásáról nem tudok érdemben mondani semmit....

1681. mel79
2010. ápr. 21. 17:55
Sziaszok!!látom még elég sokan küszködünk a foltokkal!!Sajnos most én is az lettem,pati után besötétűlt a helye:-((ki sem bújok a lakásból,de hétfőn megyek Budára bőrgyógyász-orvoshoz,azt hiszem a dermaroller kezelést fogjuk csinálni,elég drága 25 000 egy alkalom,és kell v.4:-((Nagyon elvagyok keseredve így kénytelen v.ok,bármi áron is.....remélem újra szép lesz a bőröm!!!Ígérem beszámolok majd itt,h.segíthessek kinek tudok!!!Addig is mindenkinek széépűlést!!
1680. Ahvaz
2010. ápr. 21. 17:33
Tudomásom szerint a gyümölcssavas kezelés halványítja az arcon lévő elváltozásokat.Kimondottan bőrgyógyász,plasztikai sebész vagy spéci kozmetikus csinálja.Magyarán egy savas kezeléssel lemarja a felső hámréteget,utána új bőr keletkezik.Kerülni kell a napkényt utána.Alkalmazzák nagyon napkárosodott bőrre,cigarettázóknál,illetve hímlőheges arcbőrön.Nagyon látványos.A halványító krémek semmit nem érnek a citrom pedig csak pillanatnyira szünteti meg a foltot.
1679. nila (válaszként erre: 1678. - Monácska30)
2010. ápr. 21. 17:20

:) igen úgyis szoktam meg simán dörzsölöm a félbevágott citrommal ,és kapaszkodjatok meg 2 napja kutyatejet eszek :S

Pontosabban 5 szálat kell megenni naponta 2 hétig állítólag ez jó a májfoltra :( Nagyon utálom a foltjaimat ezért bármire képes vagyok .

1678. monácska30 (válaszként erre: 1666. - Nila)
2010. ápr. 21. 13:29
Szia, azt olvastam, hogy a citrommal bekenni simán nem elég, vattára kell csurgatni és legalább 5 percig a folton hagyni :-)
1677. ac808a6b30 (válaszként erre: 1672. - Haljud)
2010. ápr. 20. 14:31

Szia!

De örülnék, ha sikerülne, így nekünk is lenne remény, én már mindent kipróbáltam.

Van egy jó módszer, de a bőrgyógyász 5 éve 50 ezerért csinálta volna meg nekem teljes arcra, akkor nem volt ennyi pénzem, most meg pláne nincs!

Sikert!

1676. nila (válaszként erre: 1675. - Maxité)
2010. ápr. 18. 06:44

Szia !

Én nappali krém helyett már évek óta 50 (nívea)fényvédőkrémet használok..nulla sikerrel .

Amikor csak arcot mosok mindig bekenem vele ,úgytudom üvegen át is előhozza a napfény .

Ezt a zselét lehet kipróbálom ,még nem kentem magamra ezek szerint mindent :)

1675. maxité
2010. ápr. 17. 21:34

Nekem az Ephilis zselé segített. Vichyt akartam venni, de a gyógyszertárban a hölgy olyan rendes volt, mondta hogy nincs Vichy, meg kell rendelni, de az nagyon drága, miért nem próbálom ki az Ephilis zselét, az egy ezres sem volt, és segített.

Milyen fényvédőt használtok? Egyátalán mikor kell azt használni, ha egész nap az irodában ülök, akkor is kell, vagy csak akkor ha egész nap a napon vagyok?

1674. nila (válaszként erre: 1670. - Haljud)
2010. ápr. 17. 21:05

Köszönöm a válaszod , akkor nekem marad az ősz :)

Remélem Neked sikeres lesz , a neten utána jártam, elég félelmetesnek tűnik:),de én is bármit bevállalnék,hogy eltűnjön az arcomról .

Sikeres "szépülést " kívánok, és kíváncsian várom a fejleményeket :)

1673. marc§ika (válaszként erre: 1672. - Haljud)
2010. ápr. 17. 18:37
szia!olyan kíváncsi vagyok az arcodra,hogy milyen a kezelésről,nem tennél fel egy képet róla,legalább az egyik feléről?:-)
1672. haljud (válaszként erre: 1671. - Napkori)
2010. ápr. 17. 11:21
Gyógyul az arcom és meglepően gyorsan. Már alig látszik a kezelés okozta pirosság meg sebesedés. Az, hogy a májfoltok múlnak-e az pár hét alatt fog kiderülni, a doki szerint 3-4 hét múlva látszik a változás. Nagyon remélem, hogy igaza lesz, és egy hónap múlva, ha megyek hozzá, már nem kell lekezelni az egész arcomat.
1671. napkori (válaszként erre: 1670. - Haljud)
2010. ápr. 17. 11:06

Szia haljud!

Látsz már valamilyen változást, mit érzel most és hogy van az arcod???

1670. haljud (válaszként erre: 1669. - Nila)
2010. ápr. 17. 09:15

Szia!

A orvos, aki ezt csinálja, május végéig végzi ezt a kezelést, aztán már csak ősszel. Én szerdán voltam, és már azt mondta, hogy az utolsó pillanatban érkeztem, így még éppen belefér egy második kezelés egy hónap múlva.

Az arcot persze védeni kell fényvédővel.

Ami pedig az árát illeti, szerintem sem annyira drága, főleg, ha belegondolok, hogy például csak a pigmanormért fizettem 4000 Ft-ot, és abszolút nem ért semmit. Legalábbis nekem.

Ja, és nem csak ezt az egyféle krémet vettem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook